Ако е ядрен физик - също (да ти кажа според мен ако си дадем сметка, че това е доста по-различно от това да си учител по физика в даскалото, ще се подсетим, че всъщност тия хора със сигурност вземат немалко пари).
о, ами ако не друго то поне много скоро ще отида при прекия ми начакник (при собственик не мога, защото фирмата не е българска) и ще кажа: "Абе няма ли на мен скоро да ми се вдигне заплатата?" И така колелото ще се завърти.
За съжаление ядрените физици (нямащи нищо общо с учители) не взимат много пари, познавам такива, но това е в страни от темата.
Също така не се надявай много шефа ти да се трогне от по-високата заплата на еди-кой-си от твоя бранш и да увеличи твоята.
Но щом смяташ, че ще ти е полезно питай си хората тук, кой какво работи, може и да ти кажат

Това дето казвам кой колко взема не съм имала предвид хората да си цитират ЕГН-тата или конкретните суми до стотинка. Просто разликите на места бяха направо стряскащи и затова зададох въпрос с подтекст "Какво работите, вие бе хора". Моля някой да не се обиди или да смята, че очаквам някакви конкретни данни, надлежно калкулирани в таблички. Извинявам се ако някой е разбрал така въпроса.
Ние с моя приятел живеем при неговите родители. Те настояват да ни плащат тока и другите разходи (защото така виждат това да обичаш детето си. Глупост пълна, ама те си знаят. За мен резултатът е само, че разлигавят още повече сина си, с който аз по стечение на обстоятелствата живея) И ние с него с нетен доход 1300-1400 не се оправяме само за храна и другите работи. А нямаме дете. Но имаме твърде нагли разходи (особено той

Лу,що се отнася до искането за увеличение...то не съм имала предвид да кажа нещо от сорта "Щото едикой си от bgmama ми каза...". Просто си искаш и толкова. Или по-точно питаш. Пък ако прекият ти началник няма възражения към теб....ти със сигурност знаеш, някои фирми наблягат доста на едно такова малко алаамериканско допитване чрез анкети от рода на "Как смяташ, че се справя твоят пряк подчинен" и тия неща се питат официално, имат си точкова система и т.н ..и на базата на попълненото там се предвижда или не увеличение на заплата.