В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Мони, аз питах на няколко пъти тук за жена, но никой не се сети за познати без ангажименти. На мен ми трябва за случаите, в които дъщеря ми боледува, което, искам или не, е поне по една седмица в месеца. В тези дни, обаче, ми трябва за по цял ден... Би ли ми дала координати на твоята гледачка, да се чуя с нея, може пък да се навие за непълна заетост.

# 121
Брит,благодаря ти за статията.Ние пробвахме какво ли не.Преварена вода с овесени ядки,термометър в дупето,мушкато,фризовом,но положението е почти едно и също.Изхожда се веднъж на 3,4 дни.

качих няколко снимчици в албума.Ако искате разгледайте ги.
Слънчев ден на всички...... Laughing

# 122
Ако се кърмите  и консистенцията е нормална  (т.е. не е твърдо) място за притеснение няма. В нашата отчетна имаше деца,които се изхождаха на седмица по веднъж. Аз говоря за кърмени бебета. Все пак, ако  се кърмите общо взето до 6тата седмица кърмата има слабителен ефект, но всяко бебе си е индивидуално.А с кърмените бебета повечето лекари опит нямат.
Овесените ядки съдържат белтък подобен  на глутена. Не е безопасно да ги давате. Термометрите и мушкатата пък може да ви предизвикат лениви черва.
В случай, че тези методи са си препоръчани  от лекар, по-добре потърсете второ мнение. Извинявай, че ти ги написах тези неща, но надеждата ми е  да съм  полезна  Hug

# 123
  • София
Здравейте!

Sve82, много се радвам, че се разписваш! По въпроса с неакането май всички бебета минават през това! А за методите за помагане, аз съм на мнение, че трябва да се слуша педи! Вие сте си я избрали и е хубаво да й имате доверие и да слушате съветите, защото тя познава детето! Пък е и единственото компетентно медицинско лице, ако не я слушате по-добре я сменете!  bouquet Пожелавам скоро всичко да се нормализира!

Мони,  Hug и ти ни липсваш! Ама като дойдем да не се окаже че сме дошли накуп и няма къде да ни приютиш!  Wink

Брит, аз мазах Марти с крем против изгаряне миналото лято, защото е много беличък! Опазих го! А по въпроса какво съдържат - как какво: ХИМИЯ!

Мария, Балинска, и аз съм на това мнение за морето! Може стига да не се прекалява!

В неделя ще празнуваме имен ден на Марти! Ще събера бабите, дедите, чичо му на Марти и кумовете ни!

# 124
Лили, вчера вместо да се бях  чудила да го бях намазала детето с крем   ooooh!
Оставих го на слънце да поспинка, нали съм хитра, вместо да се разходим както правим обикновено. Прибирам си я след 2 часа, половината и лице като домат  Cry

# 125
Привет   Hug

Такива нерви са ме подхванали, че ... страшно е.
Ядосвам се, че вкъщи мръсно, ама на никого не му прави впечатление (разбирайте половинката и баща ми, с който живеем).
Бях помолила в неделя някой от мъжете да почисти паяжините, че видях една в хола - никой нищо не свърши.
Забравили. Срамота е. Все пак имаме малко бебе вкъщи. Чистотата трябва да е на малко по-високо ниво.
Ама на никого не му прави впечатление това. Само аз се ядосвам.
И главата ме боли зверски, малкият нещо се е разхленчил. че ме доизнервя и той ... Страшно е ...  Twisted Evil

Britt, сега мажи детенце с някакъв по-хидратиращ крем, че да му се успокои кожата по-бързичко.
А тази случка ми напомни, че една приятелка ми разказваше
как в деня на изписването на нея и бебо от болницата
гледа тя бебео - яркочервено. И уплашена пита докторката защо е такова лицето на бебето, проблем ли има някакъв,
а докторката съвсем спокойно: "Няма му нищо. Просто беше до прозореца. Изгоряло е от слънцето".
И това става въпрос за бебенце на 4-5 дни.
Луди хора. А имат щори на прозорците, където стоят бебоците.
sve82, и аз знам, че при кърмачетата не е опасно ако не се изходят няколко дни.
Дано се нормализират нещата с течение на времето и да си ходи поне по веднъж на ден - за спокойствие на мама.
Жорко в момента ходи именно само по веднъж на ден. Преди по-честичко, но от седмица-две - по веднъж.

Изчезвам да се пооправя нещо, че после се каня да излизаме.
А свеки ми звъня да дойде вкъщи на гости, ама сега как ми е нервно ми е само до нея.
Казах и, че след 1ч. ще излизаме и да се видим навън. Можем да минем и без да идва вкъщи.
Ей, ама съм лоша ...  Twisted Evil

# 126
Здравейте мацки!
sve82 ,ма много ти е сладък малкия 'рошко"А ти къде си раждала?Проблема с акането или по-точно с не акането и ние го имахме в началото/на около 2 седмици/и сега пак от две денонощия НИЩО!Понеже я кърмя,ядох сливи,пих компот от сливи,мляко.На мен ми действа не нея не.И аз вече не знам какво да правя. Sad
Britt ,личи си,че е лИвица малката.Колко е красива/пу пу/и как позира само.А бе лъвска му работа/миг за реклама/ Laughing
Лилинка, Hugза малкия принц!Блазе ви,че пак имате повод за купон и пийване.На мен ми писна да се лъочкам с тая бира.ама..........А за гостуването няма страшно.Особено лятото.Ако трябва палатков лагер зад блока ще организираме. Laughingсериозно!Ще правим записвания за да няма дублиране.Ама колкото повече се сберем толкова по-гот!Само елате! Hug
balinska ,не се ядосвай.Мъжка му работа Simple SmileАз това викам може да се обеси на някоя паяжина ама няма да се сети да я махне.Нали знаеш за работа по-далече от носовете си не виждат LaughingА за свеки newsm10/да не говорим.............

# 127
  • София
Момичета, малко предварително (около час и половина), но утре ще ме завърти деня и ... afwitch:

Честита Баба Марта, бъдете живи и здрави и много щастливи!

И да ви почерпя за имания ден на Марти!

# 128
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН!!!!
ЛИЛИ,да ви е жив и здрав именника!и мерси за почерпката.
Мони77,раждах в клиниката на Щерев-там направихме и бебчо.Не стана от инвитро,а се получи от замразено ембрионче.
Благодаря ви за съветите относно акането.Ние сме изцяло на АМ.Сега от два дена по съвет на педито,давам само сиропче лактолоза и като чели има малък ефект.

# 129
Честит имен ден на Марти Simple Smile

Честита баба Марта, весела и щастлива!

Ние опитахме вчера малко бананче, т.е. започнахме захранването с парче банан колкто оризово зърно. Госпожицата го хапна на 3 пъти, много се одобри Simple Smile

# 130
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ!
color=blue]ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДЪК МАРТИ!ДА Е ЖИВ,ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН![/color]ЗА МАМА:

# 131

Честита Баба Марта !!!
Бели и червени, румени, засмени !!!

Лили, честит ви празник    bouquet

# 132
  • София
  bouquetМомичета, благодаря за пожеланията! Изкарахме си супер, а после Марти спа блажено уморен!  bouquet

PraynigИмам молба, който има телефона на Хриси да й звънне! Последно не бяха много добре, а не е влизала тук от 17.02 и в скайп не влиза! Praynig

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 08:55 от *Lili*

# 133
Само 2думи,че нямам време-Хриси е добре,децата-също.Малко по рано и званях. Laughing

# 134
Добро утро.
Наливам за всички по чаша кафе с пожеланията за хубав ден

Ние тези дни го ударихме на хайманосване само.
На 1-ви пообиколихме родителите, че да раздадем мартенички и да поискаме прошка,
на 2-ри спретнахме разходка до Рилският манастир, а вчера
на 3-ти ходихме до "св.Кирик и Юлита" да си запазиме дата за кръщенето на Жорко.
Искахме първоначално да е на 11.04, ама не било хубаво тогава, че било Лазаровден, а на този празник се почитали мъртъвците.
Следващата събота и неделя пък било Великден и остана за 25.04.
Та на 25.04. от 12.00ч. ще кръщаваме дететнцето ни. И той ще става християнче.
Имам и една молба към вас. Ще може ли да ми препоръчате някой хубав ресторант (евентуално с градина),
защото искаме след кръщенето да се почерпим някъде с гостите.
Имам 2 ресторанта предвид, ама исках да чуя и вашите препоръки.
А модераторите пък ако решат, че по този начин ще се прави вид реклама, а това е в разрез с правилата във форума -
да ви помоля на ЛС да ми пишете.

Общи условия

Активация на акаунт