Жените РАК!

• 44 870
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Иви, и от мен гуш. Ирен е права, около рожденните дни често се изпада в дупка. Необяснимо чувство на тъга, самота, отчаяние. Чувала съм, че в този период човек е в Сатурнова дупка. Дано състоянието ти не е породено от неприятни събития в живота ти. 76 от ник-а ти има ли общо с рождената ти година? Аз съм родена 1976 г. На 14.07.

# 631
Хммм ,много астрални момичета-ей тази хубава дада 14.07
Аз пък съм малко по особен рак.
Чувствителна съм и обичам силно и страстно ,НО лоши и тъжни мисли рядко ме спохождат.
Обичам веселието ,един ден да не изляза поне 3-4 пъти от нас...еми то не си е живот.
Домошар съм дотам ,къщатами да е подредена и уютна....но предпочитам дните ми да са сред много хора ,да съм в центъра на нещо интересно.
За мен не важи максимата-Един човек ме разбира и то погрешно.......
Разбират ме ,разбирам хоратаприемам различните мнение...налучквам много често тънката струна на събеседника
Много мразя да се крикикуват ей така кусурите на околните .За мен всеки си има нещо добро и нещо не чак толкова добро.
В любовта държа на истинските неща,моето си е мое и му се отдавам изцяло.
Децата ми-не съм критична ,не се налагам ,строгостта ни куца доста.
Обичам слънцето и морето ,обичам песента на щурчетата късно вечер.....ееееееееееееееееееее
Ведър и усмихнат ден мили ,рачета

# 632
  • София
 Hug
Да- 1976г съм  Naughty

Благодаря за прегръдките  Hug

Не мога да обясня с думи  Sad

# 633
Ни за другите, ни за себе си съм идеална  Laughing

# 634
Ни за другите, ни за себе си съм идеална  Laughing

Какво съвпадение Laughing Но най-вече за другите ...
Аз съм на 27/6.

# 635
Както казва една позната "Ракът е хубава зодия,само трябва да и свикнеш"

Да му се невиди трябваше ми толкоз време,че да взема да посвикна и да контролирам малко нещата.
 Иначе и аз съм към стадото на "черните уфци в рода" ама май се оказва,че просто съм объркала стадото като съм се пръкнала в него  Laughing Инак съм си бяла и добра,понякога само бяла.........
 Аз съм родена на четвърти юли?Някой друг,освен цяла Америка да празнува с мен ?  Laughing

# 636
  • София
Моята дата.

Както казва една позната "Ракът е хубава зодия,само трябва да и свикнеш"
Аз съм чела /не помня къде/, че освен, че е характерно за раците да се привързват към другите, също така имат способността да привързват другите към тях.
На горната реплика ще кажа тогава: Ракът е хубава зодия, само трябва да се привържеш.

# 637
Ехеййййййй,рачки  HugДжулай е

Поднасям Ви един морски изгрев Hug

# 638
  • София
В неудобно време изгрява слънцето.
Толкова изгреви пропуснах, поради горната причина.  Grinning На морето обаче си заслужава всеки един изгрев. Много е красиво!

There I was on a July morningI was looking for loveWith the stre … autiful sun 

# 639
освен, че е характерно за раците да се привързват към другите, също така имат способността да привързват другите към тях.
На горната реплика ще кажа тогава: Ракът е хубава зодия, само трябва да се привържеш.

Забелязала съм, че мнението ни доста влияе на хората, добра компания сме, умеем да водим разговори. НО- не можем да мълчим, т.е. да си премълчаваме, когато сме прави.

# 640
Това за невъзможността за премълчаване е факт.
В детската градина по тази причина ми залепиха устата с тиксо.
И за привързването е истина.

Every me  Hug
На 27 юни са родени Изабел Аджани, която много харесвам и Доньо Донев също.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 01:35 от Rosita

# 641
  • София
Имам ли астрални близнаци - 11.07? Simple Smile)))

# 642
  • София
Моята баба, най-прекрасната баба на света е родена на 11.07.  Hug

# 643
ЛОшото е, че винаги съм права  Joy Mr. Green
Само дето го разбират по-късно, обикновено.
Аз не умея да привързвам някого към себе си.
По-скоро ги гоня.  Laughing

# 644
  • София
Хм. Аз привързвам разни хора. По-скоро създавам някакви много трайни връзки с любими хора. В такъв смисъл, че се запазват с годините и не се влияят от разстояния, от нищо.
Но пък не съм имала такъв успех с интимните връзки. Понеже съм хипер емоционална и обсебваща в този план и мъжете се плашат.  Mr. Green Само мъжа ми го прие нормално, даже в последствие той стана по-привързан.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт