ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 037
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Веси ,честит рожден ден!

# 211
Веси...ЧРД ,пожелавам ти много здраве за теб и семейството ти и едно хубаво пухкаво бебче много скоро Simple Smile  bouquet

# 212
  • София
Здравейте  Hug.
Веси, честит рожден ден на патерица.Да си жива, здрава, много щастлива и да ти се сбъднат всички мечти bdbaloni.
Вики, радвам се, че се завърна  Hug. Относно гостуването, аз още сега започвам да стягам куфарите, но двете малки чаавета и другото по - голямо (разбирай Ники), няма на кого да ги оставя така, че и този път ще ми се размине Америката Whistling.
МТВ, стана половин доктор с тези болести на Тити ooooh!. 'айде това да му е последното боледуване на човека за тази зима Praynig.
Успокоих се, че не викам само аз  Mr. Green.

# 213
  • Пловдив
Здравейте!

Днес най-после Стилиян е на градина!!!Тръгна с голямо желание.Каза на баща си :"Тате ,чао!Аз отивам в градината при моите приятели .Ти ме чакай тук и да не забравиш да изключиш таравизора!"

Обадих се на госпожата и познайте -тя каза ,че детето е спокойно Laughing

Сега отивам да го взема и ще ходим на детски рожден ден.

Да ме броите ,че и аз крещя честичко наполедък , но на никой май не му пука .Казва" съжалявам!Аз няма да правя повече така!"и после най-нахално идва и вика:Хайде сега да ми се извиниш!  Joy Joy Joy

Отивам да си го прибирам ,по-късно ще ви пиша как е минал първия ден .

Чао!

# 214
Здравейте! Hug

Днес ходихме на профилактичен преглед и докито каза,че момченцето ни е оздравяло.  Grinning
Да съм го пазела,че имало грип и ако има как да не го пускам на градина.Тази седмица ще я пропусне със сигурност,но вече му липсва,днес каза,че искал да ходи в ДГ и да си играе с децата. balloon

Когато му се скарам и повиша тон тропа  и рита по земята,но аз не му обращам внимание,след което идва и ми казва:"Мамо,аз вече ще те слушам.Нали много се обичаме?"  Blush

Сега е на тема "Мечо Пух".Цял ден го гледа,вече го научи на изуст,но му е много интересно. Peace

Оставям ви,че ще пазнуваме и трябва да се оправям... babydust7

Лека на всички! lovekiss

# 215
Мила Веси честит рожден ден пожелавам ти много здраве ,щастие и късмет нека твойте мъже да те носят на ръце

Галина днес отново е на градина след дълго отсъствие плака малко сутринта ,днес беше до обяд от утре е цял ден

# 216
Пфу, тъкмо харизахме Магарето при едната баба и... я повтори смотаната скарлатина. Или по-точно както се беше оправила (почти), отново й пламна гърлото. Утре пак секрети, нови антибиотици  ooooh! #Cussing out
Бобърът пък е с чист от стрептококи (скарлатина) секрет, но е с някаква друга екстра от този сорт, която явно си носим от родилното отделение (f*ck правителствена б-ца). За да е животът ми наистина прекрасен, антибиограмата му показва резистентност към всички ставащи за кърмачета антибиотици, така че детето ще си живее с бацила.
Моят зъб поне върви към подобрение (уж), ама си ме боли, мамка му  #2gunfire
Поне от днес съм на диета, дет се вика на целия разкош ще стоя и гладна  hahaha

# 217
Веси, честит рожден ден, желая ти много здраве , щастие и късмет

Аз рядко пиша, но рдовно ви чета. Мирелата от миналата седмица не е на градина, По миналия петък госпожата ги бше извела навън след обяд и я беше оставила с тънкия анциг , с който стои в градината и без шапка. В недля ми се стори , че покашля и реших да си я остава в къщи. Така изкара си 3 дна у нас без да й има нищо и реших , че няма смисъл да я държа повече и я пуснах. В четвъртък като я взех вече кашляше като магаре. И така от тогава си е у нас. А тя милата само иска да ходи при децата да играе. Дано по бързо й мине
Веси радвам се , че Ивко е добре  Hug
Вики радвам се , че размисли и се върна отново в темата  Hug

лека вчер на всички

# 218
Със закъснение, но по-добре късно, отколкото никога....
Честит имен ден на Зечин Валко! Да е жив и здрав, да стане голям и силен мъж, много гаджета да го обичат!

Веси, честит рожден ден! Живи и здрави да сте у вас! Скоро да имаш страхотни новини за съобщаване!

Вики, радвам се, че се върна!
А бе, къде се загуби Хотмама?

# 219
Честит имен ден на Зечин Валко! Да е жив и здрав, да стане голям и силен мъж, много гаджета да го обичат!
Чш, ник'ви гаджета, неговата съдба е предначертана - Маги ще е Зечова сна'а  Joy

# 220
Здравейте, ичетох само последната страница и от всичко разбрах само:
Честит имен ден на Валко на Зечи! (на патерица) Да е здрав, усмихнат, щастлив и много предан на Маги (На Пачи)  Mr. Green (да не изям и аз някоя светкавица  Mr. Green Whistling)
Честит имен ден на Веси (отново на патеричка, но както каза Елси по-добре късно отколкото никога) Бъди здрава, много щастлива и обичана и разбира се, весела като името си!!! Пожелавам ти и по-малко преживявания като това, което изживяхте покрай болничкия Ивко! Радвам се, че детенцето е здраво и ти пожелавам за дълго да е такъв!
Пачи - бързо оздравяване на Маги! Hug PraynigТова с резистентността към гадинките у Бо много кофти  Rolling Eyes От друга страна и АБ са си кофти нещо. Няма ли друг вариант?
Вики - айде да не си само като "гост съм" PLS
Ние се върнахме от едноседмична почивка в Рибарица. Страхотна природа, не бях ходила. Големи красоти в тази наша България! Като имам време ще кача снимки и ще изчета всичко. За сега съм пленника на купчините багаж и пералнята  Tired

# 221
Чш, ник'ви гаджета, неговата съдба е предначертана - Маги ще е Зечова сна'а  Joy

Embarassed Сраааам! Това направо го забравих! Айде, за да не объркваме светлото бъдеще на младите, се редактирам: "с Маги много да се обичат!"! Така добре ли е?

# 222
Зечова да каже  Mr. Green

# 223
Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията!
Да ви се връщат!

Елси...Дай Боже мила!!!   bouquet
Дани,чакаме снимки. Hug

# 224
  • Бг-мама
добре е , добре е !!!!  Mr. Green Laughing Laughing Laughing
уф , колата нещо ни се развали и в четвъртък ще я водим на лекар , пък сервиза е един скъп,скъп , отиде ми шопинга  ooooh! Confused

Общи условия

Активация на акаунт