My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 827
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
Преди малко си получих поръчката. Бях поръчала лампа с Мечо Пух за приятелката  ми и като отворих кашона се оказа,че стъклото и е натрошено.Другите неща са си ОК,много ми харесаха.

# 241
  • Sofia
Преди малко си получих поръчката. Бях поръчала лампа с Мечо Пух за приятелката  ми и като отворих кашона се оказа,че стъклото и е натрошено.Другите неща са си ОК,много ми харесаха.

Пиши им. Почти винаги кашоните им са смачкани  Peace

И аз получих поръчката си от 28.01. , по - късно ще снимам .

# 242

Пиши им. Почти винаги кашоните им са смачкани  Peace

И аз получих поръчката си от 28.01. , по - късно ще снимам .

Лошото е,че незнам немски. За следващият път вече ще знам да не поръчвам чупливи неща.

# 243
  • София
aliss, аз си пиша с тях на английски.  Peace

# 244
# 245
напьлних кошницата и тькмо вкарвам кода-не го прие  Cry явно наистина е бил персонален,пише,че вече е използван.направила сьм подарьк на някоя от вас  Wink

# 246
Цитат
Здравейте, момичета!
И аз съм голям фен на този сайт и преди Коледа пуснах и получих за отрицателно време една поръчка. За съжаление, в момента има някакъв проблем и не иска да ми приема кредитната карта! Дава ми, че номерът е грешен, а със сигурност не е така. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли решение??

P.S. Уточнявам, че си направих нов акаунт за втората поръчка, за да ползвам кодовете за намаление. На ново име е и с нов адрес, но дали не дава проблем, защото искам да платя със същата карта??

Sad И на мен ми дава същото ,че има грешка в кода на картата . Вече треи път поръчвам от тях и не съм имала проблеми ,но този път не знам какво става  Shocked . Писах им и казаха че нямат грешка в сайта ,а на мен точно това ми излиза  #Cussing out   Казаха че мога да поръчам по e-mail и аз го направих , но още не са ми писали а  изпратих вече две писма  Rolling Eyes

# 247
На мен ми дава грешка в номера на картата, а не в кода. Което пък е още по-абсурдно!!! #Cussing out
Писах им мейл и сега чакам отговор. Уж до 24 часа отговаряли. Кой знае какво ще ми кажат, а докато се разберем, половината неща, които искам да си поръчам, ще свършат.

# 248
Няколко момичета са поръчали през последните 24 часа. Сигурно е проблем с картата.

# 249
  • София
Дължа извинение на Интерлогистика!  Embarassed
Този път немците са объркали системата, адресът ми е дълъг и не се е отпечатал целият на товарителницата, а телефон за контакт с получателя изобщо не са написали. Току що си получих пратката, всичко е супееееер  Crazy

# 250
Няколко момичета са поръчали през последните 24 часа. Сигурно е проблем с картата.
Не, картата си е ОК, пазарувам на други места с нея и нямам проблем. Оказа се, че проблемът не са и кодовете, защото и от стария акаунт и без код пак не иска да ми приема номера. И то точно номера на картата - как може да реши, че някой номер не е валиден ми е никак ясно.
Преди малко получих отговор на запитването си с предложение да поръчам по е-mail, но леко се притеснявам да изпращам данните за кредитната си карта по мейла. Мислите ли, че ще е достатъчно защитена информацията?

# 251
  • София
напьлних кошницата и тькмо вкарвам кода-не го прие  Cry явно наистина е бил персонален,пише,че вече е използван.направила сьм подарьк на някоя от вас  Wink

ей, малко неприятно, но който го е ползвал не е подозирал...
Ще се появят други хубави кодчета надявам се  Wink

# 252
Днес са ми пратили поръчката от 04 февруари, направих поръчка и на няколко момичета и точно моето яке са написали, че е сторнирано и няма да ми го пратят от цялата поръчка! Cry Cry Cry Сега ще ви чета какво сте писали днес, но явно и да успеете да поръчате, не е гаранция, че няма да сторнират те някой от артикулите ако са се изчерпали след това! Crossing Arms

# 253

момичета,това го продавам/заменям.даже имам две бройки,размер 110.ако някой иска ще ги снимам.в повече ми е и тазиблуза.сменям я за сьщия размер.

ей, малко неприятно, но който го е ползвал не е подозирал...
Ще се появят други хубави кодчета надявам се  Wink
няма проблем,вината си е моя  Wink днешната я пуснах с кода за картите.и дано си права,всички очакваме нови действащи кодове  Peace

# 254
Кой размер е блузката Мекс? Ако е 98, взимам я.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт