Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 640
  • 553
  •   1
Отговори
# 105
Хора,какво мислите за олио от ленено масло,днес докато си пазарувах полезности,мернах това нещо,и си помислих,щом може ленено семе,защо да не може и олио от него?Споделете!
Лененото семе ни е по лъжица не ден, което количество превърнато в собсветого му масло(олио)не е достатъчно да ти "облажи" лъжицата.Не може масло или олио  - каквото и да е и колкото и полезно да е!

Киара,предполагам, че въглехидрата идва от самия домат и така както си го написала съдържанието си е съвсем режимно.

Бачи,оправи си килата на линийката, че щях да припадна  Joy

# 106
      Мила dudu  , просто се зареди с млекце 0,1%  и се хапвай смело, но да не забравиш само че млечните /прясно , кисело , извара , ескуиза/  като общо количество на ден са до 1 кг разрешени !  Успех!

Нелсанчеее  Hug Heart Eyes
  Блумхенчеее  Heart Eyes Hug

# 107
Бачи,оправи си килата на линийката, че щях да припадна  Joy
Joy Joy Joy Егати, колко бързо свалям Simple Smile))

# 108
  • София
Бързо пийте нещо режимно!

# 109
  • София
http://vineyardnetworkchurch.com/networkinfo/wp-content/uploads/ … 04/coffee-cup.JPG
Хайде на кафенце!

Пишете как ги поставяте тия картинки, нещо не се справям newsm78 !

# 110
Боби1973,благодаря, така се вдъхнових от идеята за малко блажно!!!Освен да проверя каква е равностойността на една лъжица ленено семе в олио?Другото което ми хрумна,е че може би е походящо за 00....

# 111
здравейте!!! Hug
Имаме 5 на изпита!! newsm44 newsm44 newsm44
Веднага черпя

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:19 от рошава

# 112
До "iv_mikova" - Както си дала линка за снимката..
Код:
http://vineyardnetworkchurch.com/networkinfo/wp-content/uploads/2007/04/coffee-cup.JPG
От двете му страни трябва да сложиш следния код:
Код:
[img]*[/img]
На мястото на звездичката, сложи линка на снимката и ще стане Simple Smile

# 113
  • Варна
рошава , браво!   bouquet
Сега видях, че една Дюканка днес има рожден ден!  Flutter
Смехорана, честит рожден ден!   newsm59  Бъди здрава, обичана, слаба и красива!   Hug

# 114
  • София
Рошава БРАВО!

На Смехорана Честит Рожден Ден!
Тунинг мания, мерси. newsm10 
Ура, стана!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:45 от iv_mikova

# 115
един бърз въпрос - в сайта с рецепти като отида на основни П не ми дава следваща страница - в смисъл искам всичките да ги разгледам, но не мога!  newsm78 Някой има ли си идея защо?

# 116
  • София
Здравейте, мили ми Дюканки. Един ваш много стар почитател и най-вече читател, отново се завръща. Незнам дали сте го коментирали вече( ако е така моите извинения), но искам да ви питам нещо: Понеже днес съм решила да си приготвя печено пиле и видях рекламата на Маги Фикс малки тайни за сочно пиле, та се зачудих, позволено ли е то от режима на Дюкан или не? Сърдечно ви благодаря за отговорите и леко диетуване?

# 117
Здравейте аз съм нова тук-днес ми е едва ттрети ден,всичко за сега е ок но в един друг форум прочетох за една дама която за една година отслабнала 20 кг.,но за почти една година след това е 16кг качила.Тя твърди че е спазвала всичко стриктно според вас нормално ли е това,чували ли сте за подобен случай.

# 118
Здравейте мили дами! На режима съм от около година (с прекъсване  Confused ) , като "вина" за това има една дама от вашите редици, на която много симпатизирам (ама тайничко, тя дори и не подозира) - Дорчестър   newsm51  newsm51  Всъщност благодарение на нейните постове в дир.бг се запалих по режима на д-р Дюкан и разбира се като стотици други, се убедих, че действа безотказно!!
Ето,че се оказа че и аз имам въпросче - моля, ако някой се сеща за някоя лесна и проста рецепта със заешко да сподели, имам домашни заешки бутчета и идея си нямам как да ги сготвя, хем да не са мн сухи, хем да стане нещо вкусно  Thinking !
п.с. Дори, честита месечинка!   bouquet

# 119
  • Пловдив
Здравейте отново!И на мен днес ми е трети ден и засега всичко върви нормално.Искам да ви попитам нещо-в книгата прочетох,че за салатите може да се ползва парафиново масло-някой ползвал ли го е и от къде се купува,от аптеките ли или от другаде?

Общи условия

Активация на акаунт