АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 870
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
М'такааааа, сега зарад' Жана (на нея се сърдете) еспешъли измислих някой и друг въпрос с повишена трудност дето да ви задам, и да има късметЯ някой да не ми отговори-ша го приема лично и не ви трябва да узнавате силата на моята сръдня  Mr. Green:

1). Кой номер обувки носите?
 2). Какъв цвят са очите ви?
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите?
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)?
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви?

за сега стига толкова, не са ми много умни въпросите, но аз и не претендирам да блестя с някаква особена дарба тъй че...

# 91
Здравейте момичета и от нас Simple Smile

Танзен, благодаря  Hug Hug Hug

Пиша ви за мъничко, че преди малко децата заспаха пък то пак към полунощ отиде времето Simple Smile

Ние сме добре, децата също Simple Smile Не знам дали писах, но тук донесохме с Алекс един много тежък вирус от Европа, после Мая се разболя и така. Хубавото е че вече са здрави, ходим и по парковете вече. Мая вече играе с децата по градинките. Дори вчера в кварталната градинка, оп позната реч, пък то македонци се оказаха хората с три деца. Ей голяма игра падна.

Алекс е добре, лази навсякъде и се кара с кака си за играчките й. Расте му 4-то зъбче аха да избие ама не иска още.

Тук е голяма обърквация с бебешката храна. Не я познавам още. Каши в кутии няма. Имат пюрета с яйце например. Странна работа. Да не говорим че всички месни пюрета се оказаха с глутен и Алекс набързо беше захранен с глутен. Иначе памперси има Хъджис, другите са местна марка. От козметиката предимно се продава Джонсън. Има страхотни намаления в момента на бебешки и детски дрехи, на 50-75 %. Най-разпространените играчки за Фишър Праиз, който са много евтини, пък и при играчките има страхотни намаления. Иначе пюретата са по левче.

Сега трябва да търся личен лекар, че Алекс е без консултации.

Ами май е това от нас, много много целувки милички. Ще пиша скоро пак  Hug

# 92
  • Някъде на път....
Емма, брей, брей, много трудни тез въпроси бееееееееееееее..........

1). Кой номер обувки носите? - 36  Rolling Eyes
 2). Какъв цвят са очите ви? - кафяви
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - харесвам си я!
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)?
упс......Мел Гибсон, ОФ корсе -
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - В Пловдив или Варна
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - почти не чета вестници или списания.....чета книги когато имам време...

# 93
И аз ша ти отговоря Ема да се намирам работа,че нямам Grinning

Цитат
1). Кой номер обувки носите?
 2). Какъв цвят са очите ви?
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите?
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви?
Може ли един въпрос и от мен Rolling Eyes 7.Колко сте вискоки?За кг. няма да питам Mr. Green

1.37-38 зависи от вида обувка
2.кафеви /за съжаление
3.не я харесвам много,много Rolling EyesИска ми се да се занимавам нещо свързано с танци и в частност с балета Peace
4.последно време ей този батко ми пали кръвта /не снимка,ами направо видео ще покажа/ лИбовника на Сиса
5.Варна-Варна и пак Варна!!!!!
6.Напоследък нито вестници,нито списания!Този интернет ми е изпил мозъка Whistling
7.висока съм цели....1,67см

# 94
Привет от нас, не съм се включвала от предишната тема, но бяхме на "Цигов чарк" 4 дена. Сняг няма, но успяхме да хванем сравнително хубаво време за разходки. Лилито спеше на обед по 2 ч и 1/2  Grinning, а Васи се забавляваше сам на двора Wink. Успяхме да си починем и наваксахме за пропуснатия зимен Коледен "лагер"  Grinning
В тази връзка Ваня М, ще ти пиша на лични телефони на хотелчета и стаи, стига да искаш, за другата НГ.
Емма  smile3525
По въпросчетата, които се обсъждат:
1. 37-38.
2. Кафяви.
3. Харесвам си работата.
4. Най-секси мъж  - ами не мога да кажа, защото мъжкият сексапил не е само визия, трябва да може да ме разсмива и да е умен...
5. Бих живяла в Несебър.
6. Чета в. "Капитал" най-редовно, но напоследък само се ядосвам  #Cussing out и го преглеждам по диагоналната система.

Момичета, няма да участвам в срещата, защото точно в началото на май, ще се местим и ми предстои голям ремонт от 20-ти април нататък.  Confused

# 95
1). Кой номер обувки носите?- 38

3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите?- от една страна да, защото се работи с хора и компютри, от друга все ме влече към нещо по-творческо- рисуване, иконопис или фотография Simple Smile

4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - Джъд Лоу

5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?- В родния ми град Стара Загора или Варна Simple Smile

6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? -рядко, предимно книги Wink

7).-164см

И аз да добавя един : Sunglasses.Как се виждате след 10 години?

Sunglasses. Виждам се с две деца, в апартамента ни в Стара Загора, с прилична работа или може би бременна  Joy  И все така влюбена в мъжа си  Hug Flutter

# 96
Да питам момичетата с колички Peg-Perego -доволни ли сте от тях, защото съм решила да взимам Арията и досега само хубави мнения чувам за тази марка.  Peace

# 97
  • Добрич
Добър ден!

Отговарям Grinning

1). Кой номер обувки носите?- 37
2). Какъв цвят са очите ви? -кафяви
3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите?- много си обичам работата!

5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?-може би Пловдив newsm78

6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? -чета книги Heart Eyes

7)1,68см

След 10 години-  с още едно дете и още повече любов около  мен Peace

Акварелче,ние сме с тази марка,но с Плико-лека е маневрена,но според мен тясна.Не знам Ариата как е.

# 98
1- 38
2- сини
3- да
4- Jason Statham  
5- Варна
6- ежедневници
7- 168

# 99
  • Временно
1). Кой номер обувки носите?- 37-38
 2). Какъв цвят са очите ви? - кафяво-зеленикави,особено лятото много изсветляват
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - нямам работа,бих искала да си имам магазинче за разни нестандартни дрешки и джуфки
4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - тука се затруднявам,защото не е само един Mr. Green Но хайде,избирам Колин Фарел

5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - Бургас
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - свеки купува Стандарт и когато ми остава малко време го попрочитам,за списания - имам купища и тук в София,и на морето.Иначе сега си купувам "Моето бебе и аз",но не много редовно.
 7.Колко сте вискоки? - 167см
 8.Как се виждате след 10 години? - с още едно детенце,в собствен дом и ако не с магазинчето Mr. Green,то поне с някоя свестна работа

# 100
Здравейте от нас!
Миленчето е по-добре от една страна,но взе да кашля и има разтройство от аб-то,кога ще му излезе краят не знам #Crazy
Пумата наистина се невероятни,много удобни и се обуват лесно-горещо ги препоръчвам! Нашето моделче е много сладко-отива и на по-официални дрешки Peace
Захващам се с анкетата-
1-40-ти номер нося #Crazy
2-мойте кафеви очи,,,
3-още нямам такава,но се надявам да имам възможността да работя нещо,което обичам
4-мъжът на 100 процента е Колин Фарел(май ще се сдърпаме с Ева Мери #Cussing out) Снимки не умея да прилагам,но тя е сложила,така че е ок hahaha
5-Бих живяа само в Пловдив или Бургас
6-не понасям вестници и списания,но по книгите съм луда
7-висока съм цели 175 см Crazy
8-след десет години се виждам със страхотна работа,с любимия човек,с една прекрасна дъщеря и може би един син,,, Heart Eyes

Чакайте аз да си направя пак списъка на беззъбите-
1-Милена
2-Сиана
3-Айа
4-Стефи
5-Симеон
6-Невена
7-Доротея----леле много станахме бре Joy

Да ви се похваля-днес отидох в Tuc Tuc и купих на Миленчето страшщно много неща-има огромно намаление-цените са доста прилични,а нещата страхотни! Купих и една пижамка,пола с блуза и чорапогащник(пролетни) ,рокличка с блузка,пантофки и чяантичка Crazy и лятна рокля с обувчици-направо са суперрр! Ласси- Heart Eyes beer3

# 101
Момичета, аз поизчезнах за малко, но Cabletel ме държаха 5 дни без интернет и домашен телефон и просто...Толкова се изнервих, че в един момент сериозно се замислих дали не съм пристрастена и как толкова много неща ми зависят от нета...

По важните въпроси и събития - бройте ни и нас за срещата. Тази голямата. И за софийска сме навити. Аз ще вляза после в темичката и ще се изкажа де Simple Smile

Марти е във фаза "само мама" и постоянно ме търси и иска на ръце и внимание и ми е много странно, но и приятно. Е, не ми се иска постоянно да ходим заедно до тоалетната, но предполагам това е поредния период. Два пъти вече се налага и да го приспивам на ръце - нещо нечувано и небивало от както се е родил. Иначе ми засвидетелства обичта си с големи, сочни и болезнени...ухапвания!!! Целият ми врат е в едни синини, направо мъжо как още не се е усъмнил в нещо незнам. Ама така е, сериозна конкуренция си има Simple Smile

За лексикона Simple Smile

1). Кой номер обувки носите?- 37-38
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? -  много да
4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - сега тука да не ми се карате много и да ми се смеете, но моя си ми мъж нещо ми е станал толкова секси и така му се радвам и само ми идват едни пошли ученически мисли  Heart Eyes

5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - Русе, Франция, ако става въпрос за чужбина
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? основно от интернет се информирам, харесвам Капитал.
 7.Колко сте вискоки? - 170
 8.Как се виждате след 10 години? - щастлива и обичана

Още имах да се изказвам, ама айде после, че ще стана досадна Simple Smile

Много  Hug от нас!

# 102
 1). Кой номер обувки носите?   39
 2). Какъв цвят са очите ви?   Зелени
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите?   Не я харесвам - бих искала да работя в театъра
 4). Кой за вас е най-секси мъжът?   Христо Мутафчиев - много секс го чака ..............

5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?   Само Варна
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви?   Не чета - по - скоро книги, но напоследък и това не правя, щото съм куха лейка.
 7).След 10 години се виждам............независима!!!
 Sunglasses. Колко сте високи - 168 см.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 19:01 от stefinka

# 103
Здравейте , момичета !!!

Емма , разбирам историята с комшиите. Да ти кажа моята съседка как е решила въпроса с реването на Косьо .Тя спеше в стая , до нашата с Косьо и аз все я жалех , защото и моя син е от постоянно ревящите.Та , онзи ден я питам как издържа на реването а , тя ми вика - Ама аз се преместиш да спя в друга стая  #Crazy #Crazy  Тъй , че същото кажи и на твоите комшии  Laughing Laughing

А сега на въпросите

1). Кой номер обувки носите? - 40  
2). Какъв цвят са очите ви?  - пъстри
3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - харесвам работата си
4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)?  - а , много са  
5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели?  - пак в София
6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - в събота чета 24 часа , а списания някои от женските
7.Колко сте високи? - 174 см

Да ви кажа , купих на Косьо страшна помпичка за нос , с маркуч .

# 104
  • Варна
Здравейте и от мен!
Нека и аз се включа в лексикона.
1). Кой номер обувки носите? 38
 2). Какъв цвят са очите ви? Пъстри, но най вече зелени.
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? Да, но да беше по-висока заплатата. Счетоводител съм.
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? Дейвид Конрад.   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4567951
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? Пак бих избрала Варна
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? Преди си купувах много и четях, но сега не ми остава време.
 7). Колко сте високи? 164

Искам да ви питам вие сложихте ли вече вашите бебоци на гърне?  newsm78 Нашата доки каза вече да я слагам през 2 часа, за да свиква. Четох тук-там и на всякъде пише различно. Аз още не съм купила гърне-предложете някое.

Общи условия

Активация на акаунт