НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 157
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Иринка, ако това е във връзка с моя въпрос, аз имах предвид, че идея си нямам как се пере с течен препарат за пране. Става въпрос за човешкото пране, а не за бебешкото. Бочкото го има на бебе депо на чаталджа, на гаража срещу него също, а и на магазин Бебчо. Разликата в цената е стотинки. Аз този препарат като бяхме на АМ го консумирах усилено Laughing Hug

Е, ко сега? Никой ли не знае Sad Ми ....ще пера както дойде. Засега прането излезе без петна от гела и ароматно. А дали се е изпрало, Божа работа Mr. Green

Аааааа, Вале, сполай. Трябва да пробвам, че мислех, че преждевременно сам ще изтече в дупката Joy

# 241
  • София
Добро утро!
Дано днешния ден не е кисел като вчерашния. И Косето го тресоха някакви нерви, добре че аз извадих някакво невероятно спокойствие. Чак сама си се учудих.
Бубе, аз слагам по една капачка от всякакви течни препарати. Първо слагах по 2, но забелязах, че на последното плакнене пак е доста сапунена водата.
Течния препарат Бочко е пълна измишльотина и поредния рекламен трик. За разлика от крема, който е супер. С майка сравнихме Пур и Бочко и се оказаха с еднакви съставки. А Бочкото е с отровно силна миризма.

# 242
 wavey
аз повече няма да се хваля до кога спим Rage
е снощи не спахме от 20.00 до 6.00 !!!! След третия път спрях да ги броя
За верото Бочко аз от самото начало си ползвам такова незнам дали има някаква разлика от другото ама нали пише че е за бебета и за това Embarassed

# 243
Бубе  , Течен препарат не съм ползвала, но мисля че се налива там където слагаш прах за пране и той сам се излива в пералнята.

# 244
  • София

Аааааа, Вале, сполай. Трябва да пробвам, че мислех, че преждевременно сам ще изтече в дупката Joy[/b]

Няма страшно давай смело!  Hug

# 245
Добро утро и от мен Simple Smile
Косето и тази нощ ме зарадва и спа от 9 до 6, дано, даноооо да е за постоянно Praynig Laughing Не че се възползвах от това де, легнах си в 3ч., но е успокоително да знаеш, че ако решиш, можеш да се наспиш Laughing Laughing

Бубе, течен препарат не съм ползвала, но съм слагала Вениш в отделението за прах, стои си, не изтича. А и да изтече, нали пак при дрехите  ще отиде Wink.

# 246
  • София
Добро утро и от нас.

Добре че мама е пак на линия, та я взе малко сутринта малката да поспя час-два. Simple Smile

За течния прах за пране слага се в мерителната чашка и директно при дрехите. Аз го обожавам, защото дрехите миришат много по-силно и трайно Simple Smile Откакто пробвах с течен, понякога като ми свърши и като ползвах прахообразния все ми се струва, че не изпира добре Simple Smile

За детското веро не съм ползвала Бочко, но майка ми донесе бебешко от Гърция и на Ники нещата ги мия само с него. Доволна съм и мисля, че има разлика от обикновеното, защото не се пени толкова много.

# 247
добро утро!ние също се наспахме от 9 до 6 Laughingхапна в 6 и пак заспа до 9 после си поиграхме,гукахме разходихме се малко вън на слънце и сега пак заспа.Сега едно кафенце ще пиина.Заа голямото събиране аз също съм ЗА но съм доста далечко от вас та неезнам как ще стане той мъжът ми може да ме докара с колата,но никои не познавам не съм ви виждала в смисъл само на снимка,но нека доидевремето пък ще го измислим.Винаги има първи път Grinning.Днес мислим с таткото да водим малкия на разходка дано само не се скрие слънцето.Аиде изчезвам да пиина кафенце.

# 248
  • София
Добро утро!!!!
Бубе в капачката се налива течния прех за пране и се слага при прането, а не в отделението за прах.
Ох ние пак ревем, непрекъснато и постоянно. Айде до после Hug.

# 249
# 250
  • София
Момичета, исках да ви питам,ще правим ли тема на новите ноемврийки??? Гледам че от другите месеци и правят първата темичка. Ама аз хич не съм от поетично надарените. Ееех, кога се запознавахме а сега дондуркаме бебоци на почти по 3 месеца спомени, спомени  Joy

# 251
Добро утро и от нас с Криско. Как сте се разписалиии. Валя къде се събирате в Красна поляна? Аз през уийкенда използвм татито и ходим на разходка в Южния парк или Борисовата градина. Че тук  една разходка...

Хайде много хубав ден ви желая.

# 252
Добро утро - оффф каква нощ таз мойта яде през два часа - днес ще се спи цял ден - оставям  я на татито и ще ставам само за кърменето - явно криза на разтежа ни гони или пак си качва дозата - нали вече караме четвърти месец Mr. Green

Мацки ние утре сме на детски рожден ден - та не знам дали ще се включим в общата разходка - но нищо на близо съм - по натам ще се видим Hug

# 253
Първо да благодаря за поздравите Hug Hug Hug,рождения ден мина супер с изключение на едно  Mr. Green Борис не спря да хленчи през цялото време добре че и двете баби бяха там,та през цялото време го динкаха Rolling Eyes и аз можах да си видя гостите  Blush
За срещичката аз мога да добавя че имам ван и може от Варна да се съберем поне 4 мами с бебоци ,ако някой разполага с по голяма кола от друга точка на България също може да го направи  Hug ,така хем пътуването ще е по забавно хем и който няма кола на разположение ще може да дойде  Heart Eyes
Някой пита за хомеоп.лекарство смятам че няма начин да го няма в София щом го има във Варна,разпростр. се в аптеките.
Да ви се похваля днес Вики ще ходи на първата си тренировка по худ,гимнастика  Peace стискайте палци да и хареса  Hug

# 254
А ние пак с Миниван Laughing. Също има място за още една майка и татко с детенцето им Hug

Общи условия

Активация на акаунт