Снежна зима носи радост на дечицата от МЛАДОСТ!

• 19 629
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
В какво точно се съмняваш? Ние, разбира се, го пробвахме първо на нас.  Mr. Green
Съвсем нежно, но ефикасно дърпа сополите, даже детето вече само го ползва по предназначение.
Но щом и твоята смяташ, че ти върши работа, тогава супер.  Peace

# 76
  • София - Младост 1А
Ами аз мога само хубави неща да кажа за помпата. Естествено всеки ползва това което най-добре му върши работа. Нали крайния ефект е важен.
Но на упътването на тази помпа изрично е описано, че прахосмукачката не трябва да е повече от 1300 вата.
Аз също го пробвах първо на мен. Ползвала съм преди това обикновена помпичка и една, която има маркуче. С нея аз трябва да дърпам с уста сополите. Обаче никаква работа не ни свърши. Особено когато са гъсти и зелени. С тази за пархосмукачката излиза всичко. А ако успее и да се изкашля точно в този момент, секрета, който циркулира между гърлото и носа също излиза. Естествено не я ползвам всеки ден. Пепи достатъчно добре си духа нослето. Ползвам я коагато е толкова задръстен и запушен, че не може сам да се справи.

# 77
  • София
Абе, честно казано, би ме мързяло да вадя прахосмукачката всеки път, като му почиствам носа, особено, когато наистина има хрема и това се прави през няколко часа... прахосмукачката седи под спалнята, зад легени... Twisted Evil затова и никога не съм пробвала такова чудо на техниката. Но бях чела добри отзиви...

И какво стана с това Хипо, най- сетне, ще го бъде ли, ще го има ли, да храня ли надежда?..

# 78
Ела към ХИТ-а и ще видиш, че вече магазините вътре подреждат стоките! Явно откриването ще е скоро  Peace!

# 79
  • София
А ще отворят ли отново задната врата? Абсурдно ми е да се разхождам с малкия звяр по улицата, за да достигна до "парадния" вход...

# 80
  • Страната на чудесата
[При д-р Галя Колева от МЦ Хирон. Ние сме при нея от скоро - от началото на годината. Когато тръгна да се разболява, нещата които му даде имаха огромен ефект. След една седмица обаче състоянието му почна да се влошава и терапията не даде никакъв резултат. В един момента самата тя ми каза че спираме хомеопатията и да действам само по предписанията на пулмолога.

Не ми е позната като име и нищо не мога да кажа за нея, но все пак е било малко времето за да се опознае с малкия. На твое място бих опитала при друг хомеопат, аз лично, въпреки че детето ми е с астма(или поради това) съм много доволна от нашата хомеопатичка. Близо е, в Младост, боаронска хомеопатичка е(така се случи), но има ефект при моята дъщеря, като в последствие и аз започнах да се лекувам при нея. Ако искаш, мога да ти дам повече информация на лични.

# 81
михалко,ти имаш и тризначета ли Flutter

дрина, ужас Confused и мира беше така почти, но за 2 дни с вентолин се пооправи положението пупу Praynig а необходими ли са тестове за алергии? понякога дори самият тест има възможност да алергизира към съответното нещо и не е много рпеоръчително, освен ако не е задължително де Tired

# 82
михалко,ти имаш и тризначета ли Flutter

Да, 120 по списък!  Mr. Green

# 83
Lucky Plam  -дай подробности и за нас,и аз искам да водя Жаки на хомеопат защото тази година се скъса да боледува,стои здрава за по 3,4 дена и хайде на ново.Скъсаха я от антибиотици и всекиквито му сиропчета и сиета.Вече ми писна вечно да е с сопли;и и кашлица ooooh!

# 84
Боил пък е със спазми. Много се притеснявам да не стане бронхит. Пие Ипека и сироп Бронхикум и се надявам да не стане по-сериозно.  Днес е малко по-топъл, дано не вдигне Т, че тогава ще минем на АБ  Cry!
Иначе нещо по весело - за тези, които са си поръчали зимни кърмачески блузки - писах на Шаманката, че се наемам за отговорник за Младост. Познавам доста от вас, а на някои ви имам телефоните, все още не съм се върнала на работа и мога да се наема с тази "тежка" задача  Laughing! Ако сте против - казвайте от сега!

# 85
Ох,миличките болнички,бързо да оздравяват! Praynig

# 86
benighted, аз съм за Wink ще ми се да се видим уикендно време плс Flutter

михалко, ари кажи сериозно деее Flutter аз си мислех, че имаш едно newsm78 Blush

# 87
  • София
михалко, ари кажи сериозно деее Flutter аз си мислех, че имаш едно newsm78 Blush[/color]
Ще си позволя да ти отговоря аз - Михалко е основател на инициативата "Мулти-мама" за подпомагане на семействата с тризнаци и многознаци въобще в България.

# 88
benighted, ЗА сме!   Hands Clap Hands Clap newsm18
Пусни по едно ЛС като дойде време, че вече не я следя темата за тениските.  Rolling Eyes
Бързо да оздравява малкия Бу!  fingerscrossed
gudza, целувки на сладката Жаки!  Hug

# 89
  • Страната на чудесата
За хомеопатичката-ние сме при д-р Влахова, преглежда в поликлиника Младост-зад блок 43, тел.за записване на час е:0888908121.По специалност е вътрешни болести, като Личен лекар. Разписанието и като ЛЛ е четни -сутрин, нечетни-след 14 часа, така че прием като хомеопат е в другите часове, т.е.четни след 14 ч, нечетни сутрин. При проблем обаче приема и в друго време, има страхотен подход към детето ми, и освен всичко е на разположение и по телефона за питания от страна на пациентите си.

Общи условия

Активация на акаунт