Отговори
# 240
Момичета, включвам се само набързо да ви почерпя за успешното завършване на бакалавърската ми стемен. Преборих се, момичета нямям време да чета назад, отивам на следващото парти Mr. Green
До утре Hug Hug Hug

# 241
Зузу, точно по начина, който описваш за Борис пълзи и Калоян. Много ми е странно, но е голям бързак вече. Изобщо не му и хрумва, че може да се изправи, щом така стига навсякъде, където си иска. Като го сложа по корем се приплъзва само назад, а по дупе е неудържим. Брат ми като малък се е движил седнал, но на подскоци, а не с приплъзване, както прави Калоян. Помага си с ръчичка, десният крак е леко изнесен напред и "хвърчи". Днес е в стихията си. Откри купичките с вода и храна на котките. Храната я качих на масата, но водата му е много интересна и няколко пъти "ходи" да я разплисква. Освен това откри копчетата на уредбите за сателитната и ДВД и ходи да ги върти и щрака. Те са качени на една метална стойка с процепи. Там пък откри, че може да си пъха играчките, след което не знае как да ги извади. Днес съм като луда калинка направо. Постоянно го дебна при кое от откритията си е. Не знам какво чудо ще е, когато проходи. Май трябва да му направя като полицейските ограждения Crazy

# 242
Честит Рожден ден на Мони  и Цвети! Да са здрави, палави и забавни, умни и красиви!
Вал, макар и на патерици, Честит Имен Ден
...Поли,Ники е страхотен.Кога ще го видим Варненки на живо?...
Да знаете от кога чакам среща, че все чета със закъснение и ви отървам  Embarassed
Докато се обърна, това-онова и кривчо се събуди.
Сенди, честито ти дипломиране!
Болнчките бързо да оздравяват!
Искам да се извиня на Камчи, че и обърках ник-а в предия си пост  bouquet

# 243
  • Бургас
Честит рожден ден на малката ни приятелка Мони.Авинце пожелавам ти много да те слуша, да е много здравичка и все така добро дете.
Ави това е за теб

Честит рожден  ден и на Цвети

Сенди честито завършване smile3525
Момичета извинявайте че немога да съм адекватна по въпросите но малкия не ме оставя тези дни да пиша.

# 244
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА МОНИ!

МИЛА АВИ, НЕКА МАЛКАТА СЛАДУРАНА ТИ РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И УМНА И МНОГО ТАЛАНТЛИВА. ЖЕЛАЯ ВИ САМО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЦВЕТИ! ЩАСТЛИВО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО Й ЖЕЛАЯ!   

Аз досега митках в МОЛА на Стамболийски Crazy...краката ме болят от обикаляне...ама пък колко страхотни неща си набелязах(за Габи де...) Сега ще ми е по-лесно за рожд. ден като ме пита някой какво да подари - имам готови набелязани неща... Laughing Купих много хубав  панталон и суичер на каката за пролетта, че напоследък все на заден план милата....

Сенди - честито дипломиране, мила. Сега ти пожелавам и страхотна реализация в професията и адекватно заплащане, разбира се... Wink     
После ще опитам пак да се включа....

# 245
Честит рожден ден на Мони и Цвети!Растете здрави и щастливи деца!И за щастливите мами:
Скорошно оздравяване на Кари!
Сенди ,!Успех в кариерата!
Моля ,  ако може някой да ми каже как давате клеевата тинктура при вирусно заболяване , по 2 ,или повече капки?Виктория не е добре изобщо ooooh!
Пропаднахте ли днес на това: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=11134

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 17:56 от macipici

# 246

Честит рожден ден на сладката бонбонка Мони! Мила Ави да ти е жива и здрава бузанката.Много да ви радва и да бъде много весело и усмихнато дете!

Честит Рожден и на малката Цвети.Да е много весело и послушно дете!

Сенди,мила честито дипломиране!
Лейди,да нацелуваш таз къдрава главичка!Голям сладур е Ники!
 Скорошно забравяне на болката за Кари и ужаса за нейната майчица!Кас много   Hug Hug Hug
Камчи,радвам се че и вие сте добре!  Hug Hug
Всички болнички да оздравявате мнооого бързо!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 18:16 от adi_v4

# 247
  • София
Чара, в двора на ИПК Родина преди три години засадиха листопадна (лилава). Цъфти си всяка година.

Да, Пух, цъфтят всяка година, но когато са я засадили е била поне тригодишна. Това имах предвид- храстчето да е 3-4 годишно, а можеда цъфне още първата пролет стига да си го купиш тригодишно растение. Ето я и моята бяла магнолия

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=248925

Лейди, много се смях с Ники, голям сладур Grinning

Браво на Давид Grinning Джой, чакам с нетърпение момента, когато ще почнеш да се оплакваш колко е бърз Давид и как не можеш да го стигнеш Grinning

Сенди, честито!

# 248
Сенди, честито! Много се радвам! Кога ли и мен ще ме огрее...?

Вал, не случайно Донът е Дон! Четири дни продължиха тържествата, аз почти изядох моторджийската торта.

Ефро, ще чакам с нетърпение вашата рибна торта - въдици, кукички, мрежи и прочие... Много трябва да се постараете, че много такъми има.....

Джой, тя тая с лебеда беше най - малка, но наистина стана хубава и симпатична - с човечета, гъбки и т.н.
Радвам се, че Тино ви е харесал!

Сега чакаме снимки и от Ави!!!

# 249
Честита Годинка на Мони и Цвети,весели игри,здраве и щастие.

За мамите

bouquet Сенди,Честито.  bouquet

Ние сме добре,каката няма много пъпки,не я сърбят,с корички са.Малкия още няма признаци.Че да видим.
Офф ставам,че пак ревем.

# 250
  • Sofia
Сенди, честито ти дипломиране!   bouquet
Сега е време да го даваш по-лежерно, да разхлабиш дисциплината и да зарадвате Андрешко със сестричка та да не и е самотно на Миркам по паркове и градинки!  Laughing

Момичета, утре /събота/ от 18:00ч ще се събираме в Слон Балон.
Който желае да заповяда, за сега сме аз и Кас  Mr. Green /децата също/, запазила съм голямата маса та място ще има.

Маци писи, аз до 3 капки най-много съм давала, но Кас ми е казвала, че дава и повече на Ани.
Какво и е на Вики?

# 251
Вал - този в Младост или другия.....аз и без друго съм сама с децата и нямах планове за утре...само дето нищо не ми говорят адресите, но ще опитам с карта да ги намеря.

# 252
  • Sofia
Другия значи  Laughing в Гео Милев който е, на ул. Венера 1Б се намира.
Ако ще идваш да си ми донесеш захарното петле.  Laughing

# 253
[Момичета, утре /събота/ от 18:00ч ще се събираме в Слон Балон.
Който желае да заповяда, за сега сме аз и Кас  Mr. Green /децата също/, запазила съм голямата маса та място ще има.
Значи и мойте сънища са пророчески Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green.приятно кафенце Grinning,поздрави на Кас и ако дойдат и други мами-поздрави и на тях Hug
Ави,чакаме снимкиииии!
Мери и от теб,ако няма снимки,поне се отчети Simple Smile
Сенди,честито дипломиране!Желая ти успех и реализация!
Готика,хич не ми е гадно,че вчера така кофти ме пропусна,като честити само на Мери но Все пак да кажа много са готини снимките на малчовци с тортите Grinning

Чара,имате прекрасна къща,двор, цветя и деца! Mr. Green

# 254
  • ВАРНА
Прелитам много набързо, че нямам време.
Искам да поздравя Сенди - НЕмързеленди  smile3534 с дипломирането. Браво мила, успехи и занапред!  Hug

Жаси, добре се сети. Фарф, може да организираме нещо. И аз искам да се видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт