има ли самотни мами от Варна?

• 18 126
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
Ихаааа, не съм влизала няколко дена и броя ни се увеличил  Hug
Добре дошли на evitaperoni и tan4uka     bouquet
Момичета аз съм без малката днес и утре, така че ако организирате нещо за вечерно излизане се включвам.  Mr. Green
Ако искате, може в събота едно вечерно излизане, а в неделя
да се съберем с децата някъде.

# 196
подкрепям беки. хайде някой дето е по на ти с нощния живот да дава предложения. ще е добре първо да минем през някой бар/кафе да се запознаем.  Hug

# 197
  • Варна
tan4uka добре дошла
kr mama , какво стана с ангажимента, ще го има ли?
Инчока, можеш ли да се обадиш да резервираш маса?

Аз предлагам да отидем на онова барче в цветния. Нека всички които са сигурни да пишат тук, за да се знае колко места да се ангажират.

# 198
 Miss Dior Cherie за събота вечер говорим, нали?
Ако е за тогава аз съм в списъка.
За бара в цветния, предполагам става въпрос за същия
в който ходихме с Инчока и kr mama .

# 199
Ако е за същия бар, ок, само кажете кога ви се ходи и кой ще идва, ама със сигурност, да не се червим после пак пред хората. Ще ви изчакам до утре към 1 след обяд и резервирам за колкото сте ми казали. Ако има още ще се сместим. Сърцата са широки!!! Hug

# 200
давам си заявката и аз  Grinning
само обяснете какъв е тоя бар и как се стига до него.
предлагам 7 като час ?

# 201
  • Варна
Беки,  събота имах предвид  Peace Да за същия бар говоря, доста уютно местенце
Инчока Включи ме и мен в списъка  Peace
kr mama , къде се изгуби  Rolling Eyes
evitaperoni, не мислиш ли че 7 е много рано. Моята дъщеря ляга към 9.30, т.е. по рано от това не ми е възможно, предполагам и при другите е така  newsm78
mama vencislava, ти пък къде изчезна, хайде включвай се, ще избухваме утре вечер, не пропускай  Wink

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 21:31 от Miss Dior Cherie

# 202
Малеее  evitaperoni мен хич ме няма в обясненията, за да ти кажа как да стигнеш до бара.  ooooh!
Ако може някой да се включи и да обясни как се стига до там  Embarassed
А за часа, сякаш май много раничко наистина в 19:00.  Rolling Eyes
Да го направим за към 21:00 -21:30 ч. ??

# 203
  • Варна
evitaperoni, бара се намира на улица "Роза" в цветния квартал, след пазарчето от ляво има нова жилищна кооперация, вижда се от улицата, просто е леко по навътре, а не на самата улица. Няма как да не го откиеш, то няма други заведения от същата страна  Peace Нека Инчока , каже името, че аз не го знам  Rolling Eyes

.....
Да го направим за към 21:00 -21:30 ч. ??

Съгласна съм с предложеното, но може би ще закъснея малко  Whistling

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 22:58 от Miss Dior Cherie

# 204
Хайдеее другите мами, няма ли да се включите в сбирката утре????  Party

Miss Dior Cherie докато приспиваш малката, да не заспиш и ти?  Whistling

# 205
  • Варна
Аааа, няма такава опасност   Naughty , тя щерката се приспива сама, а аз ровя из форума докато заспи  Mr. Green

# 206
много искам да се срещна с вас, обаче този вариант ми е много неудобен. не познавам квартала, далече ми е, аз съм във възраждане, движа се с градския транспорт, часът предполага че ще има прибиране с такси, а аз много се охарчих този месец-рден на сина, шофьорски курсове, имам да плащам данъци ...
с две думи ще ми се налага да вземам заем от р-телите ми по всяка вероятност, така че не ми се влиза в разход.   Confused
освен това съм и на диета, защото неусетно качих ужасно много кг, не приличам на себе си и ми е болка да се погледна в огледалото  Cry
и за пияч не ставам в момента.  ooooh!
затова ако не се съчетаем с някоя мама, от близък квартал примерно, която има кола или с която ще делим такси, няма да идвам.
а предложението ми за среща през деня с децата за утре си остава - в морската или в детски кът, примерно близкия до нас вики. така или иначе уикендите нямам с кого да се срещам, щото семейните ми познати са си с мъжете и си търся компания за тогава.  Hug

# 207
Супер, че сте решили за по-късничко, защото така или иначе нямаше да успея за 7, че в 6:30 трябва да ходя на една ш**** среща.  Joy И ще съм бясна днес.... Хихихихихихи. Значи за 9:00 да направя резервация, така ли, 4 сме засега виждам.

# 208
  • Варна
...
затова ако не се съчетаем с някоя мама, от близък квартал примерно, която има кола или с която ще делим такси, няма да идвам.
...

А маршрутките не вървят ли, мисля, че до 1 бяха  Rolling Eyes

Беки ти в кой квартал си?

# 209
това барче близо ли е до ст. спартак? имам някакви смътни спомени от квартала, живяла съм там като дете, помня улица роза или поне си мисля, че япомня. ако се вземе 209 да се слезе на стадиона близо ли е? как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт