Октомврийче сладко спи, майка му във форума крещи

• 9 805
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
азсъм останала с впечатлението (от познати майки), които са с пробити уши, пробиват и на бебетата си... и обратното Simple Smile

# 151
Ми и аз се чудя,но моите са пробити рано както и на сестра ми
 и двете нищо не помним и винаги сме се радвали на обичките,
 та затова на там клоня Peace

Имай предвид, че съществува риск детето да се нарани без да иска. Може да дръпне обичката и да стане нещо много неприятно. Аз от тази гледна точка ще изчакам.

# 152
Мамчета аз попитах да ли някой знае как се кандидатства за ясла по нета,че за градина ясно от сайта ама за ясла нищо не намерих.

# 153
Аз на баткото му пробих ушенцето на 9 мес. мисля и на Деа след 6-тия месец Peace

# 154
Мамчета аз попитах да ли някой знае как се кандидатства за ясла по нета,че за градина ясно от сайта ама за ясла нищо не намерих.
Още не е започнало подаването давам ти сайта за да следиш Peace
http://kg.sofia.bg/

# 155
  • София
Благодаря ви много за подкрепата и милите думи. Hug

Аз Влади със сигурност ще го гледам до изтичане на майчинството, пък ще видим после какво ще правим. ще ходи на ясла, но първата зима в ясла си е много трудно. доста боледуват децата. И Соня цяло лято е здрава като не ходи и от септември с тръгването се почват болестите.

Хайде изчезвам, че моя татко днес е рожденник и с брат ми готвим лазаня. Rolling Eyes
Хубава вечер на всички.

Инче, и аз ти завиждам за масажите....това е единственото, което много ми с еиска в момента, а и откакто съм родила.

# 156
http://www.computerworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=19038
това ще помогне ли за яслите, че нямам възможност да го прочета цялото?

# 157
Мерси на мамчетата за отговора Hug

# 158
http://www.computerworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=19038
това ще помогне ли за яслите, че нямам възможност да го прочета цялото?
Това е миналогодишното.Сега записването пак ще е по в нета но с някаква точкова с-ма Peace

# 159
Един ден да ме няма и вие пишите smile3523,пишите smile3523 хайде да се връщам на старата тема да  smile3529

# 160
Знаете ли че направих масажа за трънчета и "извадих" няколко. Не че спря да мрънка по малко, ама пък ме кефи да му ги изкарвам. Пак ще пробвам  Peace

# 161
И аз изкарах "трънчета", даже исках да ги снимам, за да ги покажа на Софко, че тя искаше да ги види... ама все сама бях и ако трчбваше да намеря къде съм зарязала фотоапарата, малката щеше да ме изяде с парцалите  hahaha

# 162
  • София
Сега се сетих този спор на кои други наподобява - пушачи срещу непушачи, родили секцио срещу родили нормално, държавен университет срещу частен и прочие и прочие....демек безсмислен е
Я кажете нещо весело, че не стига времето навън Sick ами и тук е мрачно

или вегетарианци или месоядци - в такива спорове атмосферата е още по-ожесточена!
за крустите - пробвах веднъж по съвета на Софко, ефект има, но ще пробвам пак и така!

Ами какво да ви кажа, такова заглавие на  тема повлича крак и съдържанието й е подобаващо. Взимаме пример от бебчовците - те сега са във фаза на крещене и смях, та и ние във форума. Хахаха Joy Joy Joy
Който има нещо на някого да казва, да го прави, защото сега му е времето. Ако някой има нещо да ми казва да го каже директно, приемам и да ви кажа хич не ми пука, защото... ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН и с това или онова мнение. Отдавна съм спряла да се обиждам, чиста загуба на време и енергия е.

bouquet

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 20:19 от shivani

# 163
  • Бургас
Шивани  Hug

# 164
Анииии бъди мой духовен водач! Много са ти уравновесени постовете и лъха мъдрост от тях, дори и само едно здравей да напишеш...
А на теб не са ли ти удобни Борисовата и заимов, че не се включваш в разходките?

Общи условия

Активация на акаунт