Жените РАК!

• 44 839
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Привет и от още едно раче, всички сезони си имат своето очарование, но ... лятото си е лято! Сезон на сбъднати мечти и непекъснато пътуване до най-различни кътчета! Обожавам да пътувам!

И аз съм рак. Simple Smile
Педантична съм към работата с която  се захвана. Искам това което правя, да е изпипано отвсякъде. Ако не се получи, страдам и тъгувам. Ако бъда обидена от човек, който ценя, ми държи влага, дълго време. Мисля, че слабата ни черта е обидчивостта, но пък сме най - женствените, нали?  Wink

koki1, напълно си права в това което си казала !  newsm10

# 676
Рачета, какво става, май ни е обхванала есенно - зимната меланхолия. Я, да се събудим и да си честитим празника СВ. МИНА.
Нека да ни закриля семействата, децата ни, да ни помага в трудни моменти, да съпътства начинанията ни и най - вече да сме живи и здрави.  Hug

# 677
  • Варна
коки1   bouquet Hug много го харесвам този празник! Св.Мина е светецът, който прави чудеса - дано на всички ни донесе радост, здраве и любов! Peace

# 678
Момичета раци, може ли към и аз да се присъединя с рачешкия си късмет?  bouquet

# 679
  • София
Че какво  му е на  рачешкия  късмет!? WinkАз на  късмет   много не разчитам,като се  замисля карък  съм,та може  и да е кофти всъщност.

# 680
Това имах предвид и аз с рачешкия късмет Laughing

# 681
Оооо, радвам се да видя, че темата ни се е върнала в началните редици.  Hug
Я, по - живо. Wink

# 682
записвам се и започвам да ви чета. Hug

# 683
Рак съм.
Много съм чувствителна.
Домошарка съм и обичам домашният уют.
Обичам да готвя.
Обидчива съм и понякога по-дълго отколкото трябва се сърдя, ама съм и злопаметна ooooh!
Много обичам да правя подаръци и изненади.
Имам малко, но качествени приятели.
Трудно се сприятелявам и обвързвам, но направя ли го е завинаги.
Малко съм притеснителна, но когато съм в свои води и сред приятели съм душата на компанията.

Направо се припознах..  #Crazy Нямах време да изчета всички мнения, но явно имаме доста общо. По принцип съм доста устата и избухлива, но от година, две се въздържам и взе да се получава...  Mr. Green

# 684
и аз се разпознах в много постинги.
направи ми впечатление,че като че ли повечето раци сме от варна..дали не заради морето? Hug

# 685
и аз се разпознах в много постинги.
направи ми впечатление,че като че ли повечето раци сме от варна..дали не заради морето? Hug
Не съм от Варна от Плевен съм.. ама тук съм се преселила от 3 години  Mr. Green Ама морето не ме задържа вече и в България.....

# 686
  • Габрово
Хей, рачета, вилнеете ли в кухнята?  Wink
 Нали уж повечето сме все кулинарки   chef
Аз вече почнах да правя разни коледни сладки, а мисля и една коледна къщичка да спретна  Party
Обожавам коледните празници и най-вече радостта в очите на децата, когато получат подаръците си  Grinning

# 687
Хей, рачета, вилнеете ли в кухнята?  Wink
 Нали уж повечето сме все кулинарки   chef
Аз вече почнах да правя разни коледни сладки, а мисля и една коледна къщичка да спретна  Party
Обожавам коледните празници и най-вече радостта в очите на децата, когато получат подаръците си  Grinning

Обичам да вилнея, ама сега тццц. По това време на годината трябва да бачкам по-усилено и за кулинария няма много време. Sad

# 688
А на мен кухнята въобще не ми е сила, нито любимо място в дома Crossing Arms Това ми е единственото нещо, което недолюбвам да върша Whistling

# 689
Аз обужавам да готвя, когато готвя само за мен нямам много желание, но когато има за някой специален мой човек направо ми е удоволствие.. Много обичам когато приятели ми кажат колко им се дояло еди кое си, което правя..и аз веднага го правя   chef А когато бяхме сърдите с моя приятел, той за да ме обиди казва, че не е хубаво и аз взимам и отивам да го хвърля и той веднага се умилква и казва, че е хубаво и ще го яде ..хаха абе луда работа сме ний раците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт