В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 751
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Мони, аз от 5 години и половина съм в тези форуми и поне се научих да не се впечатлявам от нищо написано, а и съм се ограничила както в четенето, така и в писането. Приеми, че тук не само има всякакви хора, а и хората се изживяват по по-различен начин, сякаш зад маската на някакъв псевдоним се разкрива тяхна друга - може би желана, но не и реална - идентичност...
Съжалявам, че си се разстроила и дано нито реално, нито виртуално ти се случва повече да плачеш за такива неща  Heart Eyes
С удоволствие бих избърсала лигите на всяко едно бебенце, а на високо интелектуалните бургаски мами желая много здраве   Laughing 

# 106
Eeeee,Мони,недей така! Може ли да се разстройваш заради глупостта на хората?! Не им обрщай внимание!Добре си решила да не се занимаваш с тях повече!!! Пък и виртуални приятелки вече си имаш! В наше лице... newsm03 newsm51
Аз имам питане,тоест 2питания.Как забавлявате децата вкъщи?С това лошо време не ги изкарваме навън повече от час,два на ден.А през останалите?!Интересни идеи?
И друго-как се справихте с минаването на голямо легло(или махането на решетката на бебешкото).Това за тези,които вече са минали през това,разбира се.
Желая ви лека и успешна седмица,изпълнена с много добро настроение и усмивки! Hug

# 107
Мони, не се разстройвай от форумски писания, има доста хора, които ползват форума като място, където да си изливат насъбраната агресия.

Иначе ако позволите една по-различна гледна точка за картинките, в нашата тема сме малко хора и не пречат, но в много други подобни (отчетни) теми има решение да не се публикуват картинки и честитки, защото пищещите мами са толкова много, че докато се изредят поздравленията, картинките и т.н., става невъзможно да се говори за други неща. Затова има подфорум "Календар", където се публикуват поздравленията. Може би и в нашата темичка ще се наложи в един момент, ако станем повече мами... Пак да кажа - не одобрявам начина, по който това е било 'обяснено' на Мони, разбира се.

Аз пък днес се запознах с kiki29, много е готина и много се радвам, че се срещнахме  Heart Eyes

Хубава седмица на всички и от мен   bouquet

# 108
И ние преди  няколко седмици се  запознахме случайно с Августа21 Simple Smile Многоми беше приятно   bouquet

# 109
Добър ден и от мен!Благодаря ви за подкрепата момичета!Радвам се за вас,че сте се запознали на живо.И не се съмнявам,че сте останали доволни.Просто момичетата от Банкя/познавам лично някой /са супер сладки и готини Hug
Августа21,ние почти вече всички забавления сме опитали.Но не знам дали ще ти свърша работа със съвет.Алек най-дълго се занимава с пластелин или моливи.Малко опасно ама като го наблюдавам става.Относно креватчето-Алек още спи с решетка защото като му я махнахме за 3дни в такъв цирк се вкарахме и я сложихме отново.Ставаше постоянно,разхождаше се,не можехме да го накараме да легне.И за това............в кошарката Joy
Желая ви лек и прекрасен ден!  bouquet
Лилииииии,къде си скъпа?Липсваш ниииии.

# 110
Мони, не се разстройвай от форумски писания, има доста хора, които ползват форума като място, където да си изливат насъбраната агресия.

Иначе ако позволите една по-различна гледна точка за картинките, в нашата тема сме малко хора и не пречат, но в много други подобни (отчетни) теми има решение да не се публикуват картинки и честитки, защото пищещите мами са толкова много, че докато се изредят поздравленията, картинките и т.н., става невъзможно да се говори за други неща. Затова има подфорум "Календар", където се публикуват поздравленията. Може би и в нашата темичка ще се наложи в един момент, ако станем повече мами... Пак да кажа - не одобрявам начина, по който това е било 'обяснено' на Мони, разбира се.

Аз пък днес се запознах с kiki29, много е готина и много се радвам, че се срещнахме  Heart Eyes

Хубава седмица на всички и от мен   bouquet

Връщам комплимента на Мария  Embarassed  bouquet и много се радвам, че се запознахме  Sunglasses

# 111
Добро утро   Hug
Ей, омръзнаха ми тези студове. Искам вече да идва хубавото време.
Искам слънце, разходки .....   Nature Sunny   Искам да ходим на море .....    grinning039

Изчезвам, че малкият ми господин нещо хленчи в креватчето.
Доскоро и хубав ден

# 112
  • София

Здравейте, момичета! Добре сме! Не пиша, защото от мъжа ми не мога да стигна до компа! Той си е у дома - сряза си пръста в работата, има 6 шева и сега почива, докато зарасне!

# 113
Здравейте!Идвайте при нас в Бургас.Тук е топличко.Когато при вас валя сняг,тук не капна и една снежинка.Т са положителни.Е,за море още не става,ама за разходка край морето бива.Така,че чакам ви!
Лили,мила Hugсъжалявам много,че се случило това с любимия.Надявам се с повече грижи и любов от твоя страна бързо да се възстанови съпружеското тяло Simple SmileА другия най-важен мъж в живота ти как е?Гушвам го и го целувам!
Лека и приятна вечер на всички!

# 114
Ееее,Лили,много неприятно!Дано бързо се оправи!Но току-виж му харесало да си седи вкъщи с теб и детенце... newsm53 И после може да не иска да ходи н работа. Joy
Монка,внимавай с поканите,че малко ни трябва...Как е Алек?Как му се отразява новия статус?
Брит,да вземем да се чуем и да ми дойдеш на гости някой ден?
Балинска,ти мислиш ли да го водиш на морето малкия през лятото?
Нещо ми се губи Хриси.Някой чувал ли я е?Да не им се е случило нещо(тя беше доста активна напоследък)?
Мария,ти не казваш нищо за децата.Да не тръгнаха на детска градина?

# 115
Добро утро 

Лили, дано по-бързо се оправи половинката ти. А сега се наслаждавайте на момента да сте си заедно.
avgusta, ами, живот и здраве мислим да го водим малкият на море. Вярвам, че няма да е проблем.
А пък и аз като бях бременна, ходих на лекции на у-ще за бременни
и там една девойка именно зададе въпрос дали може малко бебе да се води на море
и лекторката с шеговит тон отговори: "Е, то и в Созопол се раждат бебенца".
Та ако не се прекалява със стоенето на плажа и т.н. не мисля, че има проблем.
Друг вариант, който сме обсъждали е Велинград. Близо е, а и ми препоръчаха хубав хотел с басейн.
Но определено везните ми клонят към морето...

# 116
А бе морето си е морето! Joy/да не мислите,че много ходя на плаж/
Августа21.Алек е горе долу добре.Иска си "Банкята"момчето SadМислим другата седмица 4.03 да го пращам на градина.И сега се изживявам като най-ужасната майка на света.Но тръгва с уговорката,че ако нещо не го кефи си го взимам и край на експериментите.Аз например до края на градинската възраст не свикнах с детската градина.Приемах я като голямоооо наказание.И за това сега така го преживявам.Но на него може да му хареса.Все пак по-добре да си играе с деца от колкото с мама ку-ку.
А и така ще имам повече време за Даичка.Че с двамата #Crazy
Разбира се,че трябва да дойдете на море.Нали ми обещахте. SadСофи как е?Измислихте ли забавления?
balinska ,ние миналото лято бяхме във Велинград в хотел Рич.Беше супер.Има вътрешни и външни басейни,спа,детски кът,бавачки,а стаите са много хубави.Предлагат и допълнително бебешко креватче.
Брит,как е малката лъвица?Проявява ли вече лъвския си нрав?Пусни снимки да я видим.
Мария,ти намери ли си жена да гледа децата?Моята бавачка/на Алек де/от април ще е свободна май.
Лека вечер и целувки на дечицата.

# 117
Наистина, къде изчезна Хриси? Дано нищо не се е случило, за последно писа, че са с усложнение от шарката...  Praynig

На морето изкарахме цяло лято със 7-месечната ми тогава девойка. Миналото (или по-миналото) лято с една приятелка изкарахме 3 седмици с нейното бебче, което беше на 2 месеца. Стига да не се изпада в крайности, не мисля, че има проблем. Е, казусът с "деца на море" винаги е на дневен ред  (демек по-различно е), но пак си е много весело  Simple Smile

Моите деца тръгнаха в друга градина, да. Засега съм много доволна. Поне мноооого по-доволна отпреди. Трябваше доста по-рано да взема това решение, но нищо.. ще ми е обица на ухото за друг път, когато реша да си подлагам децата на очевидно мъчение.

Мони, за съжаление нямах възможност да я дочакам твоята гледачка. Трябваше ми бързо решение на въпроса, а април... то няма за кога, ние по принцип мислим лятото поне месец (а дай Боже и повече) да прекараме на морето.

Велинград също е много хубаво за деца.

Поздрави и пролетно настроение на всички    bouquet

# 118
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМИ!!!
Толкова се зарадвах,като видях че сте ни отбелязали на първа страничка.Благодаря ви и за честитките.  bouquetМного мило ми стана.Ние сме в къщи от 14.02.Учим се да се гледаме и вече се борим с колики и запек.Още не мога да свикна по цял ден да сме в къщи и от време на време ме хващат нервите.Днес се престраших и направихме първата си разходка с Вики за  15 мин.по улиците около нас.Нямам търпение да се пооправи времето,много ме подтиска зимата.

Ще може ли някоя мама да ми изпрати паролата за снимчиците.

# 119
Августа21, с удоволствие Simple Smile Аз ще се радвам също и да се разходим заедно.
Све, ето една статия за запека : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14649,дано ти е полезна.

За морето,  съм сигурна,че ако не отидем няма да е заради Точица. Не знам обаче какво ще я правя лятото. Много е бяла,а кремовете кой знае  какво съдържат. #2gunfire

Мария,коя ви е детската градина?

Мони, лИвицата се прояви и още как! Simple Smile

Днес ходихме на консултация, 8700гр/70см(+700гр/+4см). Докторката каза захранване със сок #Crazy На изпроводяк си стиснахме ръцете на "Всяка майка сама решава как и кога да захрани своето дете Mr. Green" Та другата седмица започваме с биокартоф или биоморков.
Точица инсталира нещо Simple Smile))

Зад решетките:

С патешки обувки Литъл Дъки Simple Smile

Аз май се улях...

Общи условия

Активация на акаунт