My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 811
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
имам страхотен код - 93VN9YRRCEMJ ,изпратили са ми го за рождения ми ден и е валиден до 13.2.дано да действа и при вас,защото намаля всичко,дори и намалените с 10 %  Laughing

Благодаря за хубавия код и Честит рожден ден ,с пожелания за много здраве , любов и успехи !   bouquet

Аз  два дни нямах нет  и ви поизпуснах , но тук съм вече  Laughing , за намаленията - някой питаше - до 4.02 са !!!

# 211
  • София
имам страхотен код - 93VN9YRRCEMJ ,изпратили са ми го за рождения ми ден и е валиден до 13.2.дано да действа и при вас,защото намаля всичко,дори и намалените с 10 %  Laughing

Благодаря и аз за хубавия код, и при мен се хваща, сега пак трябва да се пълни кошницата и да се изпразва картата  ooooh!  Laughing

Честит рожден ден, много здраве, пълни карти и успешни поръчки   bouquet

# 212
А моята поръчка вече 6-ти ден се обработва още-това възможно ли е newsm78? Поръчах на 29.01....вярно, че е голяма, ама мн. се бавят......случвало ли се е на някой?

И аз съм така, поръчах на 29.01., на следващия ден получих потвърдителен мейл, на 31. направих още една поръчка, на следващия ден ми я потвърдиха, на по-следващия ми пратиха код за намаление, а днес-реклама за намаление на книжки, а по двете поръчки нито дума повече. Нямам нито писмо, че са тръгнали, нито номер който да проверявам.
Пиши, ако има развитие при твоята поръчка.
Пиша, пиша....поръчката ми най-накрая е предадена на GLS....

А при мен все още няма развитие. Ти мейл ли получи?
Да, мейл и в сайта, където следя поръчката е отбелязано.....пише и номер, с който да проверявам къде се намира...
Дано скоро и при теб да се поразмърдат нещата Praynig

# 213
При мен все така нищо не мърда... писах им ще чакам отговор  Sad Значи двете са в GLS и не мърдат от депото, а последната дори не са я дали на GLS  ooooh!

ПП: Двете поръчки са в Австрия  newsm44 Сега, ако обработят третата и не блокират границите ще е супер  Laughing
Очаквах да е поне в Румъния, но все е нещо има движение  Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 21:41 от Ivy

# 214
моля,моля!и благодаря за пожеланията.

радвам се,че сьм била полезна  Hug аз сьщо порьчвам с кодовете,които вие пускате,сега е ваш ред  Wink

утре пускам последна порьчка,обещах си  Whistling докато дойде време да се купуват дрехи за лятото.

днес получих розовия елек на марк о`поло,страхотен е.ще пускам нови снимки тези дни.

# 215
Mr. Green отивам да разглеждам за нова поръчка, то с този код може ли да устои човек  Mr. Green

# 216
Ех тъкмо се бях отказала от нови поръчки пък вие така ме изкушавате  Crazy пък и като мръднаха поръчките има надежда  Mr. Green

# 217
Пуснах поръчката. Само част от дрехите на мама Еличка ги нямаше. Всичко друго беше налично.
Толкова се чудих какво да поръчам. Каквото - такова. Следващия път повече.

Утре ше сметна парите с точност и ще пиша съобщения.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 01:38 от Stryper

# 218
Mr. Green отивам да разглеждам за нова поръчка, то с този код може ли да устои човек  Mr. Green
Мини имай ме предвид ако има пижама  Grinning и слона на Хасбро  Peace

# 219
zdraveite mami,az pak za pomo6t pi6a
ot 3 dena se opitvam da pusna pory4ka i vse me othvyrlia ,
pri nanasianeto na dannite na katrata postoianno mi pi6e      Karteninhaber nicht enrolled (Code U)
A myjyt mi kaza 4e ima pari na neia.kolkoto i da razbiram nemski nemoga da si obiasnia kakvo imat predvid
ako niakoi se e sblyskal s podoben problem molia da mi pomogne

# 220
Звънни в банката и виж да не са блокирани пари заради множество опити за плащане  Thinking
другото, което си мисля е да не би да е от картата... на коя банка е, някои нали дават проблеми  newsm78

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 02:23 от Ivy

# 221
Здравейте мами,аз пак за помощ пиша.
от 3 дена се опитвам да пусна поръчка и все ме отхвърля,при нанасиането на данните на картата,постояно ми пише      Karteninhaber nicht enrolled (Code U)    
А съпругът ми каза ,че има достатъчно пари на картата.Колкото и да разбитам немски,не мога да си обясня какво имат предвид?
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ,моля да ми помогне.

А ако има някоя мама за Варна да пуска поръчка тия дни,с удоволствие ще се включа.
Само съм пускала една поръчка,и незнам как става с общите?

# 222
ами да те тиа от БУКБАНК редовно блокират ама днес ходи  съпругът ми и каза че всичко е наред и затова си мислих че е в мен грешката.

# 223
айде лека ,утре пак ще се пробвам,
ако не ще чакам да ми пишите как правите общите поръчки за Варна

# 224
При мен не действа  Peace
на акаунта на мъжът  ми също - не  Peace
явно си е персонален

Общи условия

Активация на акаунт