Но не спирай детето да източи банка. Важното е да не го хванат

Абсолютно подкрепям да не го спираш
! И да го хванат - няма страшно! Малолетен е, не е наказателноотговорен! За този си съвет обаче искам % от източеното, ще продължим преговорите на лични! За Стени само ще ви споделя как почти ме разплака преди малко... Дават по новините на БТВ материал за изоставените деца. Стени гледа, гледа, обръща се и ме пита - "мамо, какви са тия деца", а аз му казах, че това са деца, дето си нямат майки и таковци. Той пак се обърна към телевизора, погледа още малко, а после се обърна към мен и с насълзени очи ми вика - "ама искам и те да си имат майки и таковцииии..."
За останалото е ясно - от отбора на Зечови и Маги на Пачи сме. Не случайно детето си приказва понякога, че ще става футболист, защото футболистите "карат големи черни ауди А6, а пък Бербо има Кадилак Ескалейд"

А пък Тони извади най-неочаквано за мен зъб. По тоя случай се обзаведе със запушен нос... Дано поне и за напред така безболезнено и леко да ги вади пустите зъби, че още ми настръхват косите като си спомня за неволите покрай Стени!

Мислех, че сме кротки хора. 

),вадим дрехите от пералнята,прибираме,оправяме леглото,чистим,много се радва,като вземе прахосмукачката