С каква сума живее домакинството ви месечно?

• 69 107
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 035
Хм... Само кремът за лице на бебето е 20 лв. И се ползва... ми, м/у 2 и 3 месеца...
Ако ти е скъпо, има кремове мед. козметика от 10лв. Peace Сигурно има и още по-евтини, немед. козметика.
По-добре да не маже бебето с крем отколкото да се изрине от някой боклук.
Съгласна съм, че е по-добре, но ти на кое викаш боклук?
Крем за студено време на Клоран е под 10лв, а не е по-лош от тези от 20лв.
Като ти е скъпо нещо, купувай по-евтино.
И аз не мога да си позволя крем на Шанел, ама не рИва, че са много скъпи.

# 1 036
...защо никой не споменава за разходите по кредити или наеми? ...

Наем не плащаме - живеем в собствено жилище. Теглили сме кредит за него, но го изплатихме за около 1/2 г. - в момента дори нямам представа как вървят кредити, лихви и т.н.
Кредити нямаме - гледаме да плащаме кеш или (в краен случай, ако решим да направим повече покупки на куп, вземаме на лизинг и гледаме до 2-3 месеца да изплатим всичко)...

И пак казвам - не е въпрос на късмет, а на яко бачкане. Заочнали сме наистина от определено ниво (т.е. не съвсем от 0-та), но и ние сме работили за по 200-300 лв. заплати...

# 1 037
  • somewhere over the rainbow

Аз ползвам кремове само на Clarins.
Ама не е кат да нямаш избор, нали Wink

и в Мол ъф София зимно яке за дете от 50 лв не съм виждала ,в сезона
по-висока е цената

Предполагам. Но аз на този панаир на суетата работа нямам Stop Въпросът е в престижа бе Sunglasses

Палавке, както вече и пилетата разбраха, ние живеем с 850 лв. на месец тричленно семейство, от които 200 са за кредити и лизинги. Живеем с всичко необходимо за един що годе добър живот, дам. С 1500 ще живеем много добре, даже отлично.

# 1 038
 NAN ,,Анна коментираше цени в нормални магазини   в квартала където живее Peace

# 1 039
  • Belgium
Аз пък друго не разбирам - защо във всяка тема за доходи и кой как живее, хората с по-висок стандарт веднага биват питани: Ама какво работите, как ги изкарвате тези пари?

Ами и да кажат какво работят - всеки ли може да го работи?  ooooh!
А дори и специалисти в един и същи бранш получават различни възнаграждения.

По темата - за сега живеем с достатъчно  Laughing
С наем, без кредити и без особени ограничения.

# 1 040
  • Бургас
Тук вече всеки си пише и не чете кой какво е писал. На говорилня заприлича тази тема, мо ме кефи  Mr. Green

# 1 041
N_A_N™ , като ползваш козметика на Гарние и Лореал, какъв е този крем за лице до 10 лв и джунджурии до 30 лв всичките? Френската козметика е на други цени...

Марадона, докато не заползваш поне Ла Прери не смей да пишеш тук  Wink

Когато Марадона започне да ползва Ла Прери (или Шишейдо, примерно), предполагам, че аудиторията тук няма да му е интересна вече!;-)
Марадона, много си прав за обувките!  Peace

# 1 042
Една жена трябва да има минимум 5-6 чифта обувки за всеки сезон.  И е нормално да си купуваш за всеки сезон поне един чифт нови обувки.
ИИиих и мъжът ми така да мислеше Mr. Green Иначе аз пък се налага всеки сезон да си купувам обувки/ботуши,просто не мога да пазя Outta Joint И много рядко ходя на маникюр/педикюр,но за сметака на това всеки месец се подстригвамподдържам една и съща прическа и задължително се боядисвам,но за съжаление боята ми е струва 20 лв и р/дите за косата ми са най-големи,намирам начин да си ги поддържам.Козметика за коса купувам само от салони,а би трябвало д анаблегна на дрехите повече,ама нА-страст ми е тая коса и това е!

# 1 043
  • София
Ние сме с доход доста над тези 1500 лева. Наем и ипотека не плащам, кредити нямам. Работим съвсем нормална работа, за каквато и двамата сме учили.
Стига с тоя Ларедут, защото аз не мога да си купя нещо на мен без да го премеря и да видя как ми стои, пък камо ли на децата. В каварталните магазинчета, а не в Мола якетата са по 50 лева, в Мола са сигурно и над 100, така че и аз не страдам от снобарско желание да си пазарувам от там.
За козметика също ползвам средна ръка, Шанел и Ла прери не са ми в пазарската кошница. Тук са ни допирните точки с Марадона  Peace, щото Еврофутбол не играя, пък и цигари и алкохол не потребявам.
Марадона поговори с моят мъж за обувките, защото си мисли, че това е моя мания, да види, че има и разумни мъже  Joy.

# 1 044
Добре де, за чий пишете в темата? За да обясните на някой, който пазарува онлайн, че вие не можете? За да ми кажете, че искате еди-какво-си?
Никой не ви пречи, само не проумявам защо оспорвате възможността и правото на други да го правят?
Ако искам ще се мажа с крем от лев и двайсет, ако искам за 425$.

# 1 045
само го размятате този Ла редут
така е,по евтино е ,но таксите никой не ги споменава
чакането ,, и това че нещата които са евтини са след сезона
,а когато детето расте ,,как да прецениш кой номер да вземеш?? Wink
синът ми за 4 месеца израстна 2 номера на крака и 10 см Wink ...

От там съм го взела, ща не ща, линкът е към него  Laughing
Таксите не са толкова високи, а и като направиш обща поръчка с няколко човека или пуснеш код за безплатна, съвсем изчезва Simple Smile
Чакането е 2 седмици, преглъщам го някак си  Mr. Green
С размерите до сега не съм имала проблеми, всичко пасва точно, а детото расте, разбира се, дали ще расте в яке за 80 лв. или за 13, все ще му умалее  Rolling Eyes продаваш го и купуваш ново, няма начин ...

...защо никой не споменава за разходите по кредити или наеми? Май тук няма много такива потребители. Но кой какъвто късмет си има. Лошо нЕма.

Малки доходи - малки разходи, големи доходи - големи разходи, вноската съответно зависи от това. Когато сме били с ниски доходи като студенти, сме живяли за по 100 лв. на квартира, сега плащаме над 1000 лв. за кредит за 2 апартамента, ако вземахме 800 лв. общо, щяхме да си вземе квартира за 180-200 евро, т.е. относително е ...

Моят Лореал е този http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=2703307&parent=1067, околоочния ми е на Гарние - 5 и нещо, докато стигна до тях, минах през козметика от 20 до 50 лв., ми да ви кажа, разлика не видях, даже напротив, никой друг не ми пасна толкова добре, пък 200 лв. няма да хвърля за крем, та ако ще да получавам по 1 милион на месец, пуста практична Дева си оставам и това е  Crossing Arms Mr. Green

Рокси, права си Peace

# 1 046
Абе то обувки, сигурно всички имаме ако не по 5-6 чифта за сезон, то поне 2-3, ама не са купени в една и съща година, и вероятно точно тези дето ги носим дълги години, сигурно ходим с примерно по 2 поне чифта на сезон, за разлика май от тези дето дават много пари за 1 чифт и го носят само 1 сезон. Е не претендирам, че съм права де, но мисля, че някой мн точно го беше казал, че разликата м/у обувка за 50 и 500лв е 450лв.

Ако при нас не излизат някакви необичайни разходи, с 2000лв + кредит 600лв и разни други малки кредитчета, дори със сметките за ток и парно изкарваме спокойно. Ама когато излязат необичайни сметки тогава вече се започва с тегленето от кредитните карти и става страшно. После докато се погасят и то пак се появи нещо, та не е лесно определено. Особенно когато се опитваш да обзавеждаш или подобряваш жилището си, това си е голям разход.

А тази дето мъжа й е поел всичко за детето и реве, че е малко, то явно май и тя иска да харчи от тези пари и му е доста обидена. Сигурно ако детето живеее при бащата, доста по-малки ще са му разходите, дори и да е глезено дете свикнало на всичко.

Тези от вас, които изкарват заплати по 2000лв и на горе, мога да кажа само евала. Както казвате за една и съща длъжност може да се взима заплата от 500 до 2500лв примерно, зависи къде, та така.
Айде да приспивам детето, че време стана Simple Smile

# 1 047
  • с/у ОколоМръсТното
... ние живеем с 850 лв. на месец тричленно семейство, от които 200 са за кредити и лизинги. Живеем с всичко необходимо за един що годе добър живот, дам. С 1500 ще живеем много добре, даже отлично.

Бих искала да се запиша на курс при теб Hug. Става ли?  Laughing

# 1 048
Жалко, че нямаше анкета в темата.
Статистиката би била интересна.

# 1 049
Изобщо нямаше да е показателна.
Могат да се съпоставят разходи за храна примерно или за дрехи. И пак е относителното, щото кафето за левче и за десет все е кафе, само че социалния оттенък е друг. В Гранд Хотел Варна има коктейли по хилядарка, ама мо'ем се напием по бързо и с бутилка Флирт за седем лева Mr. Green.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 16:22 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт