Гланц за устни

• 43 645
  • 368
  •   1
Отговори
# 135
Може ли някой, който има гланца на Dior Addict да сподели дали е доволен, как седи и какъв цвят има!  girluu
От Addict Ultra Gloss Reflect имам няколко цвята, последният ми е Clutch Pink от пролетната колекция и засега най-много ми харесва той.
Иначе малко прекалено лъскави ми идват на мен.

# 136
Не, тези ги има от няколко години! Правят устните като сиропирани! Най-обичам последното: цвят касис

Явно съм изостанала малко  Crazy Не ги бях забелязала точно тези 3-те  Thinking А иначе какви са тези 4D? Те някакви нови ли са вече newsm78

# 137
Ето ги! Но не съм ги виждала още на живо и не мога да дам мнение за тях! Тези дни ще ги пробвам и ще пиша! Това отгоре на капачката било брокат на прах и може да се добавя по желание!

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 23:54 от Jaquie

# 138
Ау супер  Crazy

# 139
Гланцът на Нюксе е страхотен Peace

# 140

Този Dior Addict gloss ли е или Dior plastic gloss? И има ли ги и двата в БГ?

# 141
А може ли отзиви за Dior Lip Maximizer? Как стои на устните, трайно ли е?
За съжаление не мога да покажа снимка

# 142
цвета е готин, но май е от тези, които щипят. Ако някой го има да сподели Hug

# 143
И аз тук.
Най-любимият ми е Силк Глос на Макс Фактор, за съжаление, цветът, който имам е спрян  Tired.
Бих искала Джуси Тубс с аромат на пъпеш Hug

# 144
...цвета е готин, но май е от тези, които щипят. Ако някой го има да сподели Hug
Да, шипе! Особено на студеното време навън, не е много приятно. Не бих казала, че има и кой знае какъв "maximizer" ефект. Цвят по-скоро няма, безцветен и лъскав е, но доста нетраен. Надявам да съм била от полза Simple Smile

# 145
Пъпеша изглежда така, но си е направо прозрачен на устните

# 146
...цвета е готин, но май е от тези, които щипят. Ако някой го има да сподели Hug
Да, шипе! Особено на студеното време навън, не е много приятно. Не бих казала, че има и кой знае какъв "maximizer" ефект. Цвят по-скоро няма, безцветен и лъскав е, но доста нетраен. Надявам да съм била от полза Simple Smile
  bouquet мерси! Аз такива гланцове хич не харесвам, които щипят! Ще пробвам другите на Диор

# 147
Пъпеша изглежда така, но си е направо прозрачен на устните
Аз съм си харесала точно този. Траен ли е? Колко горе-долу издържа на устните?

# 148
Доста са трайни. Аз имам 4-5 такива. Седят "тежко" на устните и са малко лепкави, но като цяло много ги харесвам!

# 149
  • София
Ето ги! Но не съм ги виждала още на живо и не мога да дам мнение за тях! Тези дни ще ги пробвам и ще пиша! Това отгоре на капачката било брокат на прах и може да се добавя по желание!

Днес ги пробвах... никак не са удобни, броката на прах трябва да го нанасяш с пръст  Sick

А и ефекта от 3Д май ми допада повече.... в интерес на истината нямат голяма разлика като консистенция, но за мен факта че трябва да нанасям нещо с пръсти на устните си определено не ми допада  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт