Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 366
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Аз до колкото виждам обедната емисия на НТВ вече е качена в Нетерата...  Пише 2009-01-30 11:59:00  Само дето не мога да го гледам вече, а до преди известно време не беше така...   Crossing Arms

# 241
Момичета, за Нетера, има безплатна опция, но само за гледане на предишни предавания, тоест там където пише - Виж предишни предавания.По мои изчисления репортажа на Джулка ще го качат минимум след две седмици в Нетера.

Разбрах те... По-старите ги отключват...    Peace  Две седмици...   ooooh! 

# 242
http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=18323 - не е репортажа, а само резюме.

Ще се включа по темите като изпратя каката на училище. Ох, омръзна ми от сняг!!!!

# 243
  • Троян
Искам да попитам мамите чиито деца са с малка разлика,как се справяте с разходките.Много отдавна някой говореше за някакви платформи които се закрепват за количката и по-голямото дете се вози там право.То ми е далеч септември ,но не мога да си представя как ще се справям с Маги и бебе по пътищата.

# 244
  • на плажа
 Албенка,   заповядай . Предполагам, че това имаш предвид. Все още е свободно,но не зная колко струва ново.

# 245
  • Троян
Благодаря ти ИраМира ,аз сега започвам да проучвам пазара и възможностите  Grinning

# 246
Този бъги борд е на клои, питай я дали го е продала Simple Smile

Албена, моите деца са с такава разлика, каквато живот и здраве, ще имат твоите.
Но Пресил от 1,6г спря да ползва количка и аз реално винаги съм се разхождала с него за ръка, с другата тикам.
И до ден днешен е така, сега понеже е по-висок понякога се хваща за нея и аз разполагам с две ръце.Ама рядко.

Има и такъв вариант.

# 247
  • Карлово
Микки за офертата за тениските аз лично нямам нищо против но пък ми се струва малко скъпичко за една детска тениска 15 лв. newsm78
Това 15 лв е най-макс цена, ориентировъчно ще са колкото кърмаческите: 9лв детска, 11 дамска, 10 мъжка. Моят план за действие е следния, ако разбира се останем на тази оферта. Сега пускам анкета дали да има за майки и татковци или само за децата. Нека момичето приключи с кърмаческите, че лудницата там е пълна, над 500 бройки са из цялата страна, хич не ми се мисли как ще ги разпределят по села и паланки. Ще я помоли да провери как стоят цените за евентуален колаж със снимките на децата или с някакво лого, тя предполагам ще измисли нещо интересно, ама вие давайте идеи все пак. Защото едното ще е пълноцветен печат/колажа/, а логото ще е най-много два и цената ще е различна. После тук ще си прогласуваме дали и кое искаме. Набързо събираме парите по сметка и ги поръчваме. Дала съм й срок до средата на април някъде, за да са готови за срещата.

# 248
Албена, виж варианти
http://growingyourbaby.com/2007/06/01/fisher-price-stand-%E2%80% … troller%E2%84%A2/
http://www.albeebaby.com/batrsi73gast.html
Незнам обаче как стои въпроса с лягането. Питай Невенска, тя е с двойна количка, за сядане, едното дете отпред другото отзад. Знам, че се менкат. Но на тази възраст има вероятност и двете да спят в количката.

# 249
Еее, и аз изпуснах новините по Нова  #Cussing out

Маце, Нивеа, трите столчета ги побираме трудно  Crazy, Кошничката я слагаме от единия край, по средата е Боби (неговият колан се закопчава много трудно, защото закопчалката се пада под кошничката, но той муши там с ръчичка и успява). Но това се случва само, когато пътуваме с тримата, а то е рядко. Новото столче 9-18 кг не сме го сложили още. Смятам да го сложа по средата, а  на Боби седалката да я махна, понеже вече е висок 140 см. Така ще има малко повече място. Не ни е ван колата, за съжаление (въздъх...).

А за отделянето от детенце, да, важно е да си до него, докато започне да разбира, че ще се върнеш. Че знаеш ли какво им е в главичките Tired Аз до 2 годинки не съм ги оставяла и за ден (за нощ, де). Пътува ми се, но за сега само следя задочно къде какво се случва...

Миккче
, за тениски съм ЗА Peace. Много готин спомен ще ни е Peace Хубаво е да има надпис Януарчета 2008 или нещо подобно. Може и снимки Peace

# 250
И аз ги изпуснах дано довечера го повторят чеда гледаме само ви чета няма какво ново да пиша освен че правихме прощъпулник  в сряда и моя син си хареса химикала(за учител) за столчето още не сме купили защото досега не ни се е налагало да пътуваме чао и лек ден Hug

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН НА МАМА TULI! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И РАСТЕ МНОГО ОБИЧАН!

# 252
  • Карлово

Хубаво е да има надпис Януарчета 2008 или нещо подобно.

това имах впредвид под лого. извинете, но напоследък мисля само на ум, пък явно вие не се справяте с четенето на мисли от разстояние

# 253
  • Троян
Ама тези тениски само за тези които ще ходят на срещата ли са Sad Аз гласувах само за детенцето че искам.
Благодаря ви за бързите отговори по моя въпрос,аз по принцип много се разхождам и дори и Маги да иска да ходи,ми се струва че ще се изморява и затова ще ми трябва някакъв вариант

# 254

извинете, но напоследък мисля само на ум

Микки, а пък аз напоследък говоря само на глас.  rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт