My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 815
  • 319
  •   1
Отговори
# 255
98-104 е размера.предпочитам смяна,но ако няма желаещ,може и да ти я продам.

# 256
Сандалките на Найк номер 23,5 , на тях пише стелка 13 см , аз я меря 15,3 см.

А ето как стоят на краче 14 см   : smile3509клик

# 257
http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=331878&pid=10399537
и моите покупки от поредната поръчка /скромно, но поне 5-6 артикула ми се изчерпаха докато се организираме/
чакам още две

# 258
Цитат
Не, картата си е ОК, пазарувам на други места с нея и нямам проблем. Оказа се, че проблемът не са и кодовете, защото и от стария акаунт и без код пак не иска да ми приема номера. И то точно номера на картата - как може да реши, че някой номер не е валиден ми е никак ясно.
Преди малко получих отговор на запитването си с предложение да поръчам по е-mail, но леко се притеснявам да изпращам данните за кредитната си карта по мейла. Мислите ли, че ще е достатъчно защитена информацията?

И аз се чудех за тази поръчка по e-mail ,но я направих и сега ще стискам палци всичко да е наред. Казаха ми че данните са защитени и няма да стигат до трети лица .

# 259

Фантастични са! Да си ги носите със здраве.

# 260

Фантастични са! Да си ги носите със здраве.

Благодаря !
Аз да споделя и за този модел : / миналато лято бяхме с такива ,но черни - подметката е по мека и лесно се огъва ,носихме ги постоянно , в момента са като чисто нови , даже не са и избеляли , за съжаление има само големи номера .
За тази година поръчах тези : , пак черни ,надявам се да излезат сполучливи , ако някой случайно ги има ,да сподели мнение .

# 261
 Аз бях взела на малката за миналото лято такива сандалки на Найк. Много са лекички и са много удобни Peace. Наистина са страхотни, а и като гледам са на мн. хубава цена. От тук ги купих за 59,90  Close

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 22:39 от *tianko*

# 262
  • София
Последният Найк на една приятелка детето миналата година ги имаше, за тази също е поръчала и каза, че е супер доволна били много хубави и удобни.

# 263
И аз съм на тема сандали. Искам да попитам - последния модел на Найк не е ли за басейни - като дунапренова материя, която изсъхва лесно?

# 264
И аз съм на тема сандали. Искам да попитам - последния модел на Найк не е ли за басейни - като дунапренова материя, която изсъхва лесно?

Mалкия миналата година ми беше с подобен на последния - нямаше лепки отстрани и мисля че се води с велкро, но пък не е от много бързо съхнещите .
Отгоре е като дунапренова материя ,но пък отдолния край си има и плат,ако ме разбираш какво имам предвид, всъщност мога да ги снимам .

# 265
Здравейте мили мами  Hug
Направо се луднах по този сайт  Simple Smile Записвам се да следя темичката Simple Smile
А някой от Варна ще пуска ли тези дни поръчка?

# 266

сандалките са страхотни !
и на крачето стоят добре и изглеждат много удобни .
Младежа да си ги носи със здраве .
Аз поръчах от третия модел - не са дунапрени в никакъв случай , а по - скоро гума и плат....
Страшно леки и гъвкави - дъщеря ми много ги харесва , сама ги обува и ходи в къщи с тях.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 00:43 от poli_

# 267
утре чакам поръчката у дома  Simple Smile

# 268
  • гр.Варна
Пиша пак тук - "lariva" ,изчерпала си си лимита на лични -поръчката пристигна,но няма как да разбереш...

# 269
  • гр.Варна
DeCuTa,аз ще пускам-от Варна съм.Прати ми линкове на лични,ако желаеш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт