Снежна зима носи радост на дечицата от МЛАДОСТ!

• 19 621
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
ЧРД на dannyangel ! Здраве, щастие и любов!   bouquet

Самостоятелна ясла най-близо до Младост е 36 ясла "Слънчево зайче", жк Изток, много близо до Плиска. Вики ходи там околко месец и половина, преди да я приемат в ОДЗ. Мога да кажа само хубави думи за мед. сестрите на 1-ва група, както и за педагожката на яслата. Heart Eyes Ето списък на всички самостоятелни ясли:
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=7711

А ОДЗ-та в Младост са тук:
http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&sel=reg&id=15

# 61
  • София

Има, има-ние сме в 74А-срещу вашия блок. Терасата ни гледа към парка на читалището, така че мога и да помахам  Wink Може да се срещнем в градинката, ако чуеш някоя майка да надава писъци "Цвети-не там, Цвети-не така"-да знаеш че съм аз Mr. Green
Party Супер!
Ще се радвам ако се засечем! Ако чуеш викове "Еваааа, не там, не така"-ние сме  Joy

# 62
Оххххххххх, убивате ме от смях  Joy!
Честит рожден ден на dannyangel   bouquet! Желая ти много здраве, щастие, късмет и успехи във всичко   bouquet!

# 63
здравейте и от мен и аз си търся ясла но за по натам няма да мога да я гледам сигурно до  2 годинки

# 64
  • Страната на чудесата
Честит Рожден Ден, Dannyangel!!!Да си жива, здрава, много обичана и щастлива!!!

# 65
 :bdballoon:Dannyange
Много здраве и щастие другото се купува

# 66
  • София
Моля,някоя добра мама да ми препоръча детска ясла в Младост 1 ooooh!Че искам да ги пиша и тях в списъка ,а не ги зная!Благодаря,предварително!
Ина-ана, ето ти копираният списък на градините, това е от сайта кг.софия.бг. Не, че ще се класираме някъде, де.  Mr. Green
9 ОДЗ Зорница
Младост ж.к. "Младост" 1 до бл. 69
Тел: 8748079 8740325
11 ОДЗ Мики Маус
Младост ж.к. "Младост" 1 до бл. 18
Тел: 742041 749089
14 ОДЗ Карлсон
Младост ж.к. "Младост" 2 до бл. 205
Тел: 8852015 8850239
17 ЦДГ Надежда
Младост ж.к. "Младост" 1 до бл. 28 А
Тел: 749121 740041
17 ОДЗ Мечо Пух
Младост ж.к. "Младост" 1 до бл. 31
Тел: 8752171 8754032
19 ОДЗ Деница
Младост ж.к. "Младост" 2 до бл. 231
Тел: 8849034 ;8841134
23 ЦДГ Шарл Перо
Младост кв. Горубляне, ул. "Минзухар" №5
Тел: 9736415 9736236 ф.
26 ОДЗ Калина
Младост ж.к. "Младост" 1, зад блок 40
Тел: xxx
28 ОДЗ Ян Бибиян
Младост ж.к. "Младост" 2 до бл. 224
Тел: 749054 740296
56 ОДЗ Здравец
Младост ж.к. "Младост" 3 до бл. 329
Тел: 8758108 8759074
59 ОДЗ Елхица *
Младост ж.к. "Младост" 3 до бл. 329
Тел: 8759029 8759155
64 ЦДГ Вяра, Надежда, Любов
Младост ж.к. "Младост" 4 до бл.
Тел: 8740056
70 ОДЗ Пролет
Младост ж.к. "Младост" 3 до бл. 307
Тел: 8752086 8754134
71 ОДЗ Щастие
Младост ж.к. "Младост" 1 до бл. 22
Тел: 8750338 8752032
75 ОДЗ Проф.д-р София Аврамова
Младост ж.к. "Младост" 1A до бл. 522
Тел: 877 03 96, 874 94 29, 874 95 29
76 ОДЗ Сърничка
Младост ж.к. "Младост" 4 до бл. 441
Тел: 8755146 8757143
178 ЦДГ Сребърно Копитце
Младост ж.к. "Младост" 3 до бл. 363/368
Тел: 8744113

Честито на рожденничката!

# 67
# 68
  • София - Младост 1А
На много голяма патерица честит рожден ден и от мен Dannyangel!
Много здраве и късмет ти пожелавам!

Нещо ни е позаспала темичката. Аз понеже съм си вкъщи днес та имам малко време ад поседна и да прочета.
Тази седмица ми беше някакъв ад.
Малкия се влоши много, търчахме по болници... отврат. Подхвърлят те все едно си парцал. Едната вечер съм чукала по вратите на поликлиниката и се молех някой да го прегледа. В момента нямаме педи, а заместващия не е педиатър и каза че не се наема да го лекува. Направо не знаех къде съм.

Накрая издирихме много добър лекар пулмолог и заведохме Пешко на преглед. Положението му в момента не е добро. Има бронхо спазъм и лека начална форма на астма. Предписа 5 пъти на ден инхалации с Вентолин. Другата седмица ни записаха час за алерголог, да го тестуват, за да се реши какво лечение трябва да се приложи за в бъдеще, за да не се усложнят нещата и да израстне това състояние. Хомеопатката ни, след като не можа с нищо да помогне, за съжаление се съгласи с предписаното лечение и каза че не може да помогне в момента с нищо.

После излязоха секретите и се оказа че Пепи има и стафилококи и не успяхме да се разминем с антибиотика. Ще видим дали ще ги уморим.
Иначе днес имаше само два пристъпа. Единия към 5, а другия като се събуди.
Има подобрение и вече малко ми се поотпусна сърцето. Ще видим другата седмица какво ще кажат. Сега ни предстоят изследвания, тестове...

В общи линии е това.

Хубав ден от мен!

# 69
  • Страната на чудесата

Горкичкия Sad
А при кой хомеопат сте? Защо така не може да помогне newsm78
Тъй като и моята Цвети е с астма искам само да ти дам кураж, че състоянието на такива дечица се лекува с хомеопатия PeaceДобре сте минали при пулмолог, сега като излязат и резултати от алерголога спокойно ще имате по-ясна отправна точка за лечение. Дано мъника се оправи по-бързичко Praynig

# 70
Drina, много кофти!  Hug И ние днес бяхме на УНГ, че Мите има заседнал секрет и не мога да го извадя с аспиратора. Направо ми призля като каза "30лв за консултацията".  ooooh! Сега ще си правим промивки на носа още седмица, а той как обича ...   Sob

Едно от нашите тризначета е с астма, но е диспансеризирано и засега лекарствата са безплатни. Само му купихме някакъв инхалатор за 50-60лв., а от болницата им бяха казали, че ще му трябва кислородна бутилка и маска.

# 71
  • София - Младост 1А
А при кой хомеопат сте? Защо така не може да помогне newsm78

При д-р Галя Колева от МЦ Хирон. Ние сме при нея от скоро - от началото на годината. Когато тръгна да се разболява, нещата които му даде имаха огромен ефект. След една седмица обаче състоянието му почна да се влошава и терапията не даде никакъв резултат. В един момента самата тя ми каза че спираме хомеопатията и да действам само по предписанията на пулмолога.

И ние днес бяхме на УНГ, че Мите има заседнал секрет и не мога да го извадя с аспиратора. Направо ми призля като каза "30лв за консултацията".  ooooh! Сега ще си правим промивки на носа още седмица, а той как обича ...   Sob

Едно от нашите тризначета е с астма, но е диспансеризирано и засега лекарствата са безплатни. Само му купихме някакъв инхалатор за 50-60лв., а от болницата им бяха казали, че ще му трябва кислородна бутилка и маска.

А пробвали ли сте аспиратора за нос, който се включва в прахосмукачката. Аз си го купих от Данет и поне на още 10 майки съм казала. Всички са страшно доволни. Аз също.
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1960
Въпреки че Пепи е голям и духа вече сам носа, с аспиратора изтеглям такива количества, че акъла не ми го побира къде стоят в малката му главица.

А къде ходите на УНГ? Аз водя Пепи при един лекар от Военна болница - д-р Огнян Попов. И племенницата я лекува. Наскоро й оперира третата сливица.

Иначе като "те слушам" за астмата... направо ми се реве. Не е редно децата ни да страдат така.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 13:23 от Drina

# 72
Благодаря Ви ДОБРИ мами!   Heart Eyes

# 73
Drina, съжалявам за това, което ви се случва.  Hug Дано оздравее бързо детенцето!  Praynig
И аз съм много доволна от помпичката за нос Baby-Vac.  Peace

# 74
И аз съм много доволна от помпичката за нос Baby-Vac.  Peace

Казаха ми за тази помпичка още докато бях бременна, но някак ми е странна тази работа с прахосмукачката. На същият принцип е и медицинският аспиратор, но него не бих се усъмнила да го мушна в носа за разлика от Baby-Vac. Аз имам 2 обикновени аспиратора и този на Camera върши страхотна работа. 

Общи условия

Активация на акаунт