Гланц за устни

• 43 634
  • 368
  •   1
Отговори
# 120

Някой пробвал ли е този зелен глос? Интересно ми е как стои върху устните? И каква е цената?

# 121
49 лева струват, аз пробвах само розовия, май скоро ще си го купя, скъп е, ама направо се влюбих.  Crossing Arms

# 122
в момента ползвам този на нивеа
и този същия цвят.

и от двата сам доволна.на L'oreal е доста траен и лепкав,но ми е идеален
Супер е на Л Ореал - най-доброто, което ми е попадало. На пръв поглед е с гъста консистенция, но при нанасяне се разстила идеално.

# 123
Може ли някой, който има гланца на Dior Addict да сподели дали е доволен, как седи и какъв цвят има!  girluu

# 124
  • Пловдив
Може ли някой, който има гланца на Dior Addict да сподели дали е доволен, как седи и какъв цвят има!  girluu
Аз ги ползвам,хубавки са стоят нежно,не са много покривни,лек хюанс мн нежни Simple Smile   bouquet

# 125
Какъв цвят имаш от тях?

# 126
  • Пловдив

с неонови частици е мн ми харесва опа номера е 557 от вс ми е любим

# 127
  • Варна
Аз имам на Диор такъв гланц...не ми харесва...не е траен...очаквах много повече от Диор  Peace

# 128
Днес видях едни на NEW Буржоа 4D Lip Gloss дали са хубави?

# 129
Аз ги видях в сайта им, ама не разбрах защо са 4Д Simple Smile На Буржоа харесвам само тези

# 130
Някой пробвал ли е този зелен глос? Интересно ми е как стои върху устните? И каква е цената?
Почти безцветен е. Не е зелен. Wink

# 131
Аз ги видях в сайта им, ама не разбрах защо са 4Д Simple Smile На Буржоа харесвам само тези

Тези някакви по-нови ли са,че до сега не ги бях виждала?  newsm78 Имат ли някакъв цвят?

# 132
Не, тези ги има от няколко години! Правят устните като сиропирани! Най-обичам последното: цвят касис

# 133
Не, тези ги има от няколко години! Правят устните като сиропирани! Най-обичам последното: цвят касис

А лепнат ли много ?

# 134
Не ги смятам за лепкави

Общи условия

Активация на акаунт