My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 830
  • 319
  •   1
Отговори
# 195
Валя аз имам две големи поръчки от миналата седмица, едната я обработиха, а другата още не. Обработената не мърда на сайта на GLS...Тъкмо щях да питам има ли движение при някой, но явно има...Ще изчакам и днес и ще им пиша да видя какво става Rolling Eyes

# 196
моята поръчка , която направих на 28.01.09 / Сряда / днес в 10.00 ч е напуснала Унгария
Утре я очаквам в БГ / тази вечер ще са в Румъния и вечерта пътуват за БГ /

# 197
Момичета, днес сме при родителите ми, за да мога да внеса парите. Ще се приберем след 20 в къщи и смятам да поръчам след 22 като сложим децата да спят.
Нека който участва в тази поръчка и има възможност да е онлайн, за да питам ако има изчерпани артикули.

# 198
  • Стара Загора
Искам само да се похваля, че получих пьрвата си порьчка/от 26.01/.  bowuu Порьчах си 1 количка на Хоук, много е хубава, сега остава и младежа да е на сьщото мнение и да стои вьтре.  Crazy

Чета, че получавате кодове за намаление, това за всяка направена порьчка ли важи или на случаен принцип се пращат? Кьде трябва да има отметка, да не би да сьм пропуснала да сложа?  Thinking А и големия ми син е рожденник в понеделник и за него не са ми чиститили/посочила сьм кога е роден  Wink/.

# 199
  • София
А моята поръчка вече 6-ти ден се обработва още-това възможно ли е newsm78? Поръчах на 29.01....вярно, че е голяма, ама мн. се бавят......случвало ли се е на някой?

И аз съм така, поръчах на 29.01., на следващия ден получих потвърдителен мейл, на 31. направих още една поръчка, на следващия ден ми я потвърдиха, на по-следващия ми пратиха код за намаление, а днес-реклама за намаление на книжки, а по двете поръчки нито дума повече. Нямам нито писмо, че са тръгнали, нито номер който да проверявам.
Пиши, ако има развитие при твоята поръчка.

# 200
  • София
Моята поръчка от 30.01. в ранни зори вчера тръгна.  Peace Да видим кога ще пристигне, че тия наши фермери по подобие на гръцките ще вземат вярно да блокират българо-румънската граница.  ooooh!  Joy

# 201
  • Sofia
Моята поръчка от 27.01. вече е в България  Simple Smile

# 202
И моята вече е в България,утре ще ми я доставят.Но не съм получила код за намаление.

# 203
имам страхотен код - 93VN9YRRCEMJ ,изпратили са ми го за рождения ми ден и е валиден до 13.2.дано да действа и при вас,защото намаля всичко,дори и намалените с 10 %  Laughing

# 204
и моята от 27.01 днес е влязла в Бг /опакована и предадена на куриер на 29/
имам обаче от събота /30.01/, която още чака обработка, а е двойно по-малка

# 205
silvi@, действа кода! Жалко, че не мога да го ползвам, защото скоро не мисля да правя поръчка.  Tired
Най-добър резултат ще даде при обща поръчка, ако сумата е над 100 евро.  Peace

# 206
  • На черешата
silvi@, действа кода! Жалко, че не мога да го ползвам, защото скоро не мисля да правя поръчка.  Tired
Най-добър резултат ще даде при обща поръчка, ако сумата е над 100 евро.  Peace

Май е време за такава. Mr. Green

# 207
А моята поръчка вече 6-ти ден се обработва още-това възможно ли е newsm78? Поръчах на 29.01....вярно, че е голяма, ама мн. се бавят......случвало ли се е на някой?

И аз съм така, поръчах на 29.01., на следващия ден получих потвърдителен мейл, на 31. направих още една поръчка, на следващия ден ми я потвърдиха, на по-следващия ми пратиха код за намаление, а днес-реклама за намаление на книжки, а по двете поръчки нито дума повече. Нямам нито писмо, че са тръгнали, нито номер който да проверявам.
Пиша, пиша....поръчката ми най-накрая е предадена на GLS....

# 208
  • София

Пиша, пиша....поръчката ми най-накрая е предадена на GLS....

А при мен все още няма развитие. Ти мейл ли получи?

# 209
Валя аз имам две големи поръчки от миналата седмица, едната я обработиха, а другата още не. Обработената не мърда на сайта на GLS...Тъкмо щях да питам има ли движение при някой, но явно има...Ще изчакам и днес и ще им пиша да видя какво става Rolling Eyes
Ей, лоши хора..............защо така ни държат в напрежение?! Това си е тормоз! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт