My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 812
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
Могат ли да сторнират само 1 артикул от поръчка, която пуснах преди няколко часа. Имат ли тази практика? Имам предвид да напиша е-мейл и да махнат 1 артикул.

# 226
  • София
Могат ли да сторнират само 1 артикул от поръчка, която пуснах преди няколко часа. Имат ли тази практика? Имам предвид да напиша е-мейл и да махнат 1 артикул.

Stryper, доколкото знам не може, може цялата поръчка да сторнираш и да я пуснеш пак...така бяха писали преди момичетата  Rolling Eyes

# 227
  • София

Мисля, че не.  Peace Можеш да я сторнираш цялата. Аз им писах за едни артикули, които им върнах, за да ми пратят по-големия размер, да ми ги добавят към една поръчка, за да не плащам отделна доставка само за тях. Казаха ми, че не могат да добавят/ махат артикули от поръчки, та ми пуснаха по-големите грейка и жилетка отделно за тяхна сметка.

# 228
Stryper,могат да ти сторнират един продукт.не знам дали им е практика.на мен ми бяха сторнирали един анцук,и сега имаме само маратонки кьм него.

# 229
  • София
Stryper,могат да ти сторнират един продукт.не знам дали им е практика.на мен ми бяха сторнирали един анцук,и сега имаме само маратонки кьм него.

Да не би просто да не е бил наличен?  newsm78  Hug

# 230
Майката, която го поръча се е объркала. Пратила ми е грешен линк. От май тойс ми отговориха в рамките на 1 час, че не може - трябва да го получа и после да им го върна по куриер. Аз лично смятам, че ще е по-лесно да се продаде на някоя друга мама.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1021246

Някой иска ли го - мисля, че няма да има проблем да се намери дете, което ще се зарадва на докторски комплект.

# 231

Да не би просто да не е бил наличен?  newsm78  Hug
не,имаше си го.това е от една голяма порьчка,дето платих с банков превод.и анцука,който липсва е платен.не знам как ще вьрнат парите.

# 232
При мен също не проработи кода, което не ми попречи да пусна по нощите една бърза поръчка с неща, които бях набелязала в последните две поръчки, но се изчерпаха.
Най-накрая хванах да си поръчам чантата на Мекс за количка  Crazy много съм хепи

# 233
Здравейте, момичета!
И аз съм голям фен на този сайт и преди Коледа пуснах и получих за отрицателно време една поръчка. За съжаление, в момента има някакъв проблем и не иска да ми приема кредитната карта! Дава ми, че номерът е грешен, а със сигурност не е така. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли решение??

P.S. Уточнявам, че си направих нов акаунт за втората поръчка, за да ползвам кодовете за намаление. На ново име е и с нов адрес, но дали не дава проблем, защото искам да платя със същата карта??

# 234
  • София
Да ви се оплача от Интерлогистика  #Cussing out
Предната ми поръчка пристигна по-бързо от Германия до Варна, отколкото от Варна до София. ooooh! Затрили я в депото във Варна и докато я намерят, извиняват се... бла-бла, ок случва се. Последната ми поръчка вчера е влязла в БГ, днес още не са я донесли, подозирам че пак имат някакъв проблем. Не ми се звъни още, че предния път "изчакайте..изчакайте" 7лв с БТК само от тях. Ще изчакам до следобяд  Confused
Някой от София получил ли си е поръчките, които вчера сутрин в 10,34ч са пристигнали в България?

# 235
  • София
.... една голяма порьчка,дето платих с банков превод.и анцука,който липсва е платен.не знам как ще вьрнат парите.

На мен от тези поръчки с банковия превод не ми бяха изпратили една блузка,дори тя бе сторнирана в описа за изпращане и аз чаках, чаках и накрая им писах,че имат да ми връщат 6,99 евро.Искам да ти кажа,че хората твърдо държат да ги преведат с банков превод по сметка и сто пъти ме питаха това ли ми сметката и да потвърдя.След това ми написаха,че изпращат данните в счетоводството.Още ги няма парите и си представям,ако им вземат комисионна нищо няма да получа в крайна сметка.

# 236
аз се надявах,че ще има вариант да си купя нещо друго с тези пари.  Rolling Eyes не искам да ми ги врьщат.

# 237
Майката, която го поръча се е объркала. Пратила ми е грешен линк. От май тойс ми отговориха в рамките на 1 час, че не може - трябва да го получа и после да им го върна по куриер. Аз лично смятам, че ще е по-лесно да се продаде на някоя друга мама.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1021246
Някой иска ли го - мисля, че няма да има проблем да се намери дете, което ще се зарадва на докторски комплект.

Аз мога да го взема, стига да ми хареса. По принцип искаме такъв комплект, но не бях решила кой да поръчам.

# 238
В една от моите поръчки един артикул пишеше, че е дошъл, взели са пари за него, а го нямаше. След 3 дни размотаване ми казаха, че ми връщат парите по картата да си го поръчам отново  Tired

# 239
Да ви се оплача от Интерлогистика  #Cussing out
Предната ми поръчка пристигна по-бързо от Германия до Варна, отколкото от Варна до София. ooooh! Затрили я в депото във Варна и докато я намерят, извиняват се... бла-бла, ок случва се. Последната ми поръчка вчера е влязла в БГ, днес още не са я донесли, подозирам че пак имат някакъв проблем. Не ми се звъни още, че предния път "изчакайте..изчакайте" 7лв с БТК само от тях. Ще изчакам до следобяд  Confused
Някой от София получил ли си е поръчките, които вчера сутрин в 10,34ч са пристигнали в България?

И аз си чакам поръчката/вчера е влязла/.Сутринта звънях да питам в Интерлогистика дали ще успеят до 16.00 ч. днес да ми я доставят в работата. Момичето звънна да пита куриера на мобилният му и той и отговори,че ще успее.

Общи условия

Активация на акаунт