Жените РАК!

• 44 860
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Точно интимни връзки имах предвид, че хич ме няма. Rolling Eyes

# 646
  • София
Да де, ама намирам вече след години едно следствие. Дори в неуспешни такива, в които обаче съм била много влюбена, сега след време разбирам как и защо са се развили така нещата. Малко е объркано.  Crazy Имам предвид, че след известен брой години и след разговор с въпросната особа разбираш, че има и други гледни точки. И че Земята е кръгла.  Peace

# 647
Честит рожден ден на daninka,Raffaella и Ivka! Весел празник момичета! Да сме живи и здрави да се грижим за семействата си , а от тях да сме много обичани!  bouquet

# 648
Честит празник и на вас мили момичета! Много здраве, късмет, щастие и усмивки ви пожелавам.

# 649
Здравейте момичета! С малко закъснение, но ви открих. По принцип не съм редовен посетител на сайта, но с наближаване на рожденния ми ден подсъзнателно сякаш търся сродни души. Днес има много празнуващи от тази тема ( върнах се наколко страници назад). Честито на всички родени на днешния ден !!!! Посрещайте с усмивка всеки рожден ден - на пук на времето!
Аз съм рожденничка утре - от както преминах една възраст( няма да я цитирам) не празнувам. Не обичам този ден - подсказва ми, че часовника ми тиктака неуморно. А аз вече не съм на 20.
Колкото труд и енергия хвърлям за празниците на децата си, толкова по-малко се вълнувам от моя рожден  ден. Виж, именния ден си го харесвам - името никога не остарява!
А иначе за мен и характера ми... аз съм от хората които сами трудно живеят със себе си, пък какво остава за другите... направо им се чудя на моите - как ми търпят настроенията , отнесеноста, манията да обгрижвам, да се намесвам във всичко, да давам мнение, да контролирам и прибързвам във всичко...
За ината - няма какво повече да добавя - вие си знаете. Нито съм много умна, нито много издръжлива, но от инат съм постигнала немалко неща в живота - от чист инат!!! Като се започне от ученето и се стигне до чисто физическа издръжливост.
Тези дни съм определено тъжна, но знам, че юли ще мине, и аз пак ще съм си същата - непоправим оптимист, готов да става и започва отново всеки път като падне.
Все си мисля - Господ да пази семейството ми - то е моята надежда и смисъл на живот!

# 650
Честит рожден ден на всички празнуващи! Да сте живи и здрави, раци и рачки!  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 651
  • София
 Hug
Черпя с меденки и бонбони днес, това съм купила  Wink

Честито на всички, които вече са празнували, на нас, които празнуваме днес и на всички, на които предстои рожден ден

Момичета, да сте живи и здрави, обичани, щастливи, усмихнати, да имате винаги опора до вас и всичко на-най-най  Hug

# 652
Честито на всички празнуващи днес, аз съм от миналите вече. На всички ви желая здраве, щастие, късмет и много любов и уважение от близките ви.

Ивка, как е настроението?

# 653
  • София
Честит рожден ден на празнуващите! Много усмихвани и здрави да сте!

# 654
Понеже скоро родих и майка ми се връща назад в спомените си: никога не съм лазела напред; чак като съм проходила съм опознала посоката "направо"; изцяло заднешком  hahaha
Така де, в рачешкия месец да се отчета поне с една публикация в темата  Heart Eyes

# 655
Днес и мой ред да черпя за Р.Д.

# 656
Честити рождени дни на всички рачки.
Аз на моя ден рожден-14.07 не бях на линия в нета,защото празнувах на Шкорпиловци-с бира ,море,вълни и горещи пясъци....и ра  bouquet  bouquetзбира се с любимите ми същества.
Сега ми стана много драго ,като видях поздравленията от момичетата.

-аз пък не"страдам" от инат.Нещата по принцип ми се отдават лесно ,не обичам много трудностите и се старая да ги заобикалям...Не вярвам в това ,че трудната победа е по-сладка.
На мен са ми сладки лесните неща,другите отбягвам и без това животът предлага изпитания ,за които трябват наистина воля и сили.
Явно имам късмета желаните от мен неща да се получават бързо и лесно.

# 657
Ало, рачките, съвсем заспахте. Някой с нещо да се похвали? Да се оплаче? Знам, че повечето не се радвате на есента, но не заспивайте зимен сън до следващото лято! Hug

# 658
O, аз и се радвам  Grinning
На всички сезони се радвам, все си имам по нещо любимо във всеки  Grinning

# 659
G.D да не би да се познаваме  Mr. Green Все едно мен описваш  Peace Продължавам да твърдя,че Рака е най-трудната зодия за притежателите си,а понякога и за околните  Wink

O, аз и се радвам  Grinning
На всички сезони се радвам, все си имам по нещо любимо във всеки  Grinning

И аз съм така Peace дори не мога да кажа,че лятото ми е любим сезон.Май най-много обичам да вали  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт