My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 873
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Ми ще правим нови акаунти, докато ни свършат картите  Mr. Green

# 106
На мен не ми се занимава с нови акакунти, пък и не искам усложнения. За 10 евро да си правя целия труд и да треперя дали няма да ми блокират сумата, да откажат да я разблокират и да ми поискат банков превод (обикновено досега поръчвах по доста неща в една поръчка, така че сумите не са малки) - благодаря, но по-добре не! То където са 150 евро, там са и 160, но си чакам спокойно нещата и не се притеснявам. Акаунтът и картата са ми по един брой, на мое име.
Ако има кодове за намаления за стари клиенти, ще ги ползвам, ако ли не, здраве да е.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 15:57 от Анонимен

# 107
# 108
Някой питаше до кога ще са намаленията , т.е WSV - до 3.02 ,иначе намалението на играчките и дрехите ще е до 4.02 .

И една малка поправка на Шантал - кода 7AALRKLHKPDD е валиден до 4.05 .2009 - -10Е /30Е - за нови клиенти
А SICMTEHND4 е бил валиден до 31.12 .2008 г.

А намерих кой питаше - chocha - няма нужда да им пишеш , намаленията приключват,което не значи че пак няма да има изгодни неща  hahaha

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:24 от Танчето

# 109
  • София
Танчето, не пропускай при новата тема да напишеш,че се пазарува и с кредитни и дебитни карти на Райфайзенбанк   bouquet

# 110
Готово Peace!
Сега всичко е наред Grinning!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:35 от eitalina

# 111
Kaкто и Herr Santev от Бургас .  Peace

veka ,ще го добавя ,сега гледам че съм забравила и Про кредит .

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:38 от Танчето

# 112
Не, не съм Георгиева. Докато пусках линковете, не съм се логвала, така че няма как да е моят акаунт. А сега, като ги отварям, ми излиза име на някакъв мъж. Най-добре си редактирай постинга и ги изтрий тези линкове, че явно надничаме в чужди акаунти.
Получавало се е така и друг път, не знам защо.  ooooh!
Аз си редактирах и моя постинг.

# 113
Не, не съм Георгиева. Докато пусках линковете, не съм се логвала, така че няма как да е моят акаунт. А сега, като ги отварям, ми излиза име на някакъв мъж. Най-добре си редактирай постинга и ги изтрий тези линкове, че явно надничаме в чужди акаунти.
Получавало се е така и друг път, не знам защо.  ooooh!
Аз си редактирах и моя постинг.

Получава се така защото някой са логва от дадените линкове , няма нужда да  си триете постовете ,просто натиснете Logout

# 114
Явно занапред не трябва да даваме линкове, а само артикулни номера. Който иска, може да ги въведе и да види за какво се отнасят.

# 115
  • Sofia
Танчето явно ще трябва да съм бърза,щом са само още няколко дни Crazy

# 116
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Изпуснах ви за известно време Peace

# 117
Здравейте момичета,може ли да се включа към някой за обща поръчка?  bouquet

# 118
Sanetta,има в едно магазинче на Красно село.Последно взех тениски с къс ръкав за 3 лв  Mr. Green

# 119
И се чудя що не пишете, пък съм забравила да се запиша в новата тема! ooooh! В понеделник мисля да пусна поръчка, някой от Пловдив ако иска да се включи, да ми пише! Peace

Общи условия

Активация на акаунт