В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 754
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Лили, как се стига до този манастир? Бих искала като се оправи времето да отидем  Simple Smile
За Свети Мартин намерих в православния календар за тази година, че се чества на 14.04:

14   * ВЕЛИКИ ВТОРНИК (Преждеосвещена литургия. Вечерта Последование на Жениха).
Св. Мартин Изповедник, папа Римски († 655) 

А Богородичния пост наистина започва от началото на август и е до 14-ти август.

# 91
  • София
Лили, как се стига до този манастир? Бих искала като се оправи времето да отидем  Simple Smile
...

Тръгваш по пътя за Клисура и ще видиш табела на разклона за манастира!

# 92
Здравейте момичета!
Лили,благодаря за кафенцето! Wink
Честити ви нови зъбки!Да са бели и многоооо здрави! HugИмения ден на Марти можеш да го празнуваш и на 14.4 и на 01.03.Какво лошо два празника.Аз като имам 4 пъти.Не се оплаквам.Още един повод да се почерпим Wine Glass.За кръшенето,свещеника в Банкя каза колкото по-рано толкова по-добре.Защото кръстеното дете вече си има ангел пазител.Лошото е,че и на двата му имени дни е пост и няма да стане.Ама когато тогава.А Клисурския манастир е страхотна идея.
    Аз обаче като гледам май нещо много бавно ни се побутва темичката.И си мисля да вземем да си поставим някаква тема за дебати и разсъждения,че да стане по интерсно.Ама давайте вие идеи,че аз съм много руса и нали знаете блондинка и ум...... newsm78
ЛЕК И ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!И ЦЕЛУВКИ НА ДЕЧИЦАТА!

# 93
Момичета , днес Точката става на 6 месеца! Почерпете се занаше здраве!

Ще празнуваме без торта, защото семейството смята, че проява на лош вкус да и направим торта и да я изядем пред очите и Simple Smile))))

Ние кръщането ще го правим през май  newsm78

# 94
ЧЕСТИТА "ПОЛУГОДИНКА" НА МАЛКАТА "ТОЧКА"!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА!

ЗА МАМАbouquet

# 95
Здравейте.  Hug
Ле-ле, така ми стана приятно като видях, че има темичка и за дечицата от Банкя.
Аз съм израснала в Банкя, ама по стечение на обстоятелствата (работа, съпруг, дете) живея в София,
но всеки уикенд си ходя в Банкя, че да видя мама.
Ох, ... сега пък ме хвана някаква лека носталгия за Банкя ...  Cry  ...
спомних си как като дете тичах по коридорите на 78-мо,
после първата целувка в парка, дискотеката, кафета .....

На кого да пиша на ЛС да помоля за парола, че много искам да разгледам снимките    newsm17

Сега да се представя с две-три думи: казвам се Милена, щастлива съпруга и мама на 5-месечен син Жорко.
Ето го и него  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10250304  (с одраскано по лицето от така бързорастящите му нокти)
Ще се радвам да се присъединя към вас.

Britt, че това си е цял юбилей - 6м. Да ви е жива и здрава малката и много да ви радва.

Споменавате кръщенета, та и аз да кажа (не питана, ама ...)
И ние сме решили да правим кръщене сега през април. Също са пости, но аз знам, че няма забрана за кръщенета.
Тази неделя ще ходим до "св.Кирик и Юлита" да разпитаме дали може или не
и после ще ви кажа какво е станало.

Сега ще бягам, че малкият разбойник се събуди и ще трябва да се храним.
Доскоро   Hug

# 96
Честита и месечинка,Брит!!!ДА е жива и здрава!!!(че е красива се вижда и с просто око Wink)
Много хубава идея,Лили!Манастирчето е страхотно,ще бъде чудесно да го направите точно там!Това,което знам за кръщенетата(от поп,разбира се)е,че като веднъж решиш трябва бързо да го направиш.А ако нещо възпрепятства събитието-при първия удобен случай да го свършиш.И още,че децата м/у 1 и 3год.най-много плачат.Аз исках кръщене на София да и направим за имения и ден(17септември).Но като споделих с мъжа ми той каза"нали знаеш,че сме на морето през това време"и.... Rolling EyesРазмислих.Реших да го "издърпам"веднага след рождения и ден и пак не се получи.Бяхме определили кога,но на Митко баба му почина и...Та още не сме я кръстили... Embarassed
А за предложението на Мони съм абсолютно за. newsm10Наистина тегавко ни върви темичката... newsm12.
Балинска, newsm51!Добре дошла в групата!Кога е роден Жори?Ама много е сладък малкия....
А,нещо интересно.Научих Софи да разпознава 7-8букви.На най-близките.Имаме си едно килимче-пазел,с букви(май са гръцки),та по него...Нали все и ги показвам... newsm53

# 97
Добро утро   Hug

Ние вече сме се нахранили и дори играем в креватчето на активната гимнастика.
Ей, добре, че е тази активна гимнастика, че детето да се занимава и да ме остави малко на спокойствие.
Сега ще правя закуска и за баща му - поръчал си е някакви гевречета,
ама аз незнам как се правят, та се наложи да звъна на свеки да я питам за рецептата.
А то се мести тесто и после се изпържват. А аз с това месене съм много зле ...
После ако са станали добре, ще споделя рецептата с вас.

avgusta, Жорко е роден на 11.09.2008г.

Приятен уикенд на всички !!! 

# 98
Говори баш Бай Брадър!

Банкянски мами, някои от вас си крият празниците!  Crossing Arms
Хайде бързичко:

Мирела да напише своята рождена дата и тази на дъщеря си!

Milabel да напише рождените дати на себе си и децата и техните имена!

Balinska да си напише рождената дата!

Dale06 да напише рождената дата на Даниел!

# 99
Хелоу:) Благодаря за поздравленията за мадам Точица. Тя вече трети ден си седи сама в кошарата и си играе. Направо не мога да повярвам.
Навън слънцето грее доста примамливо Simple Smile

# 100
Поправям се веднага - 21.01.1980

# 101
Здравейте,

Честито на празнувалите тези дни и добре дошли на новодошлите!

Отдавна не съм писала, но е голяма лудница в работата ми. Нямам грам време за нищо, а Теа отново се разболя - засега е само хрема, но няма как да я пусна на градина.
Опитах няколко варианта за гледачка в случай на разболяване и все удрям на камък! Отчайвам се вече.
И затова реших пак да питам и тук - ако някой има и бегла идея за позната, съседка, приятелка.... ще съм много признателна!

# 102
Здравейте момичета.Не съм писала вчера защото ми беше адски криво.Толкова много ми липсвате,че не мога да го опиша с думи прости.Опитах се да се сприятеля с бургазлийки тук във форума и какво мислите стана.............На 15.02 пуснах виртуална почерпка за месечинката на Дая и настана "3 световна"4-5 страници изписаха с възмущенията си и с това колко им били досадни"инфантилните ни пози"как вместо да си пишем съществени работи "бършели лиги от монитора"и т.н.Естествено реших,че повече нямям работа там и се оттеглих.Почуствах се все едно,че съм сторила ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.А аз това с картинките го мисля за нещо по-красиво,по-разнообразно и затова го правя.Обвиниха ме дори,че това с честването на месечинки и пускане на виртуална почерпка не ме прави "добра майка"и т.н
Е,оплаках ви се.Извинявайте,че ви занимавам с простотии ама.........
ЧЕСТИТА ПОЛУГОДИНКА НА ЕВА-ИЛИАНА НА МАМА СОФИ1914!ДА И ЖИВА И ЗДРАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

# 103
МониHug явно няма какво да си говориш с майките в бургазкия форум, но един форум в никакъв случай не е целия град  Hug Сигурна съм, че ще намериш хора, които си струват   bouquet А и виртуално ние сме си с теб  Hug

Честита половин гоодинка на Ева-Илиана! Да е жива и здрава и да расте с усмивка на лице!

# 104
... аз това с картинките го мисля за нещо по-красиво,по-разнообразно и затова го правя.
А сега,де. То и аз пуснах картинка вече ....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт