В Банкя весели деца чакат пролетта!

• 24 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Хелоу Simple Smile
Августа21, отлагаме за по-хубаво време Simple Smile
Ние може би само ще изтичаме набързо да пазаруваме. Сега ми е съвестно, че махнахме зимния кош, но ще се облечем и набързо ще грабнем каквото ни трябва. Simple Smile

# 151
Децата с увреждания чакат пролетта за да отвори врати Детския санаториум за деца с хронични
заболявания! Създаден от немски спонсори се руши вече трета зима, затворен! Помогнете!http://www.bgpetition.com/Detski-sanatorium-Bankia/signed.html

# 152
Midma, коректният линк към петицията е това:

http://bgpetition.com/Detski-sanatorium-Bankia/index.html

Цитираният от тебе линк направо изпраща мейл за потвърждение на подписа, аз лично бих искала да чета нещата, които подписвам. Моля те да си редактираш постинга с коректния линк.

# 153
Ей, какъв е сняг ...
Вчера такова хубаво време, а днес гледай какво е.

Подписах петицията. Грехота е всичко да се разпада в тази държава.

avgusta21, вече ми мина - да, ама каква хала бях тогава ...  box
А със свеки по принцип много се разбирам, но в такива моменти не ми е до никой. Всички са ми черни.

И нещо смешно-сутринта я гледам как маха с пръстче ... и вика на новата си кукла "не посфолявам"
Душичка малка. Ама сигурно от мама се е научила така да приказва -  "не посфолявам"   Grinning

Изчезвам да чистя банята и после да взема на хапна нещо, че вече стомахчето ми стърже.

Целувки на всички  newsm51

# 154
Здравейте мацки!Да августа21 на вън вече вали проливен дъжд.За сняг не вярвам да дойде до тук ама и да дойде Добре дошъл.Ние общо взето сме добре.Аз не особено.Алек от вчера е на детска градина и аз май го преживявам по-трагично и от него.Ама как няма като разбрах колко жално обяснявал на лелката в градината,че той много обичал мама Мими.И цял ден питал "тя де е мама"А тази сутрин горкото колко плака,че иска в къщи при мама.Ако още продължава да се тормози така ще си го гледам.Може да залудявам с двамата ама пък сърцето ми се къса като го чувам да плаче./макар,че днес г-жата каза,че е значително по спокоен/Ще видим като го взема.
августа21.Много се радвам,че сте си прекарали суперско на Боровец.Стилиян започна работа миналата сряда,и за сега твърди,че много му харесва работата и колектива.Още не можем да свикнем напълно тук /особено по отношение на магазини/ама няма къде да ходим.Много ми липсва Банкя и вие разбира се. LaughingАлек все още твърди,че живее в Банкя и пита кога ще си ходим в къщи на Банкята Simple SmileДа нацелуваш малката сладка принцеса,която не те оставя да скучаеш Hug
Брит,ама много сладка малката кукланка.Целувки за нея.
Лилииии,а ти къде се загуби.Как е Марти? Hug
хайде да си измислим някаква тема за писане,че да ни е още по-интересно newsm78
п.с ще се опитам да кача снимки в албумчето ни.
Прекрасен ден на всичкиbouquet

# 155
  • София
Здравейте момичета,
нещо изостанах в писането. Изпуснала съм всички празници и затова едно голямо ЧЕСТИТО за всички!

Моите деца се изредиха с разни болести и повръщаници- много гадно, особено с малкият който не може да си каже.
Имам и делово предложение, та малко поработвам от вкъщи, ноооо...пък дребния започна да спи по веднъж на ден и сега винаги когато времето позволява сме навън към 3 часа. Та ако някой е с нашия режим, кафенцето добре ще ми дойде в компания.

Августа и аз ги видях майките с малките бебчета, да знаеш че сме се разминали и с теб някъде  Wink

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 15:38 от M_I_A

# 156
Ехо,ето ме и мен отбивам се само да ви кажа,че сме добре и от утре съм редовна.Вече имам нет.
Целувки на всички.Липсвахте ми.

# 157
ооооо Хриси! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Най-после!Ами честит ти нет тогава.Хайде и ти страшно ни липсваш. Hug Hug

# 158
Ехо-Добро утро!Как сте?
Аз заведох децата на градина и пих кафенце с риятелки.Сега се залавям с готвене и чистене.
Пишете Вие как сте.
Приятен ден.

# 159
Точица си падна на челото от спалнята. Няма цицина, но е червено.

# 160
Оооооххх,душицата(Точица),дано не се я е заболяло много!!!
Миа,аз по това време съм ок.Ако искате,занапред,когато времето става,ок.3-4ч.следобед(а и по-късно),можем да се виждаме.Аз напоследък водя София в детския кът пред Хемингуей,защото е много слънчево,а в парка-не.Така че,който може и иска може да се присъединява,когато му е удобно. Hug
Мони,не се тревожи,нормално е в началото да е така!Нали още не е свикнал!Дай му време-да опознае обстановката,децата,учителката...Дай му време да му хареса!И ако дай боже е случил на учителка(и лелка)нещата ще се подредят!На мен лично много ми харесваше да ходя на детска(и преди съм го казвала).

# 161
Ох,милата Точица Hug
августа21:дано наистина да свикне.Вчера в 14:30 скоропостижно мама ми го доведе.Извикали я спешно,че много пищял и събудил другите дечица.И сега сме до обед.Днес като ходих да го взема той вече нариваше Cry
Хриси,разкажи с вас какво става.Как са слънцата?
А ЛилитУ съвсем ни забрави Sad
Целувки на всички съкровища!
п.с качих малко снимки в албумчето ни Wink

# 162
  • София
...А ЛилитУ съвсем ни забрави Sad
...

Не ви е забравила, ама се постопли и не се задържа пред компа  Laughing!

Ето ни, добре сме! Нищо ново за разказване, но пък и старото си го бива  Joy По цял ден играем, смеем се, готвя от време на време! Мони рецепти викаше да си пишем, ама една не написа  Crossing Arms Аз кво да готвя! Добре, че има малки тайни, сега готвих с тези новите за навитото на рулца свинско - супер стана!

За Точица  Hug

# 163
Идеята за обмен на рецепти ми допадна, ама само пробвани  Naughty

Britt, да я нагушкаш малката от нас и бързо да минава червеничкото.
monny, явно на детенце не му хич лесно да свикне с новата обстановка.

При нас нищо ново. Утре сме на консултация и да видим юначето ни колко е пораснало.
Ще се отчета след посещението при доки.

# 164
Monny, ако питаш мене много му идва на детенце такава двойна промяна - преместване + тръгване на ДГ, но аз съм си малко крайна в това отношение, така че... ти си знаеш...

Britt, честито ви първо падане  Hug

Поздрави на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт