В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 752
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, момичета!
И аз се позагубих, ама и вие поизоставихте темичката!

Много се радвам, че Хриси и децата са добре!

Хайде аз да повлека крак и всички да се отчетете бързичко!

Ние сме добре, излизаме по разходки из София, когато времето го позволява!

Мисля от другата седмица да тръгна на солариум - подарък от мъжа за осми март!

Лека нощ от нас!!!

# 136
Балинска, ние ходим в Бялата къща и в Брезите. Цените във втория каточели са по-добри. Също има и един приличен към Гората, но няма градина и работното време е странно.  Ако някой друг знае хубав ресторант, моля да сподели, че ще ни идват гости, които ще се позастоят и не ми се иска да прекарвам дните си пред печката Simple Smile)

# 137
Привет отново!

Мони, може би не си видяла постинга ми на предишната страница, затова ще се пробвам още веднъж и повече няма да досаждам тук. Мога ли да те помоля за координати на бившата ти детегледачка, която препоръча тук?

Искам да благодаря на Мария, която не пропусна моя предишен постинг и ми помогна с координати на евентуална жена за гледане. Мария, за съжаление и на мен не ми върши работа заради смените Sad

Това е от мен. Такива неща ме тормозят, за това си пиша Confused

# 138
Britt, и аз си мислех за Бялата къща, а исках и да проверим и в Банкя палас.

# 139
На нас сватбата ни беше в Банкя палас и на семинар съм ходила там. Предлагат стандартни менюта, но можете и вие да си направите меню. Според цените за сватби, които съм чувала беше ок. Храната също не е лоша. Лично смятам, че има какво да се желае в отношението към клиента, но не вярвам да съжалявате, че празненството ви е било там. Особено, ако сте повече хора, ще ви е по-добре, по-нашироко. Всеки път като мина и ми става едно мило.. Heart Eyes Ако те интересуват още подробности, питай  Hug

# 140
Ще го проверим "Банкя палас". Аз го знам (нали съм си мома от Банкя), ама мъжо не го знае, та ще го водя да го види.
Сетих се и за "Лъки". Още ли работи?
И за "Жеравна" се сетих, ама последният път, който ходих там (преди около 5год. на една сватба) ми се видя ... не, не ми хареса.
Разглеждах и разни ресторанчета с градинки по семейните хотелчета,
ама тези, които имат градина са с пластмасови столове. А определено не търся такова нещо.
Засега най ме блазни "Банкя палас". Тъкмо има и хубави местенца за снимки   Laughing

# 141
  • София
Честит Рожден Ден, Алек! Расти здраво, усмихнато дете!

За мама Галюшка!!!  Hug

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕК!ДА РАСТЕ,ЗДРАВО,ЩАСЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!                                           
                                                      ЗА МАМА ГАЛЮШКА!

# 143
Аз пък сега стягам Алек за градина.И ми е тъжно,че ще го давам.Но нямам избор.
Мартеа,не съм те забравила но моята бивша бавачка/на Алек/в момента гледа внучката си и евентуално април ще може да поеме друг ангажимент.Ако не ти е спешно аз се чувам с нея твърде често и ще   я попитам.

# 144
Бъдете нежни и красиви,възторжени и вдъхновени!Съхранете женствеността и лъчезарието си!Обичайте и бъдете обичани!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!!

# 145
  • София
Честит празник, милички (на тези, които го празнуват)!

# 146
Честит 8ми март!
Да сте здрави и обичани!

Мони, не ми е супер спешно, и без това отвсякъде удрям на камък с намирането на детегледачка при непостоянен ангажимент. Едва ли дотогава ще намеря. Ще съм ти много задължена, ако я попиташ. Ако е от Банкя и тя самата не може, може пък да я попитам за позната/съседка или нещо такова, ако тя се сеща.

Ние вчера празнувахме имен ден на Теа. Избрахме си Тодоровден за неин имен ден.
Някой от вас ходи ли да гледа кушията на Хиподрума? Въобще, тази година имаше ли?

Хубав ден!

# 147
Привет и от мен!С малко закъснение-
Честит 8март,момичета!!!Бъдете живи и здрави,красиви и усмихнати,обичани,глезени и ухажвани(у дома и навън Wink)и много,много щастливи!!!
Честит рожден ден на Алекс!Честит имен ден на Марти!Честит имен ден и на Теа!Да растат здрави,усмихнати и щастливи!!!Да радват майките и татковците си и да им дават много поводи за гордост!
[/color]
Ние се позагубихме-бяхме за седмица на Боровец.Изкарахме си страхотно!Така не ми се тръгваше.....И от типично зимна картинка се прехвърлихме в пролетна.Навън ми изглежда толкова приятно... LaughingЩе оправям София и излизаме.Такъв ден не е за изпускане!Желая ви приятен ден!!!

# 148
  • София
Добро утро!

Как сте в този снежен ден?

# 149
Как да сме?!?Само като погледна през прозореца и....Чудя се как ще излезем в този студ...Макар че като гледам как духа можем и да пропуснем...(Брит,уговорката ни май ще отпадне;ние вчера се видяхме случайно на улицата Laughing)Но поне е ужасно красиво!Не знам за вас,но аз винаги сам обичала да гледам зимата през прозореца smile3503И само като си помисля колко беше хубаво вчера да се разхождаме напред-назад....
Миа,мислех да се кача нагоре по стълбите и ако ти знаех тел.щях да званна.(нали беше казвала,че стълбите те улесняват много и ти спестяват заобикалянето).Ти къде се изгуби?Въобще всички се изгубихте...Жалко!
Монка,снега идва към вас...  newsm53Как са децата?Пусни малко снимки,моля!Особено на Дая,тя сигурно много е пораснала...Мъжа ти доволен ли е от новата работа,от живота в Бургас?Свикна ли вече?
Све82,вчера видях много майки с съвсем малки бебчета около пазара.Ти да н беше някоя от тях?
Балинска,поуспокои ли "топката"?Как мина гостуването на свеки? LaughingДа ти кажа и аз имах отвреме-навреме такива моменти.Така ме стягаше шапката...Но след като София мина(май)7мия мес.не ми се е случвало.(еее,мъжа ми може и да не мисли така... Joy)Вече не ми беше така скучно и еднообразно.А сега съвсем не ме оставя да скучая newsm62
И нещо смешно-сутринта я гледам как маха с пръстче Naughty и вика на новата си кукла "не посфолявам"...Умрях от смях...
Е,хайде,отивам да си направя още едно кафенце. LaughingА на вас желая един чудесен ден(въпреки времето)! Wink

Общи условия

Активация на акаунт