Снежна зима носи радост на дечицата от МЛАДОСТ!

• 19 636
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
михалко, ари кажи сериозно деее Flutter аз си мислех, че имаш едно newsm78 Blush[/color]
Ще си позволя да ти отговоря аз - Михалко е основател на инициативата "Мулти-мама" за подпомагане на семействата с тризнаци и многознаци въобще в България.

Тъй, тъй!  Blush

# 91
Здравейте!
Можете ли да ми кажете дали някъде в района на пазара на Младост 1 и 1А има детска кухня?
Благодаря!
Лек и безпроблемен петък 13-ти!

# 92
Кухнята-майка е в Младост 1, на гърба на данъчната служба, а в Младост 1А има раздавателен пункт в 75 ОДЗ.  Peace

# 93
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета,

Честит празник и на всички влюбени гълъбчета! Да се обичате и разбирате и много, много щастие!

Позатрих се малко, но нали имахме тежка седмица. Пепи вече е по добре. Още си правим инхалациите, но вече поприключихме с лекарствата. Сега ни предстоят серия изследвания - за стафилококите, за алергии, за дихателен обем... абе не ми се говори за болести... 
Само дето се чудя за тестването за алергии. От няколко места вече казват че е още малък. А докторката при която ходихме иска да го тества. Доста съм чела как тези тестове могат да отключат разни алергии, които иначе може и да не се появят. Имаме час в сряда, та до тогава имам време да помисля, да се поровя и да преценя.

Иначе очаквам днес празника с нетърпение. Събрах накуп всичките ми кумци (е почти всички) и сме една компания 10 души. Ще отидем на заведение и малко ще разпуснем.

Хубав ден ви пожелавам... и весело изкарване на празника!

# 94
  • София, България
Привет и от нас, отдавна не сме се вясвали. Чета - за помпите за нос дискутирате. И на мен ми е странна тая работа с прахосмукачката - няма ли опасност да му издърпа мозъка  Joy а пък и малко нехигиенично ми се струва. Ние имаме обикновенно аспираторче на Чико и смело мога да заявя, че в тригодишната си практика, не съм успяла да извадя и едно сополче с него. Сигурно аз нещо не съм в ред, знам ли  newsm78
Иначе ние си станахме редовни пациенти на д-р Улевинов.  И ... не си спомням кой беше писал "Дължите 30 лева за консултацията!" При него е 20 лева. Ние свикнахме вече, пък и съм много доволна, много е добър.

Гледахте ли днес по новините репортажа за детските площадки ... Даваха една мама с един бонбон от Младост 4  Simple Smile

# 95
Ние имаме обикновенно аспираторче на Чико и смело мога да заявя, че в тригодишната си практика, не съм успяла да извадя и едно сополче с него. Сигурно аз нещо не съм в ред, знам ли  newsm78

Стискаш аспиратора, пъхаш в едната ноздра и запушваш другата. Трябва да чуеш звук от всмукване.

На нас празника ни донесе зъбче, доста изстрадано, пето по ред. Ходихме и в Принцес аутлета да потича малко джуджето, беше приятно. Мисля сега като се събуди да го заведа пак.

# 96
  • София, България

Стискаш аспиратора, пъхаш в едната ноздра и запушваш другата. Трябва да чуеш звук от всмукване.

newsm09

Въобще пък не ми е дошло на ум, че трябва да запушвам другата ноздра ... Ужас ... тия неща трябва да ги продават с инструкции за употреба  ooooh!

# 97
Аз открих методиката  Laughing като се опитах да го приложа на моя нос.  Crazy Първо впръсквам малко Стеримар и след 2-3 минути използвам аспиратора. 

# 98
# 99
  • София
Ние имаме обикновенно аспираторче на Чико и смело мога да заявя, че в тригодишната си практика, не съм успяла да извадя и едно сополче с него. Сигурно аз нещо не съм в ред, знам ли  newsm78

На нас празника ни донесе зъбче, доста изстрадано, пето по ред. Ходихме и в Принцес аутлета да потича малко джуджето, беше приятно. Мисля сега като се събуди да го заведа пак.

Ааа, за тоя трик и аз научих от форума. Никъде не го пише по аспираторите. Но пък почнеш ли да го прилагаш - всичко излиза! И то е логично, като се замислиш - само дето кой ще ти мисли за флуиди и пропускливост, като малкото гардже реве хем че му тормозиш нослето, хем че не може да диша, щото е запушено!  Laughing

# 100
Мите е с 38'С темперетура. Как протича новият вирус? Всички ли стигат до АБ?  Sick

# 101
И моята мома е болна, всичко как си му е реда Т и сопол, НО до АБ, според мен трябва да се стига само при много сериозни ситуации, може да се каже на живот и смърт Simple Smile За сега я лекувам с витамин С и капки за нос, специално грижливо забъркани в аптека и хомеожен.

# 102
Разминахме се с вируса. Един ден с темперетура и Нурофен, сега всичко е наред. Да се похваля и тук, че от понеделник съм на работа. Ще борим с майка ми програмата с детегледачките.  Crazy

# 103
  • Ланкър, планините Овнерог
Ох, и аз вече очаквам включване от Емма с болестите. втора седмица е на ясла и за сега минава с някой и друг сопол от време на време. Тъпча я с какво ли не, но да видим до кога ще устиска.

Момичета, имам нужда от помощ. Някой има ли познат в общината? Никой не ми вдига телефона там, не ми отговарят не мейла, а не ми се разкарва чак до там за един въпрос, по дяволите. Свързано е с преместване на търговски обект.

П.П. Свързах се. Сменен е номера в общината, ама кой да се сети да звънне на услуги  ooooh!

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 10:52 от Гита Ог

# 104
Здравейте дали мога да се присъединя към вас, аз съм бъдеща мама от Младост 4.

Общи условия

Активация на акаунт