Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 649
  • 553
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета и момче !!!
забелязах от последните постове (само тях успях да прочета) ... че не сте ме забравили ...
при мен положението е "гол г.. у коприва"....идиотия и огромни количества в работата, замотала съм се в опити да си оправя счетоводната документация, тези дни пътувам като луда, почти всеки ден посещавам зъболекарката ..............и там окончателно ми се е.. калинката ... само ще ви споделя че от няколко дни ми "изрязва с лазер " изгнилата от пародонтозата тъкан на венците и лекува два зъба ....та знам че ще ме овикате ...ще изям 2-3 тигана но ям когато вече провия от глад .... защото когато леко ми пригладнее ииии като се сетя че "трябва да дъвча "...а това е ужасно трудно и болезнено ..така че предприемам "дъвчене "...когато съм докарала до една крачка от гладната смърт ... основно ям кисело мляко ( каквото ми падне въобще не гледам % масленост) и пилешки супички ( без да подбирам има ли или няма фиде и картофи) ... пълен провал съм ...признавам си ...но вчера като реших да стъпя на кантара иииииии той показа 65,5 кг ...аааааа това вече не го искам и затова понеже днес съм си в къщи си забърках едно 'мекичко кексче " и след малко като добие стайна температура отивам да го "дъвча " на предни зъби ( като дърт заек съм ) ....
е това е положението момичета ... ХВЪРЛЯЙТЕ ТИГАНИТЕ ...заслужавам си го .... на 11 месец се "оцапах "...

# 76
Здравейте!
Едно бързо записче и от мен, че ще водя малчо на лекар.
Днес кантарчето не ми е приятел. Sad Показва малко нагоре, но имам още един ден ПЗ и минавам на 5П. Тогава пак ще станем приятели с него.

Когато имам повече време ще кача дебела снимка, за да има с какво да сравнявам, а и да се преставя.

Хубав ден на всички!

# 77
Гууди, Ори, Халеева, Нелка, Слабе, честита ви годинка упоритост и воля Пожелавам ви завинаги да си останете така чаровни Hug newsm51
Поздрави за всички с минусчета! smile3525
Цоци, честито наближаване на годинката!  bouquet
Открих една по-добра идея за ползване на изварата (поне за мен така е по-приятна) Например, бях си направила във фурната тиквички с домати и накрая ги залях само с яйца, а след като се изпекоха ги смесих с извара Термичната обработка я прави по тричава, а така все едно сиренце си бях сожила  Е, не откривам Америка, де, ама да си кажа
Айнурче, това с депресията, нали знаеш, че всичко е в мозъка Имаш страхотни дечица, радвай им се и не мисли за депресивни състояния Hug
Пожелавам лек и отслабващ ден на всички!

# 78
Айнур, Весито5 - благодаря Ви! Ще мина и аз на 4/3. Аз не мога да се оплача, че нямам движение надолу, просто е по-бавно вече. И ми остават още 2 кг до целта (Съвпадат и с калкулатора). В интерес на истината вече се харесвам, но реших да ги стигна все пак, защото си мисля, че ще варивам малко нагоре-надолу в трета. Ако стане така, че пък продължа да свалям - не знам. Не искам по-малко от 56-55кг. Ще преценя, ще карам още във втора на новата схема и ще решавам по-късно.
Като гледам и Цоци докъде е смъкнала - то нейното не е от хубаво и и желая много кураж! Аз си мисля, че с този зъбен проблем все пак ти е простено, че ядеш каквото може, само го прави по начесто.
Краси ТВ - хич не са малко 5кг за 22 дни. Добре е, продължавай смело!

# 79
  • София
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес съм.. грух.. 92 килограма cry

ЗАЩО БЕ ЧОВЕЧЕ???????? #Cussing out

# 80
Забравих да поздравя TheNMaster с добре дошла! Hug
Първо pina, сега и ти  Crazy Накъде отива готварския, накъде  Crazy  Grinning
Кога обсъждахме с pina сурови шам-фъстъци...  Laughing
Успех и на двете ви!   bouquet
Мерси!  Hug
Аз тогава не ти писах за шам фъстъка, защото след много колебания така и не взех.... Много се бях уяла  ooooh! Tired
Истината е, че ако не бях готвила на воля и яла на воля...., сега можеше да не съм тук  Tired

Днес си правих крем от извара, кисело мляко, желатин, подсладител и нахаках есенция ром и настъргах прясна канела - мислех си, че ще произведа нещо нечувано вкусно, а то май такъв тежък аромат се докара, че сега да видим дали ще мога да го ям....
Купих и пангасиус, та довечера ще е часът на истината....  Четвърта вечер ще вечерям риба и честно казано съм много доволна, добре се отразява  Peace

# 81
Здрасти момичета, днес няма да ви чета, съмнявам се че ми е паднало кръвното, чак свят ми се вие, пия вода и всеки ден по две чаени чаши кафе и пак е ниско, кажете какво да правя?

# 82
Здрасти момичета, днес няма да ви чета, съмнявам се че ми е паднало кръвното, чак свят ми се вие, пия вода и всеки ден по две чаени чаши кафе и пак е ниско, кажете какво да правя?
солен айрян! Кафе - не! То качва, но после сваля кръвното, от него още по- зле.

# 83
Здравейте, момичета! Колко много сте изписали само #Crazy #Crazy Днес отново държа фронта, трябва да включа само зеленчуци....Ох, имам една тъпа справка и не мога много да пиша...Бай!

# 84
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
emilia.st , аз след идилията с високото кръвно , сега го държа пък ниско.  Crazy
Е угодия нЕма.  Laughing Но , доки рече много течности и силеничко айранче. Аз понеже по принцип съм все на безсолно и сега ми е тегаво със солта , ма се наливам с вода и го докарвам до нЕкви нормални граници.  Peace
Но , ако имаш претеснения обърни се към доФтор.  Hug

# 85
  • Варна

Гууди, Ори, Халеева, Нелка, Слабе, ей това е яка банда - как се уцелихте бре?!? Ха честито!!!

И на Цоци,
а днес на Денни, Русото пухче, Нуш - честити месечинки!!!

А на Дорчо - честити 18 месеца, добре че се погледнах в табличката.
Ми да вема да почерпя.  Party

Пийте по една вода  Joy

за мое здраве.  Whistling

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 13:50 от dorchester

# 86
Antoniq88 ха сега де, търсих търсих аз тези спагети ама не ги намерих я издай за какв иде рец

Спагети по Дюкански

Ролца от раци
Кис. мляко 0,1%
Чесън на прах
Извара
Копър
Лютеница /червен пипер/

Ролцата ги "разчоплям" на лентички. /да заприлича на спагети/. Заливам ги с киселото мляко, чесъна на прах, копъра и върха на една лъжичка лютеница, само за цвят или малко червен пипер. Можете да си нарежете и парченца пилешко месо или шунка

Пак от форума съм ги сваляла,само че не помня на коя страница се намираха точно

# 87
тези дни се чувствам като
http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html

след третия месец нататък

# 88
Здравейте дами  bouquet
Изтървала съм няколко теми и не съм чела нищо но ,днес ще наваксам Hug
Цоци-честита месечинка  bouquet
И аз ходя на зъболекар и имам проблем ще пия антибиотик но ,това е направо нищо бях и на гениколог и се оказа че имам раничка колкото 20ст ,направих си цитона маска и в събота ще ми кажат какви са изследванията,ще умра от страх стискайте ми палци Praynig
 Честито на всички с поводчета и минусчета,на задържалите не се отчайвайте  Hug 
Целувки на всички lovekiss

# 89
Аз пък вчера си направих Дюканска сметана   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Извара+прясно мляко( 3-4 с.л.),сол диетична.

Всичко това се пасира с пасатора докато стане като кремче.

После както искате може.Може да стане сладка с подсладител или със степче,или просто така да се маже на филийка Дюканско хлебче.....Може да се използва и за сосове.Вкуса е като на заквасената сметана....

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 13:54 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт