Отговори
# 255
Минавам, телеграфно докато не е минал деня, че цял ден нямах нет заради Емма (разкачи ми кабелите) а снощи след чаша вино заспах приспивайки децата  Joy Подаръка ми беше бутилка вино от Иво (каза за сега  Rolling Eyes) от майка комплект черпаци (Ели не си сама  Crazy) и букети кокичета, това е.

На милата Мони и Цвети честит рожден ден! Бъдете здрави дечица, умни, послушни, щастливи и все така красиви!
Мили майчици, много щастливи мигове с малките принцеси!
    bouquet
Вал да си ми жива и здрава, свежа както винаги и духовита! Гуш душицо!  Hug
Скачам да къпя усрано дупе, по късно ще опитам пак.
Болничките ни, моля се да оздравявате бързо!  Hug

# 256
  • Варна
...Поли,Ники е страхотен.Кога ще го видим Варненки на живо?...
Да знаете от кога чакам среща, че все чета със закъснение и ви отървам  Embarassed
Жаси, добре се сети. Фарф, може да организираме нещо. И аз искам да се видим  Hug[/color]
Аз от кога си го мисля.ДАйте някоя събота или неделя да се видим примерно на кафето в детския кът на Младост.Там поне има много място за бягане на зверчетата.Фарф а пък вас въобще не сме ви виждали.

# 257
Здравейте и от мен!

Искам да честитя първо на патерица рождените дни на Мери и Еления! Да са щастливи и много обичани майки и съпруги! С пожелание да се сбъднат и най-смелите им мечти!

smile3510 Честит Рожден Ден и на Мони на Ави и на Цвети! Да са здрави, умни и красиви принцеси !  babydust7

Сенди, честито дипломиране. Simple Smile

Вал, аз бих дошла, но тогава ми е часът за козметик. Специални поздрави на Кас и дано Кари бързо оздравява Hug

Еления, я кажи и ти какво му каза на мъжа ти по повод подаръка ? Че аз още не съм намерила явно правилната тактика в такива случаи.
Сетих се веднага за баща ми, който си има нещо като традиция като ходи някъде в чужбина да ни подарява на мен и сестра ми парфюми. Всичко беше идеално докато не отиде веднъж във Виена и там някаква продавачка(консултантка) му казала, че няма какво да се чуди. Шанел N 5 е класика и няма жена, която да не го хареса. И така нашият татко където и да отидеше, ни купуваше Шанел N 5, а аз лично харесвам по леки аромати. При 6-тия парфюм , който получих реших, че е редно да му кажа някак си, че бих предпочела някакъв друг и му обясних, че Шанел-а ми е тежък и по-скоро бих го ползвала за вечер. Представи си, следващият път идва и ни подарява на мен и сестра ми пак парфюм и ни ги подава със самодоволна усмивка. Отварям и какво да видя  #Shocked пак Шанел N 5 . Тогава той ми обясни, че намерил дневен Шанел. Аромата беше същият, само че по-разреден.
Историята не свършва до тук. Тъй като тогава живяхме със сестра ми в една квартира, ги складирахме в едно шкафче и там се бяха събрали доста голямо количество. Та тогава нейното ново гадже, което не познава добре вкусовете й, се чудил какво да й подари и като видял какво е събрала в шкафа е решил, че тя обожава този парфюм и затова така се е запасила. Та познайте какъв подарък получи сестра ми...  newsm48

Асол, АлФ явно е любимият филм на Йоана, въпреки че е гледала всичко на всичко 2-3 серии. От няколко дни мине не мине и казва АПФ, АПФ. Вчера гледам детегледачката й пуснала за малко въпросния филм и тя крещи от щастие АПФ, АПФ. Та разбрахме от къде идва.

Лейди, Ники има страхотно чувство за ритъм. Голям сладур Simple Smile

Мери, Емма и Алекс на Роси да не са се наговорили. Че и тя имаше такова клипче с мама и тата. Вашите бонбони са големи хитреци.

Мислех и други неща да коментирам, но съвсем изключих. Следващия път. Simple Smile

# 258
Честит 1-ви Рожден Ден на Мони!!! Да е мила и засмяна, на мама отмяна, здрава весела игрива и много много щастлива!
Ави - радвай се на тези прекрасни две деца, те са ти най-голямото богатство.

Честит 1-ви Рожден Ден на Цвети!!! Жива и здрава, много щастливо дете да порастеш.

Троли, много е гадно това да е болно детенце. Пожелавам ти Лео бързо да се оправи и да нямате ядове повече.А за справянето - мисля че ще се справиш, не се тревожи.
Наденце - и на теб миличка, много прегръдки и дано Маги бързо се стабилизира. За високата температура аз няколко пъти съм казвала - най-много ни помагат свещички ефералган, сваля бързо и ефективно (т.е. за по-дълго време ) високата температура, през другото време редувам Панадол и Нурофен през няколко часа.
Лейди - много ти е сладък къдрушко Ники, танцьор ще стане той. И си има изявен вкус вече.
Еления - хайде включвай се, да диктуваш на Бубето числата за джакпота във Френско... пък после може да се смили и да ни покани на гости цялата тумба Wink Ти и Вал явно ще сте пророчиците на форума. А на мен ако ми подарят сладкарски джаджи ще се изкефя максимално, сега най-много имам нужда от едно кантарче, ама май самичка ще си го купя. Чакам торта с новопридобивките.
Cattt - да не е моментно настроение на Вики? Предлагаш ли й вместо гърдата шише, щом не я иска и как реагира? Да не би да има проблем с нослето, и затова да отказва? Но дори и това да е, ти си МАМА и си незаменима за Вики, не се отчайвай мила. Прегръщам те силно.  Hug
МамаПух - трябва да барикадираш опасните места, защото тези малки герои са много изобретателни вече. Моята иначе не ще да ходи, ама ако се подпре на някой стол почва да го бута и се придвижва с него вместо с Walker. Ужас! Любими места - контактите и печката, е как да я оставиш сама дори и за минута?
Готи - хубаво си си отстояла мнението. За 1-вия рожден ден на Вики празнувах само с моите родители у тях, защото свекърите са страшно суеверни.... не трябвало да се празнува 1-вия рожден ден, незнам какво щяло да стане и т.н. Сега съм им заявила че ще има и торта, и тържество и всичко както си му е реда, само веднъж ще стане на 1г.!!! А тортите са хубави и 3-те.
Зузу - според мен не е от начина на пълзене, просто някои деца така се научават - с падане! Гадно е, спор няма, на мен ми се реве при всеки такъв случай, ама няма какво да направя. И да знаеш - не си сама в кюпа, и Али се заиграва на земята 20-на минути ако съм с нея, иначе рядко. В повечето време се борим на спалнята, гледаме животните, говорим на куклите, четем книжки и така.
Вал - това е хубава новина за Кас и сие, щом разсейват Кари по магазините значи положението е доста подобрено. Поздрави ги специално от нас.
Алекс - е какво да ти кажа, наистина както се казва Пламен е "одрал" кожата на баща си, приликата е поразителна. С Миленка трябва да си качите снимките някъде да ви видят повече хора.
Радостче - напредък винаги има, все пак сама казваш, че допреди седмица Давид и това не е правил. Ми и ние имаме напредък по малко, но още не иска да ходи както повечето от нейните връстници вече правят. Само от време на време за ръчички се водим, и изведнъж подкосява краката и не иска повече.
Сенди - Ха честито!!! Много ти отива премяната. Заслужила си малко почивка сега.
Мациписи - ти ме разсмя с тази "Бабешка мафия", какво да правиш като си е вярно. Не ми е приятно хич да чуя че Вики не е добре. Пиши какво й е? Ходихте ли на лекар?
Таня - магнолиите са прекрасни. Драсни на лични трудно ли се гледат и капризни ли са?
Кокомания - е ти направо ме разби с този "Шанел 5"... представям се че не искаш и на картинка да го виждаш вече. А тактиката какво да ти кажа - освен право куме в очи, друг начин да възприемат май няма, от опит го казвам и аз.
Мери - да стискаме палци догодина по-щедро и по-весело изкарване. Пиши какво стана с тортата, че аз не разбрах явно.

Прощавайте ако пропускам някого и / или нещо, ама вече и буквите ям от зор... спи ми се та 2 не виждам. До утре милички. Лека и спяща от нас на вас.

# 259
  • София
Мили момичета, видях чудесни снимки на танцуващи дечица и прекрасни торти, гарнирани с празненства! Hug Да сте живи и здрави!
Сенди, Честито дипломиране! baloni
КатHug

# 260
Честит рожден ден на Мони! Мило дете, желая ти едно щастливо детство, изпълнено с много игри и радости!
Ави, честит празник, мила!
Честит рожден ден на Цвети! Да расте здрава и щастлива!

Сенди, честито!
Драгон, и Деница ползва столовете за walker, но най-вече колата, която се бута с крака (такава, каквато беше показала Мирка-Ив)
Кокомания, това с Шанел №5 ме разсмя от сърце!

# 261
Благодаря на всички за хубавите поздрави и страхотните пожелания newsm51 newsm51 newsm51
Много момичета ми се обадиха днес по телефона,писаха ми смс-и и ЛС,поздравиха ни тук в темичката,а с някои дори празнувахме заедно рождения ден на малката ми кукла Heart Eyes GrinningНаистина сте страхотни и много ви обичам  love001 Hug

Много съм изморена,утре ще сложа снимки(и клипчета ако някой е направил Rolling Eyes).Изкарахме си прекрасно,празнувахме цял ден,Мони беше много послушна и получи куп подаръци Grinning
Лека и спяща вечер на всички smile3524

# 262
Сенди честито дипломиране, настръхнах от гордост гледайки снимките, много се радвам за теб!
Лейди Ники е направо върха, така се смях с него, великолепен е!
Кат, може да стачкува Вики, изчакай и не и досаждай да предлагаш, но леко загатвай че има лесен достъп до манджата  Wink Дано отмине!
Драгонче правих само кейка по желание на домашните (Ели дай скайп да те питам туй онуй да си намеря грешките). Иначе се замислям скоро да опитам една домашна торта, но хич нямам време да чета тортената тема  Blush е все ще намеря някога време и за това.
Момичета много ми е хубаво като ви чета пожеланията, благодаря ви за радостта която ми донесохе и за чудните букети!  Hug
За Кас се поуспокоих, Камчи и за вас се радвам че минава и заминава всичко!  Praynig
 Мемо бързо да ви минават шарките и леко и неусетно!  Praynig Ива се разболя на 02.01, Емма на 18.01. очаквай включване  Confused Къпеш ли детенце? Аз си ги къпех и извеждах далеч от хора всеки ден. Ако можеш не мажи с нищо, по лесно завяхват пъпките.
Исках още да пиша, но забравих, старост нерадост  Mr. Green
А да, Вал, ти като легендарна пророчица ми вдъхваш респект и надежда, много пъти мислих и премислях съня ти за моя случай, имаш право. Чиляка пари има много, едва ли ще ги похарчим за семки и шоколади, но току виж ми натрил носа с подобна фраза, или да ме остави в немилост да мъкна и опъвам, кой знай какъв скрит характер може да има. Иво е темерут и мързеливец, но поне мълчи, трае, не обижда и не натяква, а понякога това е много.
И за кротката Емма във ваната исках да ви кажа, кротка е щото стаята е студена, аз къпя на 20, рядко 25 градуса, лежи и не мърда щото ваната е топла  hahaha и знае, а е станала а съм я извадила на кърпата, край с рахата.
Сериали гледам и аз, Франклин, Мечо Пух и Изгубени, тегля настървено всяка нова серия и болезнено очаквам следващата цяла седмица да я снимат  Mr. Green
Ави от сърце съжалявам че Емма не е изчистена и не можахме да присъстваме на празника ви  Hug
Ми повече не помня какво...
Сладки сънища!

# 263
Честит Рожден Ден на Любо , Кристина, Силвена, Атанас, Христо, Иван, Йоан и Преслав!!!
Специално за моята мила приятелка Зитта (Малинка)  Heart Eyes :

Хубав ден на всички и весело изкарване на почивните дни!!!!!  Hug Hug Hug

# 264
  • България
Честит Рожден Ден на дечитата днес!Да раста много здрави и щастливи! nbirthday
Сенди,честито дипломиране,много успехи за напред Hug
Лек ден на всички,ако имам време ще се включа после пак Wink

# 265
Не съм влизала от няколко дни и съм изпуснала куп събития  Blush

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕРИ И ЕЛЕНИЯ !(на патерица  Blush)
Мили момичета,нека вашите желания бъдат мои пожелания!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честит пътрви рожден ден и на порасналите сладури Максим,Габриела,Андреа,Моника,Цветелина,Кристина,Силвена,
Атанас,Христо,Любо,Иван,Йоан и Преслав !
Да кипите от здраве мили деца,да имате най-щастливото детство
и безброй успехи в живота  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз се дипломирах вчера  bowuu Ние със Сенди се запознахме от  тук,а се оказа че и учим заедно.Метнах се на купона и аз,ама седях малко и бях на безалкохолно  Crazy ще пусна една снимка,надявам се тя да не ми се разсърди  Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336457&pid=10310235

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 09:26 от izabela®

# 266
Ехо!!!Кое време стана а кафе още няма??? Laughing Айде ствайте,че кипна! Mr. Green

Теди(кокомания),мнооого ме расмя с вашата история за парфюмите  Laughing Laughing Laughing,ама така се случва,защото сте прекалено тактични и не могат да ви разберат.Аз съм много директна,на никого не спестявам нищо,особено на близки приятели и роднини Laughing
На мъжо казах,че много ми харесва подаръка,но принципно да си знае,че това не е подарък за РД а подарък за всеки ден Mr. Green,той каза"А добре ще ти купя нещо друго" Аз му казх,че няма нужда и че вече съм си купила подаръци,само чакам да ги доставят Mr. Green.......Аз тъкмо го научих да не ми подарява обеци,а той почна кухненска посуда да купува ooooh!Та за следващото РД очаквам тенджера ,или тава CrazyMr. Green.При нас с обеците е нещо като при вас с шанел 5 Laughing Гледа,че вися по часове в бижутерските магазини за гривнички,герданчета,обици-абе аксесоари-джунджурии Laughingи като е почна да ми избира обеци Crazy...аз после ги подарявам, я на майка,я на сестра му,ама дойде момент където и сестрата взе да ги не ще  Laughingта тогава вече разбра,че не може да направи добър избор Laughing
АВИ,продължавам да чакам снимки Grinning
Да са честити днешните многобройни рожденици и техните родители!
Кристина,Силвена,
Атанас,Христо,Любо,Иван,Йоан и Преслав
Желая им много здраве и щастливо детство!
[/center[/color]]

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 09:57 от elenia

# 267
Добро утро Simple SmileХайде - кафенцето и закуската са от мен днес

Честит първи рожден ден на Кристина,Силвена,Атанас,Христо,Любо,Иван,Йоан и Преслав !!!Весел празник и много подаръци!!!

Честито дипломиране на Сенди и Изабелка!!!

Смимки и повече след малко Sunglasses

# 268
Добро утро и от мен
имаме подобрения. Компа работи в къщи и имаме нет  newsm44
Няма обече рад за мен на него #2gunfire #2gunfire
Ави мила писах ти на лични.
Да ви се оплача пробвах торта да правя, пълен провал  Cry Cry А и никъква подкрепа от домочадието пууу.
Имаме си и второ зъбче вече, изби точно един месец след първия

# 269
Дбро утро и от мен! Днес се успахме , мъньо спа до 8.30  Mr. Green кеф, кеф , кеф!!!Гледам закуски и кафенца поднасяте. А съм си направила чай от шипка, а по късно ще  направя едно  реване , че ми се яде нещо сладко.Кекс мислих да е , но се отказах , че  последния път като го пекох се надигна само от едната страна и беше грозна гледка. За да не разбере никой за повала  ми, ненадигнатата част си я изядох тайничко. И после ми беше теееежко.
  Асол, Ици също покашля по малко. Няма други симптоми, така , че няма да го водя на лекар. Нашата педиатърка е в групова практика и в събота и неделя има дежурен лекар в кабинета , ако стане сериозно ще го заведа да го преслушат.За сега му давам вит С, капя му в носа  сребърна вода и му правя инхалации с лайка и сода.
 Честито дипломиране на Сенди и Изабела- да си упражнявате професиите с любов и желание.   
Честит първи рожден ден на Кристина,Силвена,Атанас,Христо,Любо,Иван,Йоан и Преслав !Здаве и щастастливо детство!

Общи условия

Активация на акаунт