Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 25-та тема

• 49 945
  • 371
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От мен  тази  спаначена супичка

и  сьомга  на фурна с разни подправки върху  канапе  и гарнитура картофена салата с  майонеза

# 136
Привет и от мен Hug
Много вкусотии, много красота, браво  bouquet
От мен-
Пиле пармиджана

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 22:10 от esy

# 137
Krische , не съм подстрекателка , ами процесът , дето почва в устата , ме подтикна !  Mr. Green А супичката - двойна доза , мила !  Mr. Green Да има за по една голяма чиния и малко допълнително за 4-ма !  Peace Може да пробваш и с чесън , ситно нарязан зелен лук и магданоз , става много свежарска !  Wink

Kafenceto , сьомгата ти е страхотна !  Peace

И десерта тази вечер - Сладкиш с фурми и орехи :

# 138
mitsie   bouquetблагодаря ти за рецептата

# 139
Добър вечер приятелчета Hug.
Ето моето меню за днес.
Мързеливото Хачапури на Лабрекс - Лабрекс   bouquet  bouquet  bouquet за поредната сполучлива и бърза рецепта.

Сочни пикантни кюфтенца на фурна с пъстра гарнитура

И любимото мое Мляко с ориз на фурна на Берина - това е нещо между крем карамел и мляко с ориз.Мнооого вкусно.

Сега да ми почине коремчето от кюфтетата и отивам да си хапна млякото с ориз Heart Eyes
Няма да откажа ако ми паднат и на Марулка рулото Стефани, На Берина брауниса, На Кафенцето супичката и рибката.
Поци - не се съмнявам за вкуса на свинското.
Гелева - Тенкю Hug Hug Hug за нагледния материал.
Цоци децата от тебе са прихванали да се навъртат в куфнята.Крушката не пада по далече от дървото а Wink Hug
А пък Ягодка как я чакам да се похвали.Сто на Сто е родила.Иначе каква е причината да липсва Heart Eyes
П.С Редактирам се - Е Изи и Дидката е може ли сега така Hug Hug Hug.Супееееер.

# 140
Бъни , явно днес е денят на Берина !  Grinning А твоята снимка ще ме накара да се разровя в блога й за рецептата на този ориз , но не с кисело мляко !  Grinning
Сочните , пикантни кюфтенца -  пропуснала ли съм рецептата или си ги пазила в тайна досега ?
  Mr. Green

# 141
Сочните , пикантни кюфтенца -  пропуснала ли съм рецептата или си ги пазила в тайна досега ? [/b]  Mr. Green
А каква тайна.Всичко без бой си казвам Joy
Тази вечер на път за в къщи от работа ги мислих Mr. Green.Тази дълбока мисловна дейност вече ми е навик.Току вижте се поумнява от нея hahaha.
Досега ги писах в Любимите Диди, че така колко неща са отишли фира от мързел ooooh! Mr. Green

# 142
  • София
Маме, Krische , я какви добри помощници си имате.  Wink
esy , пиленцето ти е фантастично.  Peace
* *•● Диди ●•* * , и супичката и сладкишчето са като за списание. Hug
Бъни , а от теб ще си взема малко мляко с ориз.  Wink

Ето от мен нещо, което правя за пръв път през живота си, пача. Стана много добра. Peace

Пепчо, така и не можах да си намеря ушички, но пък си намерих крачета и ще хапвам пача. Laughing

# 143
Момичета, благодаря ви!
Гелева, Бъни,  Hug
Диди, страхотен сладкиш  bouquet

# 144
marulka_s, моля те за рецептата за пилешката дроб сърма .   Hug

esy, кьопоoлу - то ти изглежда много вкусно и е много красиво сервирано. Копирах си идеята.    Peace

Пепчо, в някоя от предишните теми беше писала за боб, който увира добре. Къде го намираш ?

Бях си купила от Метро един стек с боб Крина, но се оказа, че само половината от опаковките съдържат боб, който увира бързо, другата половина няма увиране.

Иначе - Родопския боб на Крина увира много бързо, след като съм го киснала една нощ.

Тази вечер готвих леща Крина - икономичната опаковка - купувам я от няколко месеца и всеки път увира за не повече от 1 час.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 22:23 от Smiley*

# 145
Смайли боба е салатен, на Арива. На Крина не им харесвам продуктите.

Момичета, къде е Ягодка? Май  я няма втори ден?

Аз съм без ПС в къщи и ще се отчитам.. сигурно в следваща тема  ooooh!

# 146
Смайли боба е салатен, на Арива.

Не намерих никаква информация за него - предполагам е на българска фирма - от къде го купуваш ?

# 147
крем супа

ориз със зеленчуци

# 148
  • София
Закуска направена от  любимия ,скромна ,но каза " с мнооого любов "  Heart Eyes

# 149
Mммм,че ми се приядоха пържени филийки Crazy

Диди,ще може ли рецептичката на това изглеждащо толкова вкусно сладкишче Blush  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт