Ще водят ли децата Ви безплатно на ски от училището им?

• 6 633
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Браво на теб!!! Дано да реагират! Радвам се и за децата от вашето училище. Поне малко успокоение, че са се закачили отчасти и такива за които е била предназначена инициативата.

# 61
Нашето училище /26 СОУ "Йордан Йовков"/ беше вече на безплатно ски училище, но през Януари за четири дни.

# 62
Във всички случаи не са ходили само немското училище. Аз се качвах до горе единия ден с децата и имаше страшно много дечица, трениращи с Milka, просто не е възможно да са били всички от немското училище (колко деца има там впрочем?). А това е само един ден от инициативата. Само като отметка. Иначе за липсата на прозрачност при избора, както и за имената от списъка с победителите, no comment... Хубава работа, ама българска...  Whistling

# 63
  • дядовата ръкавичка
Да виж само колко са благородни - допуснали са цели две българчета сред арийския им елит.

Всъщност имената са по-скоро еврейски Wink Hug

# 64
Моята надежда  е догодина повече държавни училища да бъдат включени в проекта.

# 65
Имате ли информация, дали директорите на училищата, участвали в проекта са подавали някакви документи или просто от районния инспекторат София са посочили с пръст, тези които ще участват. Има ли някаква процедура и регламент? Мамите, чиито деца са ходили, може би биха могли да поразпитат в училище и да споделят.

# 66
няма ли да направим нещо във връзка със " софиянчетата ", ползвали безплатното ски обучение?поне протестно писмо?ние не сме по-богати от немските родители, но нашите ски са платени - 5 съботи за 270 лв.Ако искаш.Ама, че искам детето ми да е на чист въздух, да се закали, да се докосне до красотата на Витоша, в подножието на която е роден - проблема си е изцяло мой и на баща му.
Предлагам нашите български училища да кандидатстват в Европа за безплатно ски обучение в Алпите.
Ама те, чужденците не са виновни - виновни са нашите подмазвачи.Не е луд който яде баницата.... Naughty

# 67
  • с/у ОколоМръсТното
, дали директорите на училищата,

както писах и по-нагоре...
Доколкото знам, директорът на 81-во е бивш възпитаник на Спортната школа, изключително със ски. И явно се е "понатиснал", за да се появи и 81СОУ в списъка.
Но нямам доказателства за нищо и за никого.

# 68
Аз ви четох, четох и писах на Милен Цветков. Искренно се надявам да реагират!
Не е честно да си затворим очите ОТНОВО

# 69
http://www.xtdev.com/ski/wmview_bg.php?ArtID=2995&fen=0 започва една чудесна инициатива smile3501, за дацата от социалните домове, но като мащаб и времетраене не може да се мери с безплатните ски на връзкарите newsm11

# 70
  • София
И от 125 СОУ бяха на безплатно ски училище от 9-13 март. децата от третите и четвъртите класове. И доколкото разбирам и другата седмица продължава безплатното ски училище за деца от друго училище.

# 71
И в нашето училище - 10то СОУ в Младост1 имаше тази програма - 4 дни безплатно ски училище за всички желаещи от 1-4 клас. Станното е че не вички деца от класа искаха да ходят - при осигурено абсолютно всичко за децата: транспорт, обяд, ски екипировка и учител.

# 72
 За награда първите 20 деца по стил на каране и време ще посетят световно известния ски курорт Сен Мориц по време на пролетната ваканция на разноски на Международната федерация по ски и БФСки.

Ето и имената на тези, които ще пътуват за красивите Алпи:

Момичета - младша възраст
1. Юлиана Колева
2. Теодора Илиева
3. Елица Богданова
4. Дария Найденова
5. Ивет Кормушева

Момчета - младша възраст
1. Антон Петек
2. Костадин Стойчев
3. Диян Пъргов
4. Илиян Модрев
5. Александър Доков

Момичета - старша възраст
1. Сара Лаупшер
2. Елица Савова
3. Мария Савова
4. Ивета Велева
5. Светлана Мащева

Момчета - старша възраст
1. Лукас Енке
2. Паул Кемелер
3. Георги Зографов
4. Христо Грошев
5. Борис Андреев

Това са имената на децата, които заминаха за Швейцария. Дъщеря ми успя да се класира с малко повече късмет, но в никакъв случай "с връзки", уверявам ви. Аз дори не можах да се кача на Алеко за финалното състезание на 18.03, защото сме с малко бебче, а времето беше мразовито. Доколкото чух е имало "лек скандал" с класирането на момчетата старша възраст, което потвърждава подозренията ви за българчетата с небългарски имена Rolling Eyes

# 73
Безплатно о боже за 5 дни искат 270лв.Това е без спане сутрин те взимат вечер те връщат.Трябва да му приготвиш и храна.

Общи условия

Активация на акаунт