Машина за хляб - 14 част

• 69 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Денерис, кажи моля те, какво ти представляваше тестото след втасване.Много ли беше меко?
Кифличките изглеждат страхотно.

# 406
Кетти, тестото беше доста жилаво всъщност. То си е козуначено тесто. Трудничко се разточваше, даже комбинирах разточване с дърпане. Малко се изненадах от добрия резултат, защото докато забърквах продуктите, трябваше да говоря по телефона и обърках рецептата, но после импровизирах.

# 407
Отчет:

Кранц с шоколад - тук

Кранц с локум

Против всякакви правила за козунак го правих - въобще не бяха на стайна Т продуктите, маслото не бе много разтопено, но за втасването - там бях стриктна, въоръжих се с търпение и се получи.

# 408
  • Разград
Отчет:

Кранц с шоколад - тук

Кранц с локум

Против всякакви правила за козунак го правих - въобще не бяха на стайна Т продуктите, маслото не бе много разтопено, но за втасването - там бях стриктна, въоръжих се с търпение и се получи.

Чудесно изглежда. Peace

# 409
Е Цоци сърце юнашко не трае.Изпревари ме с този кранц Hug Peace Peace

# 410
Е Цоци сърце юнашко не трае.Изпревари ме с този кранц Hug Peace Peace

То от интиргантки, подстрекателки и въдичарки дето само чакат кой да хванат на куката си - аман, писнало ми е! То угодия няма на тоз форум.....И после ...килограмите....Ами килограмите ще си ги пиша после на вас, вкл. и на теб, скъпа Бъни.......Не се радвам,че съм те изпреварила.....мразя се,че не мога да устоя.....То май трябва предателка да стана и да си сложа един бан за готварския форум,че да ми се успокои изтерзаната душица.......

# 411
Да похваля и аз тестото за пица Верди, нааааай-после го направих вчера - изядохме си пръстите! Бих му ръснала съвсем малко сол другия път обаче.

и пак правих козунак  Embarassed Най-хубавия досега  Crazy Сложих и портокалови корички  Peace

# 412
Ей спиране нямате! И аз съм качила килограми  Confused Да идва вече това хубаво време-тогава и по-малко време за експерименти в кухнята ще имаме!
Маме, страхотно изглежда кранца, негово сиятелство! Два броя гости искаш ли, че децата са при бабите и вкъщи за ядене има само калтърми  Mr. Green

# 413
Момичета,
страхотни неща сте сътворили, Кранц, хлябове...всичко е ммммного вкусно.  chef
Незнам, но откакто имам машина, не съм качила кг, напротив свалям - може би защото ям малко, основно кифли и като калории е малко в сравнение с предишния ми начин на живот.

Ето какво сътворих снощи

Раирани кифлички с кашкавал по рецепта http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2491.0.html

и предишната вечер Виенски кифли на Наталина но със сирене, махнах захарта и ванилията от рецептата

Имам и един провал на кекс, но него в другата тема... Blush

# 414
Весело празнуване на празнуващите lovekiss newsm24!

Вчера направих тези крекери в тематични формички предвид празника Wink. Добре, че пуснах две дози, иначе машинката нямаше да може да събере тестото - много е малко:

Чия машинка имаше теч около оста? Бъни, твойта ли беше newsm78? Забелязах нещо подобно на мойта вчера. При теб как е сега?
Пуснах и един хляб. Ако стане, ще го покажа после, че напоследък хич не случвам на брашна ooooh!.

# 415
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДА СТЕ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ! 1dating luvbed Heart Eyes txtloves cheers Two Hearts

Полин красота и със сигурност вкусно!
Дарилка smile3501
И на всички останали newsm20

# 416
Весело празнуване на празнуващите lovekiss newsm24!

Вчера направих тези крекери в тематични формички предвид празника Wink. Добре, че пуснах две дози, иначе машинката нямаше да може да събере тестото - много е малко:

Чия машинка имаше теч около оста? Бъни, твойта ли беше newsm78? Забелязах нещо подобно на мойта вчера. При теб как е сега?
Пуснах и един хляб. Ако стане, ще го покажа после, че напоследък хич не случвам на брашна ooooh!.
[/quote

може ли рецептата за тези апетитни крекери

# 417
Има цяла тема за тях. Ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284025.0

# 418
  • София
Маме, ти ли беше правила хляб със семена? Търся рецепта, че вчера се запасих с де що семки имаше в магазина Joy

# 419

благодаря,много са си добри дебели4ки,мен ме устройват така 4е ги искам за закуска на малката за между4асието,ако са тъни4ки Ще станат на трохи

Общи условия

Активация на акаунт