В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 763
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!Днес моето момиче празнува своята втора месечинка!
Моля,почерпете се bowuu

# 76
Мони,Честита месечинка на Дая!Да ви е жива и здрава!Целувки! baby_neutral Hug  bouquet

# 77
  • София
Честита месечинка на Дая!!!  newsm51

Да ви разкажа днес как си изкарах акъла: в петък оставих Марти при майка ми и я предупредих, че на 14.02 ще празнуваме и на 15.02 ще спим до късно, да не звънят! Хубаво ама тази сутрин в 9:30 звъни телефона, гледам майка и много се уплаших какво е станало, за да звъни толкова рано! Вдигам и докато чуя, че с Марти всичко е ок краката ми омекнаха! Тя ми звъня да каже, че е с гнойна ангина и да ходя да взема детето да не го зарази! И така в 10, току що станала и почти сънена отидох! Направо се побърквам понякога и доста прекалявам с лошите мисли Sad!

Иначе вчера на празниците се събрахме с кумата и нейния приятел и се ля едно ти ми вино... и после  luvbed  Embarassed

Да ви кажа за Софи, писахме си по скайп и тя каза, че бана и е паднал вече! Остава да почакаме дали ще се включи пак тук!  bouquet

# 78
Е,Лили недей така-защо винаги трябва да си мислиш глупости?Вземи се в ръце! HugА за празника-браво на вас-благородно ви завидях!За всичко де Joy Joy Joy Blush HugНие с тия болни деца вкъщи и само ревове и пъпки.Да ви се оплача отднес и племенницата е с шарка-официално.Та сега само карантина вкъщи-Аман вече. #Cussing out
Браво за Софи-Дано скоро се включи при нас,че много ми липсва. Wink
Приятна вечер!

# 79
Честита месечинка на Дая и от мен!!!Чакаме снимки,Мони! Laughing
А,иначе,как сте,девойки?Как изкарахте празниците?
Ние се изнизахме след като приспахме София.Бяхме в една чудна механа с приятели и добре се почерпихме...После на по питие с други...Поокъсняхме... LaughingНо ги уважихме и 2та празника Joy
Ама сме бая скучни...Никой нищо не пише...
Хриси,дано да са добре децата!Да минат по леко от Ради!

# 80
Минавам набързо да ви пожелая хубава седмица   bouquet

Мони, честита месечинка на Дая!

Хриси, това и е гадното на варицелата, дългата карантина.. с две деца спокойно може да си изкара човек месец у дома... Пожелавам поне да минава по-леко!

# 81
Ами какво да Ви кажа,горе-долу сме добре.Ради от днес е на градина,а ние с Иво сме си вкъщи.Въобще не ме слуша,прави беля след беля и честно казано изкуквам.
Августа21,радвам се,че сте си прекарали страхотно.
МариаСт.благодаря ти за пожеланието.Наистина това с дългата карантина е ужасно гадно.За сега нямам признаци на заразена,но ще видим имам още 15 дни карантина,а пъпките на Иво вече завяхват и видимо е по-весел.
Приятен ден на всички!

# 82
Здравейте момиченца!
Сърдечно благодарим и аз и Дая за пожеланията! bowuu
Ние на 14.02 също разпуснахме като бели хора/е не съвсем де/Бяхме на диско newsm68.Е ,с това кърмене на мен като ми се препълниха гърдите bombs.Взе да ме боли и това ми създаде дискомфорт.Да не говорим,че пак поради причина кърмене цяла вечер се лъочках на една бира beer2 ама.....пак е нещо.Да се пуснеш по живота е супер.Прибрахме се рано сутринта,и в 8:30 децата те свалят на земята много бързо #Crazy.Храни бебе,обличай,обувай,закуски.....и от нощна принцеса newsm56 моментално се превръщаш в домашната прислужница newsm28,детегледачка baby и готвачка  food002.И от парфюм Нина Ричи замирисваш на "манджа ричи",и вместо яка музика в главата ,мозъка ми се пронизва от бебешки вой,и капризите на Алек....Нищо друго не ми остава освен да мечтая  Rolling Eyesза следващия случай в който ще мога да открадна време и за забавление,а до тогава само.......afwitch
Лили,радвам се с Марти всичко е било ок.Бързо оздравяване на мама.  bouquetА иначе за лошите мисли аз съм същата.Много е гадно.Изкарвам си акъла до две. #Crazy
Хриси,ама и вие.....Нали казахме,че 2009 спирате с болестите.Хайде бързо оздравяване и да изгоните всички болести далеч от вкъщи! newsm75
Августа21,браво на вас! newsm10
Прекрасен и усмихнат ден на всички и милион целувкиlove001

# 83
Влизам само да ви се оплача,Иво от днес е на АБ,заради усложнение от шарката.Много ми е смотано,но трябва да му го дам иначе рискувам да влезем пак в болница с бронхит.
Приятна вечер на всички!

# 84
Хриси,много жалко. Praynigза Ивчо.Бързо оздравяване Hug

# 85
Sad
Хриси, щом имате усложнения, няма как. Дано бързо ви мине.  Praynig

# 86
Ужас,Хриси!Наистина е много неприятно всичко,което ви се случва!При перспективата за болницата-въобще не го мисли!Давай и дано се оправите барзо!!! baby_neutralА ти не си я карала варицелата,така ли? ooooh! Дано се разминеш ако е така!
Монка,ти цял филм си ни написала.При това цветен! smile3501Като за начало е добре! LaughingДа не губиш форма.
За всички останали и вече споменати- newsm51

# 87
  • София
Party Party

Здравейте, момичета! Минавам само набързо да се отчета - с Марто сме добре но сме с нов режим на спане - става в 7:30  #Crazy, а преди ставаше към 9:00! Вече свиквам! Peace Има си 5 зъба и шестия е на път, после малко почивка!

Хриси, хайде стига вече, а?!? Не ви се полагат повече неприятности и лекарства!  bouquet

# 88
Eeee,Лили,май скоро ще можете да хапвате паржоли,а?! smile3503Да го нацелуваш малкия зъбчо!
Хриси,добре ли са болните?
Тоя сняг добре ще им дойде на скиорите...Някой не планува ли почивчица някъде?

# 89
  • София
Добро утро!!!

Реших да празнувам имения ден на малкия на 01.03. - Мартин! Въпреки, че свеки казва, че на 17.03. бил Свети Мартин! newsm78 Вие какво мислите?!?

Вече се размислям и за кръщене! Иска ми се да е на Клисурския манастир на 08.08.2009, но май няма да стане! Майка казва, че по време на постите до Богородица 15.08 не се правят кръщенки и венчавки! Thinking

Hug

Общи условия

Активация на акаунт