ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 012
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Ооооооооооо, а пък моят Виктор вече чете цяла книжка съвсем сам. Може да брои и да смята, даже и корени пресмята. Знае вече перфектно български, анлийи и френски (на майка си се е метнал  Mr. Green). Песни и стихотворения сам измисля, даже има вече за книга да издадем. На компютъра разбива всякакви програми, голям хакер е. Само да не източи някой ден някоя банка.... А, щях да забравя, че и колата кара, мисля скоро да го пускам да изкара курсовете. 

Но не спирай детето да източи банка. Важното е да не го хванат  bouquet  bouquet  bouquet

Абсолютно подкрепям да не го спираш Peace! И да го хванат - няма страшно! Малолетен е, не е наказателноотговорен! За този си съвет обаче искам % от източеното, ще продължим преговорите на лични! Mr. Green

За Стени само ще ви споделя как почти ме разплака преди малко... Дават по новините на БТВ материал за изоставените деца. Стени гледа, гледа, обръща се и ме пита - "мамо, какви са тия деца", а аз му казах, че това са деца, дето си нямат майки и таковци. Той пак се обърна към телевизора, погледа още малко, а после се обърна към мен и с насълзени очи ми вика - "ама искам и те да си имат майки и таковцииии..."

За останалото е ясно - от отбора на Зечови и Маги на Пачи сме. Не случайно детето си приказва понякога, че ще става футболист, защото футболистите "карат големи черни ауди А6, а пък Бербо има Кадилак Ескалейд" hahaha

А пък Тони извади най-неочаквано за мен зъб. По тоя случай се обзаведе със запушен нос... Дано поне и за напред така безболезнено и леко да ги вади пустите зъби, че още ми настръхват косите като си спомня за неволите покрай Стени!

# 271
Честит ви зъб, Ланг tooth
Много от рано се обзавежда госпожица Тони със зъбки, ама то нали не пита... Grinning

Марти, имате си професионален почти дует-ти и Ники, може да се пенсионирате-има кой да ви храни Mr. Green

# 272
  • Бг-мама
Много от рано се обзавежда госпожица Тони със зъбки, ама то нали не пита... Grinning

Марти, имате си професионален почти дует-ти и Ники, може да се пенсионирате-има кой да ви храни Mr. Green

Joy Joy Joy
 Мтв , спри тез хапове ,че виж кви ги пишеш  Mr. Green
п.с дано не ми се разсърдиш

# 273
Явно ме споменава.......с добро  Joy Joy Joy

Хихихи аз няма какво да хваля стоката си. Едното трупа маса, другото запас от поразии и философии. Определено ако и да има тук лидери, не-лидери и с всякакви умения, мисля Никола да е в категория дървен философ, човекът "да, обаче" и "чакай да ти кажа". Излиза, че семейно сме такива дрънкалници и детето от нас е попило това безкрайно-монотонно-неподлежащо на противоречие и оспорване дърдорене.  newsm78 Мислех, че сме кротки хора.  Shocked
Цветовете не познава и ако не беше гугъла да ме светне, че драстични отклонения в зрението вървят за ръка с еди-какви си симптоми, то щях да се кълна, че това дете страда от тежко зрително увреждане примерно вижда в черно-бяло.  Mr. Green

Уф Пачи с това кърмене - ми аз затова се отказах първия път. За 2,5 месеца толкова неволи ми се скупчиха и накрая тамън си викам оцеляхме с кърменето, хоп кантарът показа тревожни стойности. Въпреки всичко още цял месец се борих със смесено хранене, но то не е за моите бебета, щото на часа откриват мекото и лекото. И на този господин ако му дам шише ще приключим с кърменето. Просто не знам как е възможно при някои да е различно.

Благодаря за симпатичните ми мъже, ама на мен не приличат. Бащата си създава клонинги.

# 274
Joy Joy Joy
Ще ме прощавате за грешката Елс и Ланг Blush

# 275
  • Пловдив
Ох ,разбихте ме!Аз си мислех ,че Стилиян се развива добре , ама май си ми е малко тъпичък в сравнение с уменията на някой.Брои само до пет и от буквите познава само С.Никакъв интерес към книжки.Виж ако му пуснеш Джетикса е друго.Много добре работи с компютъра - пуска си сам филми.Отваря разни сайтове .Вчера гледа някакви къщи на брега на морето и вика "Не е леко да ги имаш тези неща!" Mr. Green
 Ако го питам как е минало на градината отговаря "Имаше един проблем ,все пак..."
Умирам от смях като чуя изрази от рода на "Все пак има значение..." "Искам само едно уважение...","Видя ли ,че е важно...","Ах ,колко мило!".Не знам от къде ги знае ,може би от филмчетата.

Зечи и Пачи , простете ми , ама паднах от смях като си представих внучетата ви Joy Joy Joy,след тези описания за чаветата ви.

Ланг ,много са сладки момченцата и според мен Матей прилича на тебе ,все пак.

Елс ,честито първо зъбче на Тони!Да са здрави и бели!

Момичета , искам да ви кажа една тайна - похарчих си последните пари за още една червена чанта , а червените обувки още ги няма.Сега чантата стои в багажника и чака колетчето ,за да мине за Ла редутска пред мъжа ми Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни!

# 276
  • Бг-мама
Зеч, да ги насочим към спорта, а?  newsm78 Бербатов и Ивет Лалова не са много умни, ама всички и знаят  Joy

Сетих се нещо - Маги се оправя по-добре от бабите с ДВД-то и компютъра, но това е не защото детето е гений, а просто бабите ни са зле  Joy

Подкрепям , от утре го записвам на футбол! Joy
Иван отсече :" Той да стане като Бербатов , пък дреме ми ,че не познва цветовете !"
 hahaha hahaha Joy Joy

# 277
  • София
Пачи, жалко, че трябва да пиеш АБ и да приключиш с кърменето, но щом е за добро не му мисли, а се лекувай Peace.
Елс, честито зъбче на Тони. Да растат здрави и бели и да излизат без болка.
МТВ, много ме развесели с това hahaha:

Зечи, много добре го е казал Ванката Peace. Както се казвай "Дай боже всеки му" Joy.

# 278

Цитат
Подкрепям , от утре го записвам на футбол! Joy
Иван отсече :" Той да стане като Бербатов , пък дреме ми ,че не познва цветовете !"
 hahaha hahaha Joy Joy

Laughing Аааа не е така ,ами как ще разпознае какъв картон му е дал съдията пък и ще му е трудно да подава топката на своите в бързината. Wink

Тане ...Стилян ме разби с тези изрази Joy ,сладур.

Нееее не се шашкайте плиис ,всяко дете ще си научи и букви и цифри и цветове не за това исках да говорим толкова колкото за тяхната персоналност,характера който са развили .Интересно ми е защото все говорим за тях ,знаем децата от 3 години вече но не ги познавам(аз лично) и така си ги представям какви са по същност. Много ми е интересно как ги описвате! Simple Smile

Да спомена че Елла също говори с бебешки акцент все още, липсва и умението да изговаря буквата Л  и като заместител казва "Уов ю" вместо "Лов ю" ,мисля че нещо подобно прави и със Р-то  Simple Smile .За ината и не исках да споменавам ,нали все хубави неща казах че ще пиша  Laughing.

# 279
Да спомена че Елла също говори с бебешки акцент все още, липсва и умението да изговаря буквата Л  и като заместител казва "Уов ю" вместо "Лов ю" ,мисля че нещо подобно прави и със Р-то  Simple Smile .
Че те половината българи не само, че говорят така, ами и пишат така...
ваЛчер, паЛза, само където чал не казват вместо чао  Joy

# 280
Еех момичета развеселихте ме  Laughing  Hug
Нашето Гали да го мъкнем по държави проговори по бавно от скоро казва всякакви думи и започна да казва вместо ода мамо дай ми ена чаша вода , за мен това е голям напредък .От две седмици ходи тук на градина и вече брой до 10 на испански , също брой до 10 и на български понякога пропуска някоя цифра но се справя,често пита в магазина кое колко струва и докато не й отгоовря не млъква, обича да четем проказки преди лягане задава ми много въпроси по книжките .Цветовете не познава все още за буквите знае неината ии на Мая ,до скоро си казваше Гиина сега вече казва хубво Галина на баща си на български не може да каже името казва му тате Есе но на испански му казва тате Беселин понеже в испанската азбука V se чете като Б .Много пази Мая в парка непозволява никой да я пипне или да й вземе играчка . Инати имаме но по принцип е спокойна не дава чужди хора да я пипат не обича. Харесва й да рисува но засега са само драсканици но според нея понякога са букви.Обича да пее песничката нежелая мамо моето мече, зеленчуци който не яде и на мама днес е празник.
Много се забавлявах с всички дечица да са ви живи и здрави  Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 00:13 от kar4ita

# 281
Много весела тема сте подхванали  Hug
Аз приспах мъжете и сега на спокойствие в нета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Утре пускам Иви пак на градина.Ще го пусна за няколко дни и после пак вкъщи,че има много болни.Домъчня му за децата,каза,че искал да ходи и да си играе с тях,а и ако е прекъсвал и няма посещаемост цял месец трябва да му правим на ново изследвания... ooooh!
Легна много щастлив,че утре е на градина,но да видим сутринта как ще е... Thinking

С уменията сме мисля добре.Пее си песнички от градината,казва стихчета,брои до 10,малко изпуска 6 и 7,но нищо,обожава книжките и  знае някой на изуст,обича да му чета,да пеем,да рисуваме.Аз му рисувам,а той загражда и оцветява катринката.Познава цветовете.Знае кой каква марка кола има и какъв цвят.Говори много,прекалено много понякога,включва се във всички разговори,пита и помни много.Незнам дали е период,но от известно време задава много въпроси.Има много интересна и хубава фантазия.Най-много на света обичал мама Веси,най-силния бил тати Краси,а най-красивия-Ивайло. Blush Heart Eyes
Започна да казва малко Рто.
Като порастнел щял да стане рейнджър. Grinning

Общо взето е голяма веселба,вече си говорим и се разбираме като големи хора. Peace
Помага ми много(когато той иска разбира се  Naughty),вадим дрехите от пералнята,прибираме,оправяме леглото,чистим,много се радва,като вземе прахосмукачката  Mr. Green.

# 282
Честит Рожден ден Мимис!                                                 
Желая ти достатъчно да получиш , за да задоволиш желанията си !
Желая ти достатъчно да загубиш , за да оцениш това , което имаш !
Желая ти достатъчно " Здравей " , за да ти даде сили за последното " Довиждане " !

# 283
Mimis, Честит Рожден Ден! Желая ти най-вече здраве и любов, а другото да можеш да си го купиш! Hug

# 284
Мимис, честит рожден ден!
Много здраве, късмет и щастие ти желая!

newsm59   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт