НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 165
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 smile3524 Лека и неревлива нощ от нас   smile3504

# 226
Юле, какво се случва, бе чадо, та такива гневни муцуни хвърляш? Laughing Кажи Бобчо с какво те ядосва Hug

# 227
# 228
Юле, какво се случва, бе чадо, та такива гневни муцуни хвърляш? Laughing Кажи Бобчо с какво те ядосва Hug

Събуди се в 7 сутринта и край... няма спане,  Tired а вече е почти 6 вечерта.  smile3515
 newsm49

# 229

Събуди се в 7 сутринта и край... няма спане,  Tired а вече е почти 6 вечерта.  smile3515
 newsm49

Разбирам те аз вчера бях така  #Crazy ,ама беше до 23ч  Mr. Green

# 230

Чакам таткото като Новата Година, за да поеме вечерната смяна.  Mr. Green Като си знам късмета Борко сега ще заспи и няма събуждане.  Sleeping После ходи обяснявай защо си гроги при това поспаливо дете. hahaha

П.П. Заспа!  Praynig

# 231

Чакам таткото като Новата Година, за да поеме вечерната смяна.  Mr. Green Като си знам късмета Борко сега ще заспи и няма събуждане.  Sleeping После ходи обяснявай защо си гроги при това поспаливо дете. hahaha

П.П. Заспа!  Praynig

smile3532 newsm62  абе дано заспи детенце,че не си е работа  baby_neutral

# 232
Опа нощната смяна newsm62.
Моите диваци спят ама аз НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Що да ми се спи.утре предполагам ще е труден ден smile3511

# 233
Мими, ти няма ли да спиш?  newsm78 2 часа е при вас  Shocked

Аз отивам да се разпадна  smile3524 , за мен няма ли 8-10 часа сън в денонощието все едно не съм спала.  smile3507

# 234

Добро утро! По едно капучино от нас.

Имам въпрос, ама не се смейте. Как се пере с течен препарат за пране? Embarassed Това просто не съм го ползвала, но нали съм по експериментите. Сега просто излях две капачки в прането (не ми се мисли за последствията), но искам да съм готова за следващия път. Не знам къде се слага (видях на рекламата една пластмасова ладийка), не знам по колко се слага. Четох написаното на опаковката, но там не пише нищо, дето да ми е от полза.

# 235
Добро утро, поспаланки  Laughing

Хайде по кафенце за разсънване  Hug  

Отивам да ви чета, ако беба ми позволи  Rolling Eyes

Е, Бубето ме изпревари  Hug

# 236
Добро утро и от нас!

# 237
Добро утро!!!
Някой беше споменавал за препарат за измиване на детски съдове Бочко. Ето по- нагледно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336372.0. Във Варна не съм го виждала, но във форумите казват че се продават в Кауфланд.

# 238
Добро  утро и гуклив ден от Нас със Стефито  Hug

# 239
  • София
Добро и от нас!
Бубе, страхотна закуска  Hug. Течния прах за пране аз го слагам там където слагам и обикновинея, но само 1 капачка Simple Smile
Денчо, с малко закъснения честита месечинка на Марето, а вие защо вчера не казахте че детето има празник. Hug Другия път за малко повече време ще се организираме, че ние от Мимето видяхме само едно оче и един биберон  Joy

Тонеска, стискам палци бързо да се оправяш.

Юле, аз таман се зарадвах, че щъркела е тръгнал да ти носи още едно, а то не било така  Joy

Общи условия

Активация на акаунт