има ли самотни мами от Варна?

• 18 134
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Момичета, Христос Воскресе!

evitaperoni Добре дошла  Hug
kr mama какво става с излизането, за кога ще се уговорим?

# 181
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!!!

ЗДРАВЕ, ХЪС, КУРАЖ И СИЛА!!!
ВЯРА В ДОБРОТО!!!

# 182
evitaperoni , добре дошла при нас!!!
радвам се, че още една силна майка се присъединява към нашата бойна компания!!!

# 183
добре заварили !  Grinning и честит и светъл празник !!!   bouquet

казвайте кога да се организираме да се видим, да се запозная и аз с вас, живея точно до вики, възраждане, така че ако ви се пият коктейли  тук не са зле. а е и подходящо място за среща с децата. аз мога по всяко време, волна като мен няма  Laughing

# 184
Честит Великден, милички! Нека си пожелаем по-светли дни занапред!  Hug

# 185
темата много изостана. предлагам събиране за събота -   ???

# 186
  • Варна
темата много изостана. предлагам събиране за събота -   ???

През деня или ...?

# 187
Ами, то зависи от времето, ако е ок, аз съм в морската градина, иначе вечерта може нещо по-различно от обиколки по пейките Simple Smile

# 188
където кажете там съм, ако е през деня ще бъдем с децата, ще ги запознаваме. нали е полезно да знаят,че не са еднинствените, които живеят в този модел. не че моя син е много за запознаване, на моменти е доста антисоциален, креслив, инатлив и т.н.  Twisted Evil
ние не спим на обяд, така че мога да се съобразя с другите, стига да не е много рано.

# 189
  • Варна
Аз предпочитам вечерните излизания, щото с деца ще е ден като всички останали  Twisted Evil Излиза ми се да се разтоваря, а с детето изобщо не би могло да се случи това ама както решите все пак ...  Rolling Eyes

# 190
Аз предпочитам вечерните излизания, щото с деца ще е ден като всички останали  Twisted Evil Излиза ми се да се разтоваря, а с детето изобщо не би могло да се случи това ама както решите все пак ...  Rolling Eyes

И аз...

# 191
а за мен е важно да запозная детето си с други като него, защото често почнахме да изпадаме в ситуации където го питат за името на баща му или какво работел и др. подобни, а той просто си мълчи и не знае за какво става въпрос. занапред ще чува все повече такива питанки, така че въпреки че съм споменавала, че с бащата не живеем заедно и в момента това не е от значение за детето тепърва ще става, тепърва ще се утвърждава сред свои си приятелчета и искам да знае, че не е единствения отглеждан от СОД майка. както съм писала вече той е 3 годишен, така че ако има други с деца на подобна възраст или по-големи ще се радвам да се запознаем.
колкото до вечерните излизания и за тях съм навита, така че няма да откажа.  Grinning

# 192
Здравейте,сега виждам,че има такава тема.
И аз съм от отбора на самотните мами от
октомври месец насам.Временно живея при родителите си в Русе,
но скоро мисля да се установя отново във Варна.
Нямам търпение да дойда,за да се включа и аз в срещичките които се организират,
и да си побъбрим.

# 193
tan4uka, добре дошла!
слава богу, успяхме да си направим едно страхотно общество.  подкрепяме се! Ще видиш, че момичетата са страхотни!!! И много силни!

evitaperoni, като че ли почти не останаха деца, които да растат в семейства с двама разнополови родители ...
Да сме живи и здрави - колко неща ни предстоят!!! Party...

# 194

evitaperoni, като че ли почти не останаха деца, които да растат в семейства с двама разнополови родители ...
Да сме живи и здрави - колко неща ни предстоят!!! Party...

Tочно и най-добрата ми приятелка заряза оня червей, та, след твоя пост почнах да си мисля дали да не се вземем с нея. Май няма да има по-як живот!

Общи условия

Активация на акаунт