Абсурд е да мълча 5-6 дни. По-скоро ще викам, ще тропам, ще ритам....То 5 часа не е ясно мога ли да мълча.

Естествено, по-гадното и което дразни не-Раците е, че рядко обясняваме защо точно сме криви и дръпнати.
То за едно ли за две ли неща се сърдя.
Помня, когато бях малка имах тефтер и си пишех на кой за какво се сърдя. Най-ужасната ми чертичка е, че не пропускам да мрънкам поне докато не съм категорично убедена, че съм се изкарала най-онеправданата жертва и докато не видя пораженческия поглед в очичките на другата страна. Това с най-лични хора. И съм "кибрит", изобщо не съм спокойна личност и се страхувам, че ще направя и детето си нервак. 
Ако съм го причинила на близък човек, веднага ми става съвестно, но ако е на някой, който яко си го е заработил нямам угризения.

Никой не спомена за свой отрицателни качества. Тъй като аз съм заобиколена от Раци... ще кажа няколко който са част от тях. Те са материалисти,но никога не си го признават, тъй като те изтъкват само хубавото. Обичат да спорят,те винаги са прави,тяхното мнение е винаги правилното и обикновено чуждото дори не ги интересува. Не обичат да отстъпват много много..! Някой жени който съм срещата от тази зодия са постъпвали глуповато в определени ситуации,но никой не може да е идеален,всеки си има добри и лоши черти иначе нямаше да сме хора.!
Препоръчани теми