Работещи майки 2006 - тема 19

• 12 627
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз стигнах, въпреки усилията на ББ да ни остави по къщите.  Mr. Green
На всичкото отгоре се разболявам. Гърлото ме боли ужасно. И вече усещам разни гноища. После трябва да се добера до аптека. Дано не се тръшна яко, че последното ми разболяване миналата година директно беше двустранна бронхопневмония.
Ми така де - няма да се церемоня. Направо с тежката артилерия напред  Mr. Green

# 196
Нана, дано ти се размине по-леко.Ти с какво ще се лекуваш, ако само ги усещаш "гноищата", но още ги няма, можеш да си вземеш Ремантадин(За грип и грипоподобни съст)
Аз всеки ден се ослушвам дали няма да тръгна да се разболявам, че край мен доста народ е болен Sad
На мен днес ми е съвсем петъчно и направо не ми се работиSimple Smile

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 16:56 от MIK

# 197
  • София
Нана, дано ти се размине по-леко.Ти с какво ще се лекуваш, ако само ги усещаш "гноищата", но още ги няма, можеш да си вземеш Ремантадин(За грип и грипоподобни съст)
Аз всеки ден се ослушвам дали няма да тръгна да се разболявам, че край мен доста народ е болен Sad
На мен днес ми е съвсем петъчно и направо не ми се работи:)

Свърши вече. Плювам си ги гноищата  Sick

# 198
Скъпи дами аз се лекувах миналата седмица на работа от ухо и какво да ви кажа през почивните дни бягах до спешното от пустото ухо и хайде на антибиотик,защото работата стана дебела ooooh!

# 199
Герчо, какво се е случило с тебе? Как си сега? Ей, да се пазиш! И аз мислех, че ще успея да изкарам тази бременност като първата, но уви. Наложи се да взема отпуска, че кръста ме боли зверски.

Нана, бързо взимай мерки и се оправяй!

Кали на където и да си тръгнала, да се върнеш! Ако може с подаръци за всички.

Ваня, плановете ми бяха за престой в Пловдив няколко часа, но все в последния момент нещо се отлагаше. Живот и здраве след зимата ще идваме по-често и непремнно ще се обадя да пием по биричка.

# 200
http://www.bgpetition.com/priem-detski-gradini/index.html - айде по едно автографче ако обичате  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дю, аз заради кръста полежах 2 дни в болница, ама на третия избягах. Тея хра лекуват на принципа на по-голямата болка. Направоха ми задника на цедка и спря да ме боли кръста... сега ме боли дупето  Joy Joy Joy. ей ме на - в офиса си бачкам и нищо не ме боли...

# 201
О, Герчо и аз съм така, но реших да си дам малко почивка, дано се оправя до понеделник.  Hug

# 202
Дю, аз още храня надежди, че тази бременност ще я изкарам леко и безпроблемно като предната, ама ще видим... Засега не изглежда така... И незнам как си ти, ама мен хормоните ще ми таковат таковата... Днес ходих в КАТ и направо ми идеше да крещя на всяко гише... Всичко и всички ме дразнят

# 203
  • София
Дю, аз още храня надежди, че тази бременност ще я изкарам леко и безпроблемно като предната, ама ще видим... Засега не изглежда така... И незнам как си ти, ама мен хормоните ще ми таковат таковата... Днес ходих в КАТ и направо ми идеше да крещя на всяко гише... Всичко и всички ме дразнят

Ааааааа т`ва не е от хормоните. Щото аз явно трябва да съм перманентно бременна!  hahaha

# 204
  • Sofia
Здравейте и от мен!!
След 11 часово пътуване най-накрая се прибрах от командировка от Варна. Маршрутът за по-кратко беше Варна-Търговище-Варна-Айтос-селата около Ямбол-Нова Загора-Раднево-Стара Загора-София.
Бясна съм!!! Слушах радиата и не вярвах на очите си!!!! През цялото време говореха за огромни навявания, снегове и непочистени пътища, в т.ч. и магистрали, за групи на Министерството по бедствията и авариите и какво ли още не!!! На баба им хвърчилото! Проблемите идваха от катастрофиралите тирове и от факта, че никой, ама никой не те осведомява точно за нищо.
Тръгваме в 9.00 от Варна, духа вятър, вали дъжд, но се трае. След  Търговище - спираш, щото има огромна колона. В същото време снеговалежът се усилва адски. И да не си помислите, че от КАТ са направили някаква организация - ТЦ! След като се извисяхме 1 час и благодарение на няколко тел. обаждания разбрахме, че на завоите след Белия кон (т.е. на 7 км) 2 ТИР-а са катастрофирали и вблизките 3-4 часа ще се отвисим. Хайде обратно към Варна и от там към Айтос.
След Петолъчката пак спираме. А вятърът духаше като за световно. Пак няма никой от КАТ. Хайде отново телефонни разговори, за да разберем, че вятъра духа със скорост над 120 км/ч и има обърнати коли. Хайде към Ямбол и от там след Сливен. На Нова загора, ни отклониха. Там за първи път видяхме КАТ, които ни обясниха, че има верижна катастрофа.
Ей това беше и така цели 11 часа. Магистралата беше изчистена, както и всички пътища, като на доста места нямаше никакъв сняг. Само в Търговище много бързо натрупа и сега съм рекордьорка по сваляне на вериги Mr. Green
Просто ако имаше точна информация за пътната обстановка, нямаше да висим като кибици по пътищата.
Най-накрая съм си в къщи, че от сряда съм на път!!

Герчо, супер си!!!!!!Да не са ти били екстази в болницата, че като те гледам как си ги захванали всички институции Mr. Green Само трябва да се промени в Петицията "Закон за защита от дискриминация"

# 205
едни девойки довършиха темата... Аз полежах в болница 2 дни... Нищо вече не може да се променя за съжаление
направила си си егати екшъна.... Аз в това време не бих тръгнала никъде, честно... Сестра ми отпраши за истамбул вчера сутринта... Направо цялден бях на нокти

# 206
Мале, мами... Пак на втора страница... Заради нас отвориха специален под форум, а сега се оказва, че жените козирог са по-активни от нас... Вземете се в ръце, моля...

# 207
  • София
Мале, мами... Пак на втора страница... Заради нас отвориха специален под форум, а сега се оказва, че жените козирог са по-активни от нас... Вземете се в ръце, моля...

Ами на работа сме Mr. Green
А и тази седмица се очертава динамична и екстремна.Поне така започна при мен.Успешна за всички Hug

# 208
  • София

Аз съм се взела, ма ако пишех щях да си говоря сама тук. Айде то е ясно, че не съм нормална, ама чак дотам  Mr. Green

# 209
И аз съм тук  Hug

Герчо, как си? Мина ли ти кръста? Мен все още ме боли, но за сега се трае.
И при мен има доста работа, за това набързо минавам. Къде са другите?

Общи условия

Активация на акаунт