ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 081
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Само аз останах без колети ....

И аз , обаче има нещо в пощенската кутия , а аз нямам ключ,заклещих си пръстчето в една дупка , но не успях да разбера какво е .Сега чакам мъжа ми да се върне, да видим ще ни бъде ли с колетите.

# 121
  • Варна, морето и сините вълни!
Абе то че съм заплес заплес съм. Някой ще ме светне ли как мога да видя на снимка какви артикули съм поръчла? Има едно блузе дето ми легна на сърце и искам още едно. Но не мога да го намеря и ме мързи да ровя Mr. Green

А и да ви забия един въпрос. Някой има ли информация относно хотелите и спането в Свищов? Ще ходя да се образовам , нъл съм ПРОЗТА bowuu и треби да положим нейде морно тяло преди и след екзамените. Щъ съм ви благодарна да споделите Mr. Green

# 122

И аз , обаче има нещо в пощенската кутия , а аз нямам ключ,заклещих си пръстчето в една дупка , но не успях да разбера какво е .Сега чакам мъжа ми да се върне, да видим ще ни бъде ли с колетите.

Отивай да вземеш ключ от комшиите /ако е стандартен де/ :mrgreen:

# 123
  • Пловдив

Отивай да вземеш ключ от комшиите /ако е стандартен де/ :mrgreen:

Пу , само сметки ! #2gunfire

Обаче не съм съвсем капо .Поръчах си една червена чантичка чрез едно момиче от форума и преди малко си я взех та-ра-ра , но червените обувки са в големия ми колет  Mr. Green

# 124
Болиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии. Извадиха ми мъдрец. Чудя се дали да се застрелям или да си отрежа главата  newsm78
Чак преди малко отворих колета, но нямам сили да снимам. Утре (ако доживея).
200 лева за вадене на мъдрец (ретинирал) много ли е?  Thinking

# 125
  • София

Това са си 1-2 поръчки от ЛаРедута, как да не е много???    ooooh! #Crazy  Mr. Green

Дано те поотпусне болката скоро!  Peace   bouquet

# 126
Болиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии. Извадиха ми мъдрец. Чудя се дали да се застрелям или да си отрежа главата  newsm78
Стига веееее, направо ми се ще да викам вече с тез зъболекари. Не  ме е страх от машинки и болка, а от цената, която ще каже зъболекарят/ката накрая. Това не е нормално.  А вадене на зъб по здравна каса??? Или мъдрецът не е зъб?

# 127
Хи хи, днес ме обрнза зъбаря 50 кинта за профилактика....Оказа се че имам и зъб за пломба....очаквам срещата с нетърпение, да видя колко ще ми олекне портфела Mr. Green

# 128
Уф, отидоха ми парите за печката - този уикенд щяхме да я купуваме, ама........

# 129
Много е, ама те тези зъбарски цени май всеки ден растат  Rolling Eyes Аз имам един за обличане. Преди две години това струваше 160 лв, кой знае сега колко ще е Rolling Eyes Направо не ми се мисли, но ако продължавам да отлагам ще вземе да стане безмислено да го обличам или толкова скъпо, че не мога да си го позволя.
Пачи - не ти ли дадоха обезболяващо някакво?! На мен ми бяха изписали Кафетин или Аолин (за единия и за другия мъдрец съответно). Аолина помага много, а от Кафетина не съм особено доволна.

# 130
  • София
Добро утро!

Coffee Coffee Coffee
Стискайте палци,отиваме на изследвания...
 Praynig Praynig Praynig

Защо ли имам неприятното усещане, че изследванията не са били добри?  Thinking

Обикновено при вирусна пневмония детето се хоспитализира. Дали някой няма връзка с Весето? Стискам палци Ивко да се пребори с каквото и да го налегнало!  Praynig

# 131
Добро утро!

Coffee Coffee Coffee
Стискайте палци,отиваме на изследвания...
 Praynig Praynig Praynig

Защо ли имам неприятното усещане, че изследванията не са били добри?  Thinking

Обикновено при вирусна пневмония детето се хоспитализира. Дали някой няма връзка с Весето? Стискам палци Ивко да се пребори с каквото и да го налегнало!  Praynig

Добро утро!
Дано Веси и Ивко са добре!

# 132
Добро утро!
И аз преди няколко дни питах за Веси и за Ивко,но нямаше отговор.

Пачи - давай снимки на покупките , за да разведрим болката ти. Simple Smile

# 133
Добро утро!
Защо ли новините не стават по-добри....болни, болка.... Днес Кирил ме изненада, че са обявили карантина от скарлатина в групата на Калина   Banghead. И то само 5 дена, което не ми се стори възможно и звъннах на педиатъра и тя каза, че е мин. 2 седмици от последното разболяло се дете и препоръча светкавично изстрелване в Плевен на детето ..... Аман вече!!!
Дано Веси пише по-скоро, че доста време мина от изследванията насам, наистина....
На всичкото отгоре ми се случи адско безумие с кредитната карта и някакво фрий лотто, което от октомври регулярно ми точи пари от КК .... Вчера се загледах в извлечението си и открих това чудо и вдигнах ДСК на главата си. Окозо се, че нямат отдел, който да разследва и предпазва клиентите им от такива посегателства.....
Сега за 10 дена съм без КК, докато ми я преиздадат, защото това беше най-безболезнения начин да спра да спонсорирам някакви ужасяващи сайтове...

Поздрави и слънчев ден!   bouquet

# 134
Ивко е с пневмония и са в болница с Весето. Повече подробности като си укротя домочадието.

Общи условия

Активация на акаунт