НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 180
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Вале, каква снимчица трябва за колажа, че и наш'то гардже да е там? Simple Smile
Мама Ана, ти мислиш ли, че само с една снимчица ще минеш? Thinking Crossing Arms  В момента е световна криза и за да се уредиш с място в класацията Валето освен снимка иска и пакет памперси (голям пакет Naughty), нова дрешка и платен абонамент за Интернет Mr. Green Иначе не става! Crossing Arms И не само на обещания, ами и на действия! Mr. Green Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Егати и тука има корупция..... щом трябва  Mr. Green

А не така, това не е корупция а дарения  newsm53. А поради спецификата на географското положение на дарителя и насъбралите се много памперси в къщи, сменям политиката.
За добавянето в колажа на въпросното гардже освен  снимката се изисква осигурен уик енд  за двама/трима : визирам две жални ноемврийки от София които само въздишат по черноморския бряг. 

Мише, Миме, ако знаете що варненки и бургазлийки имаме  smile3508 Лошото че на много вече качих снимките  newsm12

А снимката може да я добавиш в албума снимки за колаж или да ми я пратиш по мейла: vodenitcharovaval@yahoo.com  Hug

И ние сме на 2 капки вигантол, почнахме с 1 сега 2, ама да ви кажа честно като го затръскам едновременно държа устата на щерката отворена и незнам дали капя вътре вън...божа работа

Феъри, браво за бързата  реакция и мерси за темата да има къде  да се изявяваме. Аз  като казвам че тайната е в "мимоходом"  ти мислиш че се бъзикам.  Heart Eyes Hug

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire 
Браво бе не ва е срам то резервация хубаво ама сега на зима ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
# 32
Мишле на последната конслултация ни увеличиха вигантола от 2 на 3 капки, защото малкия наддава бързо.Иначе аз му го давам с бебешка лъжичка и досега няма разлята капка Simple Smile

# 33
  • София

Браво бе не ва е срам то резервация хубаво ама сега на зима ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оооо, Барбароне, ма ти се появи, бе, душко! tooth Нападнахме ти жената и ти като един истински кавалер-пазител веднага си насреща! dance Ти правии резервацийките сега, докато е по-евтинко, че лЕтоска бая соленко ще ти излезем Mr. Green

Освен Юлето ми се губи и Пепенка newsm78 Де си, мари, жено? newsm12 Пак си замислила нещо newsm78 box

Вале, то кЪ си ги сложила, така и ще ги махнеш снимките, дорде не си платят к'вото там трЕбе Stuck Out Tongue Winking Eye smile3540

Мацки, я чакайте сега малко с този Вигантол, че ме хвърлихте в къча newsm78 Вие половин час преди манджата ли го давате? newsm78 Че аз давам директно преди ядене, след това сменяме памперса и следва цица...та има-няма да са минали 2-3-4 минутки от приема му...... newsm78
Иначе за даването- в някоя от предните темички една мама (ще ме прощава, но не помня коя Embarassed) беше писала, че го капе върху бибката и така го дава. И от 2 седмици и аз процедирам така, иначе директно в устата- ще има да я гоня, доде навърши пълнолетие, та да й го капна директно Tired

# 34
 newsm78 ами аз го давам също преди хранене.....и как така ги гоните бебетата бе, туй мойто порки само като види лъжичката и отваря устата.

# 35
Ехееееи Барбароне ,къде се загуби бе човек ?????

Ма глей верно за жената се прежали и да ни навести  Mr. Green Браво ,браво

# 36
Мишле, и аз не давам Вигантола половин час преди хранене, като кацне на повивалника и ми попадне пред очите шишето, си получава двете капки.
Иначе, аз капя директно, той може и да мърда, обаче аз съм Сръчния Джо Mr. Green

Коско вече няколко дни прави пауза от по 5-6-7часа, много съм щастлива, но все още не смея да се надявам, че не е инцидентно. Чакам да затвърди Laughing

# 37
  • София
О, тате, ти излезе от нелегалност или сега като не сме вече малоумни бременни ами майки даващи всичко за глътка въздух повече от 5 мин на балкона вече не смееш   Joy
А ти ако знаеш к'ва убава снимка ша ви избацам на чавето и на центъра ще ви сложа  photo

Мише, и аз така мисля ще си обикаляме цяла година,те пловдивчанките се таят, ама аз и там обичам да ходя  newsm53

А за вигантола и на мен никой не ми е казвал, че трябва да се чака 30 мин преди хранене. Казаха ми сутрин  на гладно и аз давам ако не забравя.

toffifee, ми те наште за ущипани девойки не е ли биберон или ръката до китката стискат уста като кокоше д...

Аз да ви попитам някоя случайно да има по-голяма сестра, роднина или тн която не е женена??  Много се нервирах току що защото говорим с майка и аз й обяснявам  как ще спим с Калина на моето легло и тя - Не ще спим трите (аз, тя и Калина) на  спалнята защото сестра ми утре  е първа смяна и ако Калина се събудела през  нощта щяла да я събуди и нямало да се наспи. Всичко разбирам само дето сестра ми всяка вечер излиза и не се прибира преди 3,4 сутрин.  Та не е причината  в детето.  Много криво ми стана все едно аз понеже вече си имам мъж и дете и майка гледа сестра ми да не би случайно нещо да наруши покоя на глезлата. Мога да се скарам ама не ми се иска, все съм си представяла, че един ден като си имаме семейства децата ще  играят заедно и тн явно  няма да е...
Извинявайте, така се забавлявахме днес, не исках да ви развалям настроението ама мъж ми го няма  да се оплача...

Хайде, стягайте се с армаганите за снимките!  

# 38
# 39
  • София

А ти ако знаеш к'ва убава снимка ша ви избацам на чавето и на центъра ще ви сложа  photo
...............................................
Хайде, стягайте се с армаганите за снимките!  - е те т'ва е! Дойдохме си на думата! Joy
Айде сега, па и У центЪро щяла да го бацне! Naughty Еййййй, Барбаронската фамилия па се уреди! Joy Mr. Green

Вале, не плачи, душо, не тъжи....... spoko  Малко  box и всичко ще се уреди! Peace

Мацки, ако знаете одеве какво забелязах, докато хранех Алекс- пулсираше й фонтанелката newsm78 Сигурно е нормално, знам ли, ама аз сега го забелязах....ама каква съм и аз патка заспала,а?! Thinking Embarassed....... Joy

# 40
Вигантол. Кат' се сетя, по 2 капки направо от шишето.  Детето заяква с тях или без тях.  Ей сега даже напредна-хвана пипалата на октопода, дето и го пробутвам от три седмици-и стискааа.

Вале, от един път нищо няма да и стане на неженената мома.  Аз достатъчно се съобразявам с родата, че някой допълнително да ме вкарва в пътя smile3515

И нали съм по естетическото оформление, Саса направо уби рибата с култовото пуловеррче и дънките. Джентълмен го е докарала. Все едно голямата си любов от Силистра видях Heart Eyes
Вале, проявявам интерес и към вашето оформление на витрината.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 23:24 от Бубе

# 41
  • София
Аз пък Вигантола го давам когато се сетя през деня (дори не е сутрин  Embarassed ) и то непосредствено преди цоцане  newsm78

Мише на Ники фонтанелката пулсира винаги така като й давам да яде или като пие чайче. Незнам дали е нормално в интерес на истината  newsm12

Вале а в Карлово обичаш ли да ходиш?  newsm53

# 42
А така, като видяхте мъж и давай...нищо де ще преглътна и тая обида,нали ще ми е в кюпа зверчето  Mr. Green
Вигантол давам сутрин ама от вас чувам, че трябва предварително половин час.
А за фонтанелата и на Дани пулсира, ама не ми е минавало през ума да се чудя дали е нормално.
Хайде лека и доходна!

# 43
  • София
О, мацки  не си взимайте белята с мен, аз съм скитня от малка. На мен ми дай път, и ново място. Ще се размажа, на колажа ще трябва много центрове да му слагам  Mr. Green

Бубе, оформлението е лично но за някоя разходка в морската може да ти избацам  и на теб  Heart Eyes

Хм, да момата си дойде и явно няма да се разберем по сестрински щот току що ми направи забележка че стаята била нейна та така бързо го отнесе чак ине разбра.
Абе аз ли съм толкова крива или хората вече полудяват около мен.

Хайде лека ви нощ

# 44
Да'н ти пука Вале. И тя ще се ожени някой ден. Joy

Сложих снимка в албума все пак.

Общи условия

Активация на акаунт