Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 641
  • 553
  •   1
Отговори
# 90
baby_doll Rolling Eyesнадничам  Wink
Виждам крупен купон. Честито ви за годинката момичета! Да запазите постигнатото   bouquet Hug.

# 91
  • La casa de Mickey Mouse
лелееееееееееее цоци, сега ти видях снимките, ами не си ти направо  Shocked
а това коте ме разби
Antoniq88 мерси много

# 92
Цоци, съчувствам ти за зъбните мъчения!  Sad Ама какво е това 65,5кг  Thinking - спри се, че наистина ще вадим тигани Mr. Green , яж по-честичко  Peace - меко, течно, пасирано и прочие... Дано скоро приключи това и да влезнеш в крачка...  Praynig  Hug

Дорче, честита ти и на теб 1.5 дюканска годинка!   bouquet

# 93
Ехе,привет и от мен.Да се включа и за - ония двеста грама от вчера дето ми бяха в минус,сега пак се появиха Cry,но сигурно е от МЦ-то.Уж ням да се отчайвам,ама то голям застой ,голямо нещо #2gunfire
Antoniq88, с ролца си правех в първа фаза една бърканичка /имаше нещо подобно в рецептите,ама те вече толкова станаха ,че не помня кое от къде и от кого съм взимала Embarassed/
4 сварени яйца
250гр. ролца
250 гр извара
няколко лъжици кисело мляко
черен пипер
режеш, бъркаш и ядеш
На мен много ми харесва, а и доста засища
Честито на всички с поводи и минуси
Цоци,Николинче страхотни сте #Crazy  bouquet
Лек и отслабващ ден от мен Heart Eyes

# 94
Здравейте, Дюканки сладуранки!

Сега се завърнах в Бг и сядам да се разпиша преди тотално да сте ме забравили  Rolling Eyes.
много нещо сте изписали, ще се връщам да чета и да гледам снимки.

бърз отчет:  аз съм на нови хормони (хапчета,де) и сякаш не ми стига, ами и съм под невероятен стрес. не съм прегрешавала; обаче съм нагоре..съдба, хората под стрес свалят, а аз пълнея.

този месец много ми липсвахте всички. без подкрепата на форума понякога беше трудно да се устои, а и няма кои да те развесели, добро утро да ти пожелае и кафенце да поднесе..сантиментализми, но за пръв път си давам сметка доколко един виртуален борд е твърда, непоколебима и истинска подкрепа!

прегръщам ви всички Heart Eyes

# 95
blumchen_fee ...... онзи ден в събота ...минах на "много течна храна " ,,,,и много червена ... понеже ми беше трудно да дъвча ... изпих бутилка и половина червено вино ....ха познай какво ми беше на другия ден .... леле "очи тъмнеят глава се люшка уста проклинат цяла вселена "...... а как плаших тоалетната чиния .... ама тя се оказа здраво закрепена и не мръдна въпреки всичките мой напъни ... та в неделя минах на сокчета от портокал ... и айранчета ...
все не уцелвам колко течно 'нещо " да поемам ...

# 96
Момичета,
прощавайте, че непозната се намесвам във вашата тема, но от днес и аз реших да се причисля към вашите редици и просто не мога да не споделя нещо с вас, което мен лично доста ме потресе.Предварително се извинявам, ако вече сте коментирали темата.
Та, накратко -  днес си купих "обезмасленото" мляко Култура на Бор-Чвор с указана на опаковката масленост 0,1% и какво се оказа - има 0,1 % МЛЕЧНА мазнина, но за сметка на това 3,5 % растителни мазнини. Колега ми обърна внимание на този факт и аз се убедих с очите си, той ми прати и следния линк  http://www.bnap.org/f/comments.php?DiscussionID=495, където тази информация се потвърждава.
С две думи това мляко НЕ Е ОБЕЗМАСЛЕНО!

# 97
Момичета и момче,
Нуждая се от спешен отговор- режимно ли е доматеното пюре на chirio/ продава се в бутилка/?
Съдържание-домати и киселинен регулатор-лимонена киселина! Това, което ме притеснява са въглехидратите на 100гр-5,7!
Благодаря на всички, които ми отговориха!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:39 от _KIARA_

# 98
dudu  , първо Добре дошла при нас ! За съжаление всички знаем този факт , но си хапваме усилино Култура и пак сваляма ! На мен лично то ми е любимо и за ден изяждам 2 опаковки и съм свалила 18 кг ! Та ка че не се тревожи давай смело напред , бъди режимна и ще постигнеш целта си!  Heart Eyes Hug

Честита годинка на Гууди , Ори , Халеева , Нелка и Слабетооо ! Както и 1,5 годинка на Дорчето ! Браво момичета страхотни сте !
  Цоцитооо , се завърнааа , страхотни котаци   hahaha  Joy само и аз се чудя към кой вид да се причисля  newsm78
_KIARA_  , немам идея , не ползвам , дай съдърханието му!  Hug

Айнурчее  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 14:43 от shushy80

# 99
С две думи това мляко НЕ Е ОБЕЗМАСЛЕНО!

Знаем, знаем  Crazy

Киара, виж етикета - какво пише, че съдържа  Thinking

# 100
Хора,какво мислите за олио от ленено масло,днес докато си пазарувах полезности,мернах това нещо,и си помислих,щом може ленено семе,защо да не може и олио от него?Споделете!

# 101
Благодаря ви за посрещането!
Надявам се дълго да се застоя при вас и най-вече да имам с какво да се похваля!
shushy80, много се радвам за твоите резултати и явно не е чак такъв проблем млякото  Simple Smile
Аз като съвестен новак даже се чудех дали да го ям или да го хвърля, но ти ми разреши дилемата. Все пак за протокола - в такъв случай,  не е ли по-добре да се яде обикновено мляко с 2% масленост, отколкото това, което има 0,1 % млечна + 3,5% растителна мазнина, което си е 3,6%?!

# 102
Здравейте и от мен.

Честито минусчета и месечинки.
Вещи, заглавието на новата темичка е страшно... Laughing Ще смъкнем дупетата с Дюкан, няма съмнение Simple Smile
Nikolincheto , постигнала си невероятен резултат, като видях снимките ти и като разбрах, че си свалила толкова много килограми, още повече се стимулирах да постигна целта си.
ANETT, благодаря ти за идеята за селето, аз ще си го приготвям за довечера.
Mi6i76 , понякога се случва да ям едни и същи неща за обяд и за вечеря, но това в никакъв случай не ми пречи. Понеже съм студентка и нямам време да си готвя отделно за обяд и за вечеря, в повечето случаи през семстъра и през сесията ям едни и същи неща за обяд и за вечеря. Сега съм в малка ваканция и имам време да си готвя по-разнообразни храни. А, когато ходя на лекции си взимам или ролца от раци или от домашно-приготвените ми пържолки на тефлонов тиган. Просто други храни не са подходящи.

Цоци. вярвам, че ще се оправиш, разбирам проблема ти, но ние сме с теб и знаем, че ти си силен човек и ще успееш да се справиш. А, това с котките е много интересно и забавно.

Като съм във Варна (там уча) ми е по-лесноп да си спазвам режима, няма какво да ме съблазнява, освен като дойде гаджето с шоколадите или като му приготвя нещо вкусно и нережимно, но не се изкушавам от това, а и той много ме подкрепя и не ме дразни. Сега съм си в Добрич, а живеем в един двор с баба ми, а тя като започне да прави разни вкусотии-малай, баница, днес пекла някакъв сладкиш, направооо...много ме изкушават и ще им се карам скоро, въобще не мислят за мен, никой не ме съжалява. Но аз си ям режимните неща и не се давам така лесно, баба чак се учуди на ината ми.  Laughing Инструктирала съм майка ми да прибира всички бонбомни и другите сладки неща, да не ми се мяркат пред очите, че да не ме дразнят поне. Във Варна имам цифров кантар и е точен, свикнах на него да се тегля всяка сутрин. Сега в Добрич ми е много трудно, защото кантарчо е обикновен и май леко не е верен и ми е малко трудно да разбера "-" или "+" съм, задържам ли, какво става. Явно ако се промени теглото с килограм-тогава ще покаже и ще се похваля. Така, че за сега нямам с какво да се похваля, относно "-" или "+".

Хубав ден на всички. Май малко дълго ми стана писмото  Blush Искам да благодаря на всички Ви за подкрепата, не успях да ви запомня всичките, но без вашата подкрепа съм нищо.  Hug   bouquet  
Хубав ден ви желая!!! И много усмивки и минусчета.

# 103
Бързо да отчета,че вече месец съм успешна третофазничка.Държа си на 59килца без проблеми,а уж щях 60 да поддържам.

Момичета не е трудно,само стигнете до нея.После е гот.Хапваш сандвичи и пееш.

# 104
  • София
Гууди, Ори, Халеева, Нелка, Слабе, честита ви годишнина! newsm51

Весито5, тук съм, но май напоследък само чета  Sad ! Благодаря ти, че се сещаш за мен!     love001  Карам си трета, засега успешно.

Тонитооооо  newsm10  Да знаеш, че те следя  smile3503

и нещо, дето не съм правила отдавна - Филюдка  smile3533  Laughing

на всички познати и непознати муцунки   love001 newsm47

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 15:48 от nelsun

Общи условия

Активация на акаунт