Жените РАК!

• 45 174
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Дуци, мерси за сайта   bouquet Значи при вас оставам  Laughing
Иначе съм '77  и съм родена  в Русе  Grinning

# 271
 PeaceДа не изпадаме на втора страница.

# 272
И аз съм рак и е верно и за мен всичко което описвате.И аз съм типична мама рачка (края на юни съм родена), а таткото ни е водна зодия Риби и доста си пасваме.
Абе хубава зодия сме си ние рачките

# 273
  • София/Севлиево
boboblina , можеш да пишеш в другата тема за раците-засега гледаме да изпишем нея и после ще довършим тази.  Peace

# 274

Каде сте Рачета .Пак изпаднахме на втора страница.
Ето по едно кокиченце да идва по скоро пролетта.

# 275
  • София
И на мен ми е пролетно!Около нас има доста дървета и птички,които пеят сутрин,само и да се постопли.Тази година Баба Марта май ще бъде добричка.  Nature Partly Sunny

# 276
  • Габрово
Я за да върви темата аз да попитам има ли от вас някоя с партньор лъв и как е?
Досега съм имала все по-мекушави гаджета, които лесно съм манипулирала и са слушкали и сега ми е малко терсене, че мойто лъвче не мога да го командвам Mr. Green
Постоянно спорим и имам чувство, че понякога нарочно е на друго мнение по даден въпрос само и само да ме предизвика.
Иначе ми е добричък и ми угажда на прищевките  Heart Eyes

# 277
Ето я другата тема за жената рак:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367576.0 Peace

# 278
Моят е овен, същата работа Laughing С рогата напред обаче. С годините се понапаснахме, само с ревността му не мога да се преборя ooooh!

# 279
  • София
Моят мъж е лъв, мисля, че сме в добра хармония, аз принципно имам нужда някой да ме води, щото съм мързел и не много уверена и въобще...някакво незаинтересавоно от нищо такова.....Simple Smile))

# 280
  • София/Севлиево
Майка и татко бяха лъвове.Какво да ви кажа-строги, но справедливи родители.Жалко,че вече ги няма...Имали сме понякога известни търкания, но общо взето се разбирахме.

# 281
Здравейте!И аз съм рак ихич не ми се стои вкъщи  Mr. Green ама откакто си родих ремарке няма как...стоя си!А пък и хич не мога да готвя...нито сладко нито солено  ooooh!
Иначе съм страшно чувствителна и много ми пречи това, на вас не ви ли пречи?А пък най-лошото ми е, че съм супер лоялна към хората, които обичам.Дори и да знам, че постъпката им примерно е неправилна си ги защитавам "до последна капка кръв"

# 282
о, аз не.
имам ужасно чувство за справедливост и честност, не мога да защитавам лъжци и некоректно постъпили Rolling Eyes

# 283
Честита Баба Марта.Много здраве и късмет.

# 284
  • София
Честита Баба Марта,рачета! Нещо не ми стига времето да пиша а само ви чета.Аз съм имала гадже Лъв и беше напълно неуправляем,никога не си издаде чувствата(ние и затова се разделихме де).Видяхме се преди няколко години и си е останал същият макар и на христова възраст.

Общи условия

Активация на акаунт