Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 652
  • 553
  •   1
Отговори
# 60
Привет! Hug

# 61
  • La casa de Mickey Mouse
добро утро и от мен
вещи мерси за новата тема, страхотна
аз днес имам нов минус и то цели 500гр, общо за 3 П дни се събират до сега 2,700, направо летя
сноши си мислех че мъжо ще ме бие с тигана, заради дукянското пиленце което трябваше да яде, но той беше възхитен и изяде повече от половин пиле, заедно с всичкия лук уж за гарнитура  #Crazy
nikolincheto разликата е фрапираща,  Peace ето такива като теб ни дават стимул на нас новите да постигнем желаните резултати
snow4eva  Hug голямо благодаря за рецептите
sofia за зелето, аз го задушавам първо с малко сол (в тенджерата) то си пуска вода, после слагам малко церен пипер и оставям още 10 мин, след което нареждам в тавата пилешко и зелето изсипвам един буркан домат и малко вода (подправки на вкус, аз не слагам много заради малкото) и във фурната, мъжо дори не разбра че е готвено без олио
anita 7 в къщи най обичаме моето руло от кайма (по рецептата на габи, но по дукянски) нареждам по стените на продълговат съд за кекс шунка на лентички (да се покрие дъното и стените на целия съд и да останат да стърчат малко отгоре) омесваш каймата по твой вкус, слагам на дъното каймата, после извара (за ПЗ дни кис, краставица, печен пипер и гъби) цупя две яйца с малко киц. мляко отгоре и затварям с краищата на стърцашата шунка, пека около 15/20 мин, оставям малко да поизстине и обръщам в плато, реже се на филийки, супер става
дес какво е това отказване, я се стегни, няма отказване и моето меню беше много еднообразно, но след като се подвизавах 2 дни в рецептите, сега и домочадието яде режимни храни, без даже да се усетят
и аз сутрин си хапвам бисквитка или нещо тричаво, а след обяд кекс, но е с маизена, без трици, на принципа на пандишпановите кексове, става супер
лек и отслабваш ден на всички  Hug Hug Hug

# 62
рошава -стискаме силно палци за сина ти!

Да, аз си мисля дали да не променя схемата малко, на 03.02. и моите стават 3 месеца. По-скоро за разнообразие, за проба. Че наистина процесът се забавя на финала. Моя кантар все пак мърда надолу, но такива като -600, -700, -1 кг - нема отдавна. И най-вероятно от понеделник ще мина на 4П/3ПЗ.
Нека и другите да споделят за смяната на схемите, но и Айнурчето мисля накрая мина на тази.
Нищо не ни пречи да опитаме. Аз съм навита.

# 63
Здравейте, дружинка!  Hug
Минавам да се обадя набързо, че една тема изпуснах вече... - не съм писала, но ви чета съвсем редовно.  Peace
весито5 Hug , тук съм, мила, но и мен май са ме обхванали някакви януарски настроения Crazy , пък и какво може колкова да пише една четвъртофазничка. Сега има толкова нови момичета с радостите и тревогите на началото - те имат по-голяма нужда от писането, радвам им се и им давам предимство ...  Peace
Разбирам, че днес една чудна компания има годинка Гууди, Орелия, Халеева, Nelly, Слабе - Честито!  newsm51
Цоци - честита месечинка и на теб! Къде се загуби и ти? newsm51
Видях и много снимки, от хубави по-хубави и все впечатляващи -поздравления за всички  bouquet , но специално искам да кажа на Николинчето - постижението ти е страхотно, изумих се като си помислих, че си свалила горе-долу толкова колкото аз бях преди...  smile3501 newsm51
Поздравления и за Tonito27 - наистина на всяка следваща снимка сияеш все повече и повече, давай със същото темпо и хъс напред до достигане на крайната цел. smile3501 newsm51
Мърмотче, добре завърнала се  Hug , чудех се какво става с теб, я разкажи какво значи това - връщам се във втора, ти не беше ли в трета олекотена  newsm78
лабелло, и ти ли Бруте?!?  Thinking И на теб (стара пушка) ли трябва да се карам, че използваш изрази "само -300гр", това са "цели -300гр", я помисли ако бяха плюс, дали щеше да кажеш "само", а, а ...   Naughty  Горе главата и скоро да се похвалиш с още, да знаеш следа те ...  Mr. Green  Hug  Hug
А и още нещо щях да пиша - а, да ... Виждам момичета, които се стремят към BMI под 20, а някои дори оттам започват и искат да свалят още 6-7-8kg.  #Crazy  newsm78 С риск да ядосам някого, искам да ви кажа, че поднорменото тегло е също вредно за здравето, а и когото се опитвате да свалите кила при този BMI - това ще са със сигурност най-вече мускули, а не мазнини.  Naughty Момичета помислете за здравето си...  Peace

И накрая - сърдечни гушки за всички любими дюканки    -   feelgood , айнур , весито5, waq, марчелка , музичка , Shushy, гулбенур, Филюдка, Коте, лабелло, Lucie, Кри, Цоци, ванеса йо, звездопадчето, Жабчето, Рошавко  (стискам палци), Nyala, Смайли, Tанчето    и ... всички останали, защото сигурно забравям много от вас, които много обичкам...  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug

Добре дошли на всички завърнали се и новозаписали се!   bouquet
За новите момичета - заредете се с търпение, опознайте принципите на режима и НЕ ПРЕГРЕШАВАЙТЕ и скоро ще се радвате на успехи и широки дрехи!  Peace

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 12:06 от blumchen_fee

# 64
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Flutter ние със СлаБето направихме годинка  Party

Whistling никоя не се отчете, а и не почерпихме  Whistling гадинки, а?

Hug черпя с кафенце и канелена бисквитка на Франтс и суфлето на Бърдита   Wink все дюкански благини  Hug

# 65
  • София
Честита ви годинка на всички! Все така напред до желаните килца и задържане на постигнатите!
Гууди, благодаря за почерпката! Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 12:31 от iv_mikova

# 66

baci, кажи нещо  Hug Как я караш?

Забравих да поздравя TheNMaster с добре дошла! Hug
Първо pina, сега и ти  Crazy Накъде отива готварския, накъде  Crazy  Grinning
Кога обсъждахме с pina сурови шам-фъстъци...  Laughing
Успех и на двете ви!   bouquet

# 67
Рошава Hug, нямах проблеми да, но те не мисля че са свързани с диетата. Аз страховата невроза си я имам от преди 2-3 године. Просто сега се отключи на ново. Благодаря ти миличка  Hug

Гюлбенурче, аз бях на схема 4/3 да  Peace. Аз почти през цялата диета бях на тая схема. Смъкнах, пробвай  Peace

Цоци, честита месечинка и на теб   bouquet

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 12:26 от aynur

# 68
Здравейте на всички!Искам и аз да кажа,че днес кантара ме зарадва показа ми -2кг. Но преди да се радвам много искам да попитам вечер или сутрин е по-добре да се измерва теглото? И в първата фаза с ролца от раци какво може да се сготви освен спагетите по дюканси?

# 69
Привет!
Хубави идеи давате за вечеря, но съгласете се , че някой хора са в протеинова част, това зеленце направо ме разстройва психически. Rolling Eyes
Нмастер, дай някой по-лесен ник? И аз съм в ударен, по-точно във втори ударен.Първия път беше ужас, потене, сухота в устата, гадене, тези работи сме ги казали в блогсайта.
Ванеса Йо, помня те, помня, я дай снимки.То лесно като се каже - "айде бе мацка" Wink, ама като болят бъбреците не е шега работа.
На тези,на които има какво да им се честити, да се чувстват поздравени във всеки мой пост.  Laughing
На онези, които изброяват и не знаят - не се впечатлявам , като фигурирам във всекидневния ред с изброяваници, завършващ с махащ емотикон. newsm78
Изключвам приветствията по повод случая "завръщането на джедая", стана ми драго, че ме посрещнахте любвеобилно!
И аз чакам николинчето да даде потребител и парола. И нея я помня. Заедно почнахме.

# 70
Привет, то се е видяло че трябва да пиша, не мога да пропусна

Гуди, Слабе, Ори, Халеева, Нелка -  момичета Честита ви Дюканска годинка - дано никога не си върнете старите килограми и пускайте от време на време някой информационен пост за себе си (отнася се до някои от вас, другите се стараят)   bouquet    bouquet   bouquet

Цоци-честита месечинка, ако не се лъжа 11. След месец ще правиш годинка и ти, нали?   bouquet

Тунинг - слушай съвета на Боби  Hug

Айнур - преборвай се бързо  Hug

Николинчето, много се радвам че се представи, надявам се вече да пишеш нали  Hug  и пак Браво   bouquet

Взимам си гушки и целувки от вас и ви изпращам и аз  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 71
Гюлбенурче,на края на ІІ-ра и аз ползвах около 2-3 седм.схемата 4/3,защото последните кг.ги свалях мнооггоо бавно и трудно/та сега не мога да ги докарам.../.В темата бяха писали,че е нормално да се смени схемата с оглед на раздвижване на метаболизма.Имаше ефект-след първото 4/3-1,5 кг.надолу и така смъкнах до 55,откъде да знам,че и в ІІІ-та се смъква и то доста.Но слава Богу вече 6 месеца не мърдам от 52-53 кг.Успех!Пробвай,дано съм ти помогнала! newsm78

# 72
Здравейте дюканки и дюканец,  bouquet
cote,tan4eto,desi val,sanny 3  newsm51
Честито на всички с минусчета, с месечинки и годишнини! smile3525
Аз днес съм на п+з и смятам да си правя пилешко с патладжан, но какво ще излезе нямам представа Embarassed.
Относно теглото не съм се мерила от понеделник, когато всъщност се върнах във втора!
Желая на всички слънчев и ползотворен ден! Heart Eyes

# 73
  • La casa de Mickey Mouse
Antoniq88 ха сега де, търсих търсих аз тези спагети ама не ги намерих я издай за какв иде рец

# 74
  • Bulgaria
здравейте от мен аз само да се похваля днес съм -1кг  newsm44 общо за 22 дни -5кг малко са но за мен са много като се има предвид че това е най-дългия режим на който съм устояла dance

Общи условия

Активация на акаунт