Ау сърце ми се къса като чета за болежките при Елс, Пачи и МТВ. Планираме Никола да тръгне на детска от 1ви март..., пък нещо ми е свито под лъжичката

За Елс знам
, майка им се опитва да заслабне ... ама само умствено успява.

. Малкия е страхотен бонбон и доколкото виждам е със светли очи ,като твоите.

. Също много обича да попълва рисунки с пастели,добре се справя ,всичко вътре в очертанията.Въобще е много креативна ,като яде чипс например .."мамо виж това прилича на обувка " или "това е буквата Т" ,същото прави навън като види някоя форма.Също е страхотна с посоките ,помни кое на къде е и на къде да карам колата.Като ходим да пазарувам и кажа какво трябва да купя ,тя помни още от в къщи какво съм казала преди 1 час и не забравя нито един продукт.Изумява ме с това, и ми спестява време да правя списък
.Обожава книжки ,предпочита да и купя книжка пред играчка.Обича да пише букви и знае азбуката перфектно и малките и големите букви .Брои до 30 на англ. и до 15 на бълг. Непрекъснато спелува надписите на магазините когато сме навън.Обича да пее песни и да определя коя песен на кой е любима.
,също изброява кои членове на семейството обича (тук изброява почти всички)
.
Магарето е силна в песните и танците, говори с гръцки акцент (с-ъка и ш-ъка - казва сшупичка и сшалам), знае няколко стихотворения, които казва на място (например казвам й, че ме боли гърло и тя пита дали не съм яла сняг /за справка "Болен Зайко/), голямо е шубе (страх я да се вози с шейна, да ходи по пясък), първа клюкарка е в детската градина (за което учителките много я обичат, обаче ще яде бой като порасне), обича да рисува и моделира, но лесно се отказва (отсича "не мога, аз само драскам" - явно го е чула в градината, защото ние се опитваме всячески да я поощряваме за всяко нещо и изпадаме в див възторг за всяка чертичка/кръгче/пластелинено топче/изминат метър с шейната/къпане в морето и т.н.). Иначе е ужасно добра, дава всичко на всеки, не е агресивна, но в никакъв случай не е лидер.
Все се надявам да ми правилен подхода с поощрението, но съм реалист все пак...
леле Правдицо, станала съм като теб 

. Иска да чете все моите книги "защото са пълни" с букви
и тези неща се променят, според настроението - веднъж "б" е на "баба" друг път на "балона", но не на баба
. Проблемът е, че твърде много любими неща са с буквата"к" и тук зацикля азбуката, докато изброим тати Кири, батко Калоян, котето, но е и кучето, което си има негова буква 

-нашият обича да пее и танцува, да скача и да се катери. Като го питам какво сте научили в детската градина, ми отговаря и той като Калина-не казвам
/Правде още ли кърмиш??/
; брои, но азбуката не я знае-тя за мен не е на дневен ред..има кога да я учи
/, играе с конструктори и връзва всички "превозни средства" с които разполага на влакче 

[/color]

Денонощно се бият с батко му. Знае няколко стихотворения , много обича да танцува и да се търкаля на кълбо.Книжките и телевизията не го привличат , каквото учи го учи от батко си!Обува си сам обувките ,но не може още сам да се облича изцяло.Рисунките са му трудни за разгадаване 

А може и да помислите да се видим де. Ще летя на 3ти сутринта и после на 6 на обратно.
.
.
.
Бербатов и Ивет Лалова не са много умни, ама всички и знаят