Декември №97

• 11 439
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз съм с вас  Hug
Пожелавам на дететнце съвсем бързо да се възстанови, а на теб, много сили за да преминеш и през това...Hug

# 256
  • БУРГАС
Мили момичета много ви БЛАГОДАРЯ Hug!Бързам да кажа,че днес малката е много по-добре!Снощи намерихме позната, дежурна в спешното,която много ни успокои.Не беше изненадана от отношението на лекарката при,която бяхме по-рано и от"компетентността" и.Каза,че няма нужда от прием в отделението,защото както е писала Ивето много бързо ще се повлияе от лекарствата,в което се убедих сама.
Цялостното възстановяване ще отнеме доста време,но по-важното е,че днес Криси си играе и живна като цяло.Днес успях да се свържа и с хомеопатичката при която по-принцип ходим,но тя ми обясни,че е по-добре да не прекъсваме лечението с антибиотик и да и заведа детето в сряда или четвъртък.Учуди се,че е назначен АБ без да е пусната кръвна картина,но при положение,че вече е започнат каза да не го спираме.Това е за сега.Искрено вярвам.че най-лошото от болестта отмина и дано вървим все така към подобрение!БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! newsm51

# 257
Ей тези доктори...
Пипилотак не си се включила от вчера и може би сте взели мерки, но не се паникьосвай много!То е дете и ням акак да стане, но когато мам е спокойна, може да помогне повече на детето си.Момичетат са казали- вземай я и в спешното...аз така бих направила, а и когато стане нещо такова направо там можеш да ходиш. Те мърморят, що н есте при педито, що това или онова, но това е -да не са ставали доктори, нали така?
Дано бързо се оправите и да пишеш...  bouquet
Връщам се назад да видя какво сте писали, че с този чат...отървах тук нещата...

# 258
  • БУРГАС
Иве,дано и сладката Юлинка по-бързо оздравява!!! newsm10

# 259
Пипи , радвам се ,че сте по-добре днес и все така да сте   bouquet

# 260
Пипилотак, сега прочетох, че сте били болнички, голям ужас си преживяла, аз като знам, че за едни сополи рева... Добре че се оправя детенцето!

# 261
Уф..
Аман от "компетентни" доктори и правила за пътеки, осигуровки и прочие..
Детето зле, а те се чудят кво да пишат и дали да го приемат...  ooooh! ooooh! ooooh!
Па приемете го, поразровете се, попрочетете /щото до голяма степен те и не са в час с пътеките/ па пишете нещо там..
Ако е нечие докторско или сестринско дете няма да се маят ич!  Close

Абе до болка позната ситуация..
Важното е, че сте се консултирали /разбира се/ с близък, че то иначе не става.. А най-важното е, че детето е по-добре и се повлиява от лечението.. Изписания АБ без кръвна картина няма да коментирам, явно имат ясновидски способности и са разбрали по телепатичен начин, че е вирусно..

И Яна вчера не беше добре - вдигна изведнъж 38,2 по обяд и до тази сутрин все имаше температура, макар и по ниска.. Не спа особено спокойно, поти се на два пъти много обилно, та трябваше да я преобличам, че и чаршафи да сменям, но на сутринта беше бодра, без темпаратура и каквито и да е следи от неразположение..
Дано да са зъби /а и почти на 99% съм сигурна, че са те защото намали и храненето и няма нито сополи, нито кашлица, нито зачервено гърло/...  #Crazy

Та това е от нас..

п.п. Днес мъж ми реши да ни кара на Витоша.. Тръгнахме в пълно бойно снаряжение, но на средата на пътя, вече в полите на планината ни заваля сняг, после пороен дъжд и като стигнахме на Морените беше толкова хлъзгаво, че моите маратонки нямаше да се справят с изпитанието.. Да не говорим, че по пътя Яна заспа и изобщо не помръдна не само докато стигнем до там, но и на връщане.. Защото естествено се върнахме бързо-бързо.. Само Станислав изпуши един фас на чист въздух!  Mr. Green

# 262
Пипи, радвам се, че сте по-добре и се надявам, че и Юлинка е по-добре. Вчера толкова се ядосах на "докторката ви", че Ивето направо я пропуснах, за което моля да ме извини!!! Hug

# 263
  • София
Добре, че се оправят вече всичките мъничета. Цункайте ги и нагушкайте от нас с Филип.

Ето ви от нас за малко по-ведричко настроение  Hug

# 264
Здравейте! Дано болните дечица са вече по-добре и да оздравяват бързо, а мамите им да са по-спокойни!
Пушилистката-какви са тези изнивиделични температури-ужас! Hug PraynigИ да не се повтаря повече! Значи сте си изкарали чудесно на Витоша Heart Eyes Хайде другият път още по-добре. Да нацелуваш малката поспаланка от нас с адашката и и Виктор! Спокойна вечер!

П.П. А Филип наистина разведри настроението. Каква рожица само-сладур!

# 265
  • Sofia
 Hug
Радвам се, че всички са по - здрави днес , до утре -съвсем  Heart Eyes

Вещ, от къде я намери тая гадна краставица?

# 266

Тя хубавите отдавна ги е изяла  Joy , на мен едното ми мяза на банан ,верно. Mr. Green

Добро утро пропуснах   food010 кафе?

# 267
Добрютро и от нас!

Ей, тоя Филип просто ме уби! Уникална снимка!

# 268
  • Sofia

Тя хубавите отдавна ги е изяла  Joy , на мен едното ми мяза на банан ,верно. Mr. Green

Гадна краставица с огромни семки  Mr. Green Горкото дете ...

# 269
  • София
Альооооооо, аз да не мислите, че човъркам краставиците по магазините за да видя семките ?  Mr. Green Ама май беше студенка на детето, знам ли, какво му е на него  Mr. Green Ама е готин  Joy
И не е банан, ма Дароу, чиста проба краставица - от гадните с огромни семки  Joy

Общи условия

Активация на акаунт