Гланц за устни

• 43 636
  • 368
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
И аз съм с този на Нивеа,показан по-горе.Много съм доволна.Устните ми стават много меки.
А да попитам за този гланц на Голден Роуз,не стои ли в шишенцето като пресечен?Виждала съм го по магазините,но ми изглежда като развален,а си е в срок на годност.Това ме е спирало да си го взема.А по принцип съм много доволна от продуктите на тази марка.

# 106
Не съм забелязала такова нещо. Аз ги пробвах всичките цветове и си бяха с перфектна консистенция!

# 107
  • here, there, everywhere
След 10на дни ми предстои да си идвам. Смятам да си купя Голдън роуз, но не разбрах трайни ли са?

# 108
Да, смятам ги за доста трайни.

# 109
препоръчайте ми някои от силиконовите гланцове,но да е безцветен,иска ми се да придава обем на устните,но не от тези дето парят и уж имат плампинг ефект  Hug

# 110
Тези, които ги коментирахме по-горе на Голден Роуз имат и безцветен. Имат и едни силиконови в кутийки, но нямат апликаторче. Демек нанасят се или с четка за червило или с пръст, което определено не ми харесва и не е много удобно за носене. Иначе като консистенция бяха много хубави. Gosh също имат хубави глансове, но не съм обърнала внимание дали имат напълно безцветен

# 111
  • Пловдив
И аз ще си взема на Голден Роуз щом ги хвалите толкова  Simple Smile.

# 112
 Satisfied Аз никога не си бях купувала техен гланц, но сега съм много впечатлена! Особено от цвета, който най-после уцелих Heart Eyes

# 113
  • rousse
Аз ползван сега на Evelin  с ботукс ефект,доволна съм.Иначе има на орифлейм едни гланцове плодови стоят много хубаво на устните.другия ми любим е на maybellin  water shine liqued diamond(нещо такова) номер 8 мн е добър! #Crazy Peace

# 114
Аз си харесах един страхотен розов гланц с брокатчета, от пролетната серия на Guerlain.

# 115
Харесвам Лумене,Буржоа и гланцовете на Ланком  Peace

# 116
  • София
Аз си харесах един страхотен розов гланц с брокатчета, от пролетната серия на Guerlain.

Герлен са наистина уникални! Peace

# 117
Има един на Bourjoux за обем безцветен с ментол ефект.Има ли някой впечатления от него?

# 118
Имам го ментовия, хубав е, но нищо особено! Леко седи студено върху устните, придава малко обем..и все едно си нон стоп с дъвка в устата Simple Smile

# 119
  • Варна
Изключително доволна съм от този глос...много траен...много удобен...много икономичен...ползвала съм глосове на Dior, Guerlian, Shiseido...но от тази палитра определено мисля да си имам винаги  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт