Машина за хляб - 14 част

• 68 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Люсил,
благодаря зя отговора. Освен багети мини хлебчета пробвала ли си да правиш, земелчета или други подобни. Стават ли?

# 241
  • Плевен
Не съм пробвала все още, но аз имам от тази Коледа машинката , а и през седмицата в къщи сме само с 2,5 год. ми дъщеря и няма как да изяждаме толкова хляб Simple Smile.

# 242
И от това, което чета в инструкциите не ми е ясно как точно разстилаш тестото в правоъгълник и от него ще се получи багетата. newsm78

Изтегли си Това клипче и ще можеш да видиш нагледно как става.
А може и да се гледа Тук без да се тегли.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 13:22 от Svilena33

# 243
  • София
Днес реших да си затвърдя добрите впечатления от програмата за хляб за сандвичи:

Я кажи каква е разликата? Аз още никога нищо не съм пускала на нея... какво му е различното на хляба за сандвичи? Ще взема да пробвам май... Embarassed

# 244
Много меки корички. И самия хляб е много мекичък. Много съм доволна. Хляба е душичка. Като свърши програмата, оставям до последно хляба вътре, така се доопича максимално.

# 245
здравейте.Решили сме да си взимаме машина за хляб...но се чудим коя марка.Като сме се спрели на тези.Ще се радвам да ни помогнете и да кажете коя е по добра Simple Smile
http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=830 - едната е тази
http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=828 - другата е тази
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025452 -тази
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024752 и тази
.МОоже да дадете предложение и вие но цената да не надхвърля 200 лева. Simple Smile

Добре си се насочила към Техномаркет.Там за момента MOULINEX  са по-ефтини.
Аз ти предлагам тази
За по-голям хляб - до 1.500кг. и с 2 бъркалки.
И влизаш в бюджета - 199лв. Simple Smile
Още снимки

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 13:04 от Svilena33

# 246
И от това, което чета в инструкциите не ми е ясно как точно разстилаш тестото в правоъгълник и от него ще се получи багетата. newsm78

Леле, клипчето е супер! Направи ми впечатление,че човекът като извади тестото, нито го премеси, нито нищо, само съвсем леко го оформи и разряза. След това с 3-4 движения направи бегетката.....Супер идеи има.....Чакам сега да ни свърши хляба,че да ги пробвам моделите......Благодаря за споделеното клипче......Дайте още такива, моля!

# 247
И аз сега го изгледах клипчето. Супер е. И как само направи разрезите. Предполагам, че и хляба може да се направи така по-набързичко преди печенето. Който си няма приспособление за багети...

# 248
  • София
Някой знае ли от къде може да се намери нещото,наречено меласа?..
И изобщо, някой правил и го е този омега обогатен хляб?

# 249

Меласа - би трябвало да има в диетичните магазини, а къде е тази рецепта за този хляб?

# 250
Здравейте Simple Smile
От известно време и аз се запалих да си купя машина за хляб. Не искам вече да меся на ръка.

Но мисля, да изчакам, защото съм сигурна, че като я купя ще се скъсам от готвене, а това не е добре за нашите килограми Embarassed

Но до една година ще си взема Naughty

# 251
  • Разград

Леле, клипчето е супер! Направи ми впечатление,че човекът като извади тестото, нито го премеси, нито нищо, само съвсем леко го оформи и разряза. След това с 3-4 движения направи бегетката.....Супер идеи има.....Чакам сега да ни свърши хляба,че да ги пробвам моделите......Благодаря за споделеното клипче......Дайте още такива, моля!

Сега го изгледах и аз,много ми хареса и на мен.Вярно,че не премесва тестото.Ще пробвам така и аз,но предполагам тестото трябва да е малко по-твърдичко,че иначе след втасване ще лепне.

# 252

Меласа - би трябвало да има в диетичните магазини, а къде е тази рецепта за този хляб?
Ако имаш машинка като показаната по-горе в рецептурната книжка има рецепта за такъв хляб,и ако искаш мога да я напиша но като се брибера в къщи.Аз също искам да изпробвам този хляб но не мога да намеря меласа.

# 253
  • София

В рецептурната книжка.
Май нямам диетичен магазин наоколо...  newsm78 А в диетичните сектори на хипермаркетите? Дали има? И как да го позная?

# 254
Чичко Гугъл не е готвил такъв хляб........Под обогатено имат предвид и такъв с мляно ленено семе....Ще търся още, нямам Мулинекс, нямам книжка и въпреки карането от Пина - така и не си прочетох книжката на Аляска.....

В по-големите магазини би трябвало за има меласа.....ако им е било търсено....Ако не, питайте, интересувайте се, току-виж решили да снабдят...Предлагането зависи от търсенето все пак, ако ние не си кажем.....Поне така е в идеалния случай...Не коства нищо поне да опитаме.

Общи условия

Активация на акаунт