Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 655
  • 553
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз съм тук Grinning Реших да се премеря чак след ударните 5 дни, за да е по - голяма изненадата(дано хубава) Mr. Green
Хубав и прекрасен усмихнат ден   bouquet

# 46
Здравейте мили мои!Аз питах в предишната темичка,но не получих отговор и сега пак да питам.Едни и същи неща ли хапвате за обяд и вечеря или си готвите 2 различни манджички?

e,зависи какво ще хапвам - ако е пилешка супа или шкембе - ям я вечерта, после на другия ден- ако ми се яде наобяд- ям, ако не- вечерта я доизяждам. Ако правя някакви карета или рибно филе- правя за едно ядене ... в общи линии готвя помалко за да има разнообразие- а и не е много времеемко да пекна 2 пържолки или омлет да си направя примерно . Онзи ден правих пилешко желе и го ядох на 3 пъти. Излиза така,че колкото повече време отделям да приготвя нещо- то ми се отплаща като излиза по-голямо количество  Laughing

# 47
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес съм.. грух.. 92 килограма cry

# 48
Слабе, благодаря ти миличка  Hug Какво викаш  Flutter имате годинка ли  Flutter Честита ви годинка Дюканска  Hug Гууди, Ори, Халейке, Нелка, Слабе  Hug  bouquet

Туниspoko

# 49
Добро утро,слабунки! Heart Eyes

Аз да кажа,имам минус(че),ама не това е важното,ходих да си купувам панталони,че всичко ми пада,(не успяват да ми омръзнат дрехите!),и за моя изненада влезнах в сайз 34 /10,направо не мога да повярвам,и ме хваща яд,че не си взех обиколките в сантиметри в началото,та да водя статистика-шокиращо е !!!!

Lucie-на това твое любимо внуче,една голяма целувка,много ми хареса изказването!Право е детето,както само едно дете може да ти го каже! Hug

Честита годинка здравословен живот на  Ори,Гууди,СлаБе,Халеева,Нели!  bouquet

УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 50
Тунинг,защо, какво изяде и спазваш ли си схемата на захранване Laughing
искаш ли идея - не си прави гала преди да си си възстановил килограмите(ако това е причината за увеличението от вчера - 1 кило нагоре, нали)

# 51
До "aynur" -  icanfly

До "Боби1973" - Определено нищо нережимно няма да помириша, докато не видя 88 на кантара Sad

# 52
До "Боби1973" - Определено нищо нережимно няма да помириша, докато не видя 88 на кантара Sad
Не се тревожи, дори да е реално  натрупване, то е от съвсем малко време и ще падне лесно  Peace

# 53
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Весел ден на всички!
Николинче,страхотна си!Продължавай все така!Смъкнала си не само килограми,а и години!Изглеждаш супер подмладена и свежа!
Честита годинка на Гууди, Ори, Халеевата, Нелка, Слабето!   bouquet

# 54
   СлаБееее,Гууди,Ори,Халеева,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИНКА с чичко Дюки и с нашето присъствие!!!Мнооогго воля,мотивация и инат се искат,бреее!!!
Дай Боже,никога повече да нямате проблеми с гадните килца!!!
    Катенцеее,честито ти минусче и на теб,сладурка!!!
   Айнур,Нелсън/къде се загуби/Риен,Ривелка,Филюдчеее smile3534Гюлбенур,баба Жабка,Зеленкоооо,Феелгоод,Ниала,Шуши,Лючиии,Лабело,Смайлс,
Марчела5
,Сагииии/где сиии??? newsm78/Блумхен newsm12и на всички мнооггооо newsm51 newsm51 newsm51

# 55
Добър ден момичета и момче!

Честита годинка на Гууди, Ори, Халейке, Нелка, Слабе  ! Живи, здрави, щастливи, слабички и все така упорити! newsm51

Някой спомена - Цоци - честита месечинка! Загуби се нещо, завръщай се!

Появили се Айнурчето  Hug( вчера си мислих за теб, че не пишеш, дали пък нямаш проблеми със здравето, надявам се да си по-добре и да отидеш на хомеопат), Марчелка  Hug! Весито 5 - Hug!

И на всички, всички останали -  Hug Hug!

Аз почти всеки ден реализирам грамчета надолу, но ги чакам да се натрупат.  Wink. И упорито не си купувам нови дрехи, та ходя с едни колани на гащите и блузки като чувалчета, но като се запролети ще се издокарам.

Приятен ден ви желая!

# 56
здравейте и от мен! Hug
Марчелка smile3525
Айнур-миличка,имам чувството,че докато беше на 2 фаза нямаше или поне не си споделяла депресионните си проблеми.Според мен ако имаш възможност стой повече във форума-не само в тази тема-и споделяй и чети хубави неща!!Ще видиш,че ще се заредиш позитивно мила!!Е-живота никак не е лек,но след като успя да постигнеш целта си,значи имаш достатъчно инат и хъс!Ще се справиш,ще видиш!! newsm10 newsm10 newsm10
Мименсита-ето и от мен!/[smilie=smile3538.gif]  mixed037/това май не е ритник,но го приеми като такъв
Хайде и на мен един як ритник-че пак зациклих,днес даже отворих кантара да видя да не се е повредил-ама не?? smile3511 smile3514
Вече 3 м. на режима съм-чудя се дали да не сменя малко схемата от 5П/5ПЗ на 4П/3ПЗ.
Гулбенор,мисля че ти беше споменала нещо-сподели!! smile3521
момичета,стиснете палци за сина ми ,че днес от 13.30 е на изпит!! newsm17 newsm17
ооо,забравих честита месечинка на всички дами-мой стимул в живота!!!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 11:05 от рошава

# 57
  • Sofia
Добро утро и от мен! То стана май добър ден, ама аз съм от тези, които работят от късно. След всички прегрешенния, вече се стягам и снощи много си мислех какво и за кого правя. И в крайна сметка го правя за себе си и хората, които сега ме нараняват, някой ден ще ахнат! Много сте мили всички и наистина много ме надъхвате. Реших от утре да ставам по - рано (респективно да си ляга, по - рано  Confused) и сутрин да правя по половин час ходене на пътечката.

Поздравления на николинчето и на тонито и на всички, които имат невероятни резултати.

филюдка, марчелка, ванеса как сте днес мили момичета?  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав и отслабващ ден на всички!!!! ОБИЧАМ ВИ!!!!!!!

ПС Обещавам и аз скоро да кача снимки, за да ме видите що за слонче съм  Grinning

# 58
Благодаря за инфото!Арецептите са суперрррр!Надявам се катосе ориентирам още малко и аз да публикувам нещичко.Иначе готвенетоне е проблем,правя го с кеф. Heart Eyes

# 59
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет ,  девойки!   bouquet

Аз съм на едно място закотвена , но отчаяние няма.  Naughty
Та що са месеци все са пред мен.  Peace

Гууди, Ори, Халейке, Нелка, Слабе , честита годинка.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Айнур , Весито , Мастерче  Hug   bouquet Hug

На всички много цун и гуш и много минуси.  Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт